Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ne, ne svoj mega ščegi bom obdržala... mam 100% doživljenjsko garancijo... pa še Pikici bom silikone spizdila... Brez bikinih balonov ste pa itak nule A se greš tepst? By the way...kok nas pride na noč ''čarovnic''? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ... ... do zdej se je prijavlo sam 6 bejbik in 0 pobov... sam še čakam na prijave Kul! Važn, da bomo ta glavne fajtarke tm! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ...upam, da jih bo cimvec... da ujamem cimvec muh na en mah.. se pravi cimvec mrtvih skorpij z eno rocno bombo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ...upam, da jih bo cimvec... da ujamem cimvec muh na en mah.. se pravi cimvec mrtvih skorpij z eno rocno bombo... Da novš ti evnuh ratu, slučajno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 No, thx js ustajam pri normlanih dvojčkih mi definiras normalnost prosim Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 mi definiras normalnost prosim Liu, bod pametna, no, pa ne tega norcev sprašvt! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 mi definiras normalnost prosim hmmm, lahko samo rečem, da normalen ni nor, ampak normalen pa ni povprečen Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 herclih vilkomen!! !!nemokliv hilcreh Danke šen Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Danke šen und Finke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 dvojčki ste NEnormalni Reče se, da smo Abiji (od Ab Normal), če že moreš komentirat najbolj prisrčne , najbolj cortkane in sploh najbolj čudovite za povrh pa še najbolj skromne pripadnike tega nebesnega znamenja!!!! und Finkeund kwa? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 prebivalke danske in finske - danke und finke, ja? dvojčica a ti je zej pršlo? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 prebivalke danske in finske - danke und finke, ja? dvojčica a ti je zej pršlo? Pršlo? Ko bi le... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Pršlo? Ko bi le... ja dvojčicam bolj počasi prihaja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ja dvojčicam bolj počasi prihaja [/quote Važn je sam to, da pride za razliko od tistih revežev, k jim nikol ne, smo me na velik boljšem!!!! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 a dej nehi!? bejž no bejž, a res? kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 A ne da?! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 da, draga! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 OOOOOOOOO, dragi, da se ti strinjaš!!! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 mi ne preostane drugega pri dvojčici, kot to, da se strinjam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 mi ne preostane drugega pri dvojčici, kot to, da se strinjam Evo, , tko se to dela Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 zadnje cajte sm prov dvojčkasto razpoložena........skoz v muvingu, same fuke špilam po svetu, gredoč mal zasikam kej komu prov strupeno....pa idemo dalje...........ne zmanka mi......take spušam včas da se sama seb čudim od kod pa u bistvu je čist kul............bojo men eni bambusarji tamle neki ne se spušat v besedne dvoboje z mano Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ...kje ste nasi???Pizda, sej clovek ne more verjet, da 1 cel mesec niti en ni cveknu tlele... ...pizda in pol nej bi bli dvojcki najvecji cvekaci... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 točn tole sm študirala dele sramota Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ...kje ste nasi???Pizda, sej clovek ne more verjet, da 1 cel mesec niti en ni cveknu tlele... ...pizda in pol nej bi bli dvojcki najvecji cvekaci... :xx!::OO!: In pol se ti, izdajalc, oglašaš, k po cele dneve pr škorpijonih visiš! Sramota pa taka. :xx!: Pr dvojčkih resno razmišlamo, da b te vn s kluba fliknl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 :OO!: In pol se ti, izdajalc, oglašaš, k po cele dneve pr škorpijonih visiš! Sramota pa taka. :xx!: Pr dvojčkih resno razmišlamo, da b te vn s kluba fliknl. tole sm točno zdej študirala SRAMOTA VSEH SRAMOT Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.