svizec 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 lubčk, a si kdaj slišu za telefon??? sem ja Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 sem ja jes tut, veš...pa bi blo učas bolš da neb jebi ga... glej podpis Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 telefon? kaj za na kruh namazat? spet neki, kr še nism probu dej me pršpari pa povej, kuko ti bo šlo predvsem pa me zanima okus in efekt Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 uf totalno zanič :xx!: težko za namazat, težje za prežvečit še težje pa prebavit :xx!: junk food škoda mam kr neki crknenih telefonou. bi jih blo prou fajn požret, z usem cifram pa imetniki unih cifer ured Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 O, dedci moji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 uf totalno zanič :xx!: težko za namazat, težje za prežvečit še težje pa prebavit :xx!: junk food kero znamko si pa probu? mogolč je blo to krivo... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 O, dedci moji. ja prou veseu sm te Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Sm bla na lepšem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ja prou veseu sm te babnca pride, pa gre... EDIT: al pa ne Sm bla na lepšem... Glej dol in seveda ti se morš na čudna mesta spravlat?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 babnca pride, pa gre... EDIT: al pa ne in seveda ti se morš na čudna mesta spravlat?! ma ja... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Na kakšna čudna mesta? Svetovna družba... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Na kakšna čudna mesta? ja poglej, vsi lepo stojijo, ti se pa krnekam plaziš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Na kakšna čudna mesta? Svetovna družba... sam trezno deluje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 No, kle sm pa tko,kt vsi, ne izstopam...pa še mižim ne. http://shrani.si/files/portoroz2u8b3.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 No, kle sm pa tko,kt vsi, ne izstopam...pa še mižim ne. http://shrani.si/files/portoroz2u8b3.jpgno ja... sej mal pa se podpirate piki a ti s čist una pr morju? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Ja, k je tok morja gor, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Ja, k je tok morja gor, a ne? si a nis sam na morje se sred zime hod u bundah Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Če ne vidiš očitne podobnosti med mojo ikonco in podobo na sliki, ti lahko samo še eno stvar priporočim: Okulista! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Če ne vidiš očitne podobnosti med mojo ikonco in podobo na sliki, ti lahko samo še eno stvar priporočim: Okulista! ja kurc. kle na ikonc ne gledaš u očke, pa sm hotu prevert pa nekej našpičena hodšdam z morja. no, sej to pa razumliu . Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ja kurc. kle na ikonc ne gledaš u očke, pa sm hotu prevert pa nekej našpičena hodšdam z morja. no, sej to pa razumliu .Ne vem, od kje ti to, da sm našpičena, k sm se res u iber dobr mela. Tok dobre energije dobila, se nasmejala in se res fajn mela. Nism našpičena. Ti s sitn, k maš mačka, pol sm pa jst kriva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ja kurc. kle na ikonc ne gledaš u očke, pa sm hotu prevert pa nekej našpičena hodšdam z morja. no, sej to pa razumliu . Kwa si ti sploh drzneš napisat Ona našpičena kwečjemu nabita z energijo samih dobrih bejb se je cel dan držla in morjeeeeeeeeeeeee Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ..me ma da bi enga od mojih dvojckov ustrelu sam ne vem ker je bad guy... ...dobra energija brrrrrrrrrrrr.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ..me ma da bi enga od mojih dvojckov ustrelu sam ne vem ker je bad guy... ...dobra energija brrrrrrrrrrrr.... Kr oba skloftej, nov nč narobe hodl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ja kurc. lepo prašam, me h dohtarju pošle... zej pa še ti Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ja kurc. lepo prašam, me h dohtarju pošle... zej pa še ti Da, dragi janko, jaz sem skrajno desna. A bo zdej kul? Mal nas poohval, noooooooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.