Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Tale šok lohk hit konriramo...dej svojo fotko, madona! :vragec: x:px x:Dx

Majica, kam bi šla? Jst sm čez obdobje, ko jih pljuvam, sm trenutno ok. Vidm, da mi na pot prihajajo sami taki, k me morjo kej naučit. Zato so bli prej beboti, da sm le dojela, da sm pa preveč vredna, da b se tkole pustila jebat. Lohk greva pa v kino Babilona gledat al pa kej. x:)x

Loh greva PRED kino gledat tipe..... pa pikro komentirat babje frizure.... je cenej pa bolj zabavno :vragec: x:Dx x;)x

(jez se hecam veš?)

Samson..... ne nas resno jemat, noooooo

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

..Pika taki ki se ti zdijo beboti te najvec naucijo... ce ti zdaj prhajajo drugacni naprot je to kvecjemu znak da si lekcijo osvojila... bodi hvalezna za "bebote"... :8):

No, sej...a si začutu v mojem postu kako sovraštvo? Ne, hvaležnost...kar je blo, je blo, smo dal čez in se po težkih lekcijah le naučil neki. x:)x

Loh greva PRED kino gledat tipe..... pa pikro komentirat babje frizure.... je cenej pa bolj zabavno :vragec: x:Dx x;)x

(jez se hecam veš?)

Pol se pa kr heci. Zdej pa ne grem s tabo. :C: x:Dx x:px

Pol se pa kr heci. Zdej pa ne grem s tabo. :C: x:Dx x:px

Čaki no...... sama ne morem lajat, kaj bojo pa ljudje rekli?? Me lahko odpeljejo še v fužinske toplice, haloooooo!!!

Rabim zraven sebe še eno čeljust x:px

Sploh pa, ja, loh bi šle kdaj na kakšen drink.....

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

No, sej...a si začutu v mojem postu kako sovraštvo?

...heh, ja tezko je govoriti o hvaleznosti, ce nekoga oznacis za bebota...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Čaki no...... sama ne morem lajat, kaj bojo pa ljudje rekli?? Me lahko odpeljejo še v fužinske toplice, haloooooo!!!

Rabim zraven sebe še eno čeljust x:px

Sploh pa, ja, loh bi šle kdaj na kakšen drink.....

Bevsk bevsk. x:Dx

Ja, valda, da lohk greva...klinc, če te nkol ni kle. Pol pa pozabm, da b lohk šle.

Kdaj maš cajt? :irs:

...heh, ja tezko je govoriti o hvaleznosti, ce nekoga oznacis za bebota...

Ej...sej, to je lohk ljubkovalno, a ne? x:Dx

Sej so bli beboti, k so itak pol, k so me zjebal, ugotovil, da so se zmotil, pa da sm ta prava...pol je blo pa tu lejt. Kaj si pol druzga, kt pa bebo? :inocent: xnckrivx x:px

Ej...sej, to je lohk ljubkovalno, a ne? x:Dx

Sej so bli beboti, k so itak pol, k so me zjebal, ugotovil, da so se zmotil, pa da sm ta prava...pol je blo pa tu lejt. Kaj si pol druzga, kt pa bebo? :inocent: xnckrivx x:px

...ce ti to da nek setisfeksn pa nej bodo beboti... v osnovi smo vsi beboti... ce nisi bebo, ce vse ves, nimas kaj pocet na tem svetu... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...ce ti to da nek setisfeksn pa nej bodo beboti... v osnovi smo vsi beboti... ce nisi bebo, ce vse ves, nimas kaj pocet na tem svetu... :o|o:

O, madona, s sitn, no ... ja, vsi smo beboti, sej sm jst tud. A sm kdaj rekla, da nism. :o|o: Itak se cel lajf učimo in delamo napake in s tem hote al nehote, zjebemo folk. In nas majo pol za bebote. Jebat ga. x:Ix

O, madona, s sitn, no ... ja, vsi smo beboti, sej sm jst tud. A sm kdaj rekla, da nism. :o|o: Itak se cel lajf učimo in delamo napake in s tem hote al nehote, zjebemo folk. In nas majo pol za bebote. Jebat ga. x:Ix

..siten sem ja... ja, kaj cem... v sili hudic muhe zre... ce pa nimam nobenih drugih hobijev... :o|o:

Frank Zappa

Kvačkat je fajn, samson :inocent: x:px x:Dx

...kvackanje, kleklanje???... sej se nism 85 let str no, pa tul lulck mi se ni stran padu pa lulika zrasla... :o|o:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...