Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Dan.Pospravljat bi mogla, pa neko računovodstvo uredit, pa se učit, pa cote oebsit, pa se mi ne da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 uglaunm, zdele bom pa kmal kofetkar pa kadilc o piki Jaz pa ravno oddelal eno kofetarsko pa kadilsko rundo... J*** kolk sovražim to če moram navsezgodaj po cigarete... Sinoči pozabil kupit... Dan.Pospravljat bi mogla, pa neko računovodstvo uredit, pa se učit, pa cote oebsit, pa se mi ne da. Pa nikar... Slikca iz Portoroža... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 jutro me ni blo, se je treba mal učit, ju3 je šola... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Jst sm jezna...razbijam čaše! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 au, pazi mojo glavo Ti nisi v nevarnosti, samo ožja ''familija''! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Ti nisi v nevarnosti, samo ožja ''familija''! pridi k meni na kosilo pa brez batin prosim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 pridi k meni na kosilo pa brez batin prosim Ne bi rada bajte nalezla moje negativne energije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Jst sm jezna...razbijam čaše! http://community.mjeol.com/images/smilies/smilie_run.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 http://community.mjeol.com/images/smilies/smilie_run.gifTi tud nis v nevarnosti....sm mal bolš, oprala perilo, ga obesla, oprane cunje pospravla...ker balzam za jezo...sam pospravlat treba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Ti tud nis v nevarnosti....sm mal bolš, oprala perilo, ga obesla, oprane cunje pospravla...ker balzam za jezo...sam pospravlat treba. če sem fajn jezna tud to ne pomaga slikce iz portoroža ,razumljivo, zamudila, kot vse... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 če sem fajn jezna tud to ne pomaga slikce iz portoroža ,razumljivo, zamudila, kot vse... Nism bla jst organizator, tko da....na partyje pa itak nben več noče, tko da.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Ti tud nis v nevarnosti....sm mal bolš, oprala perilo, ga obesla, oprane cunje pospravla...ker balzam za jezo...sam pospravlat treba. Lahko še k meni prideš... Te bo jeza minila za par let naprej... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Kva dogaja, družba. Jst sm glih eno mastno marcipanovo-čokolado torto maznla. Brez vsakršne slabe vesti! Mater, je bla dobra. Sm jo hotla prej slikat, pa ni ratal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 A nimate nbene slaščičarne zravn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Ja, klinc te gleda pol. Veš kaj, za cukr se je treba žrtvovat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Pa kaj pol. Mi te mamo še vseen radi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Kwa dogaja Mysti? Daj mal več napiši Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Mah ... ni za povedat. Sem smotka. Bo boljše. Pol sva že dve. Grem naprej knjigo brat. Dvojčki so nezanimivi in imajo veliko dela sami s sabo. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Pol sva že dve. Grem naprej knjigo brat. Dvojčki so nezanimivi in imajo veliko dela sami s sabo. use tri ste smotke sam še klarus se manka t pru se raskazujete da se ceu svet pa še mau kr slin, pol pa jokcate, da člouk še na upa povedat da vas je sam mal za objet... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 use tri ste smotke sam še klarus se manka t pru se raskazujete da se ceu svet pa še mau kr slin, pol pa jokcate, da člouk še na upa povedat da vas je sam mal za objet... ti morš pa res vse pokvart...jaz sem ji sam hotla dat podporo da ni sama v dreku...da sem z njo bemu...še knjige ne sem v miru brat sicer Janko...a si ti mal preveč pira spil Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 kuga je ne vsi no...eni pa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Janko, a greš naslednjič z nami? Mysti, a bo treba koga nabit spet? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 ti morš pa res vse pokvart...jaz sem ji sam hotla dat podporo da ni sama v dreku...da sem z njo bemu...še knjige ne sem v miru brat sicer Janko...a si ti mal preveč pira spil bemu, a zdej je že eden preveč? pa še ta mi ni preveč pasu pa sej bi še kšnga, sam je on mogu po otročke h tašči, men se pa tud ni dal km še hodt... no, da skrajšam... pogrešu sm vas Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.