Audente 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 sej velikrat se slabo izražam, pa velikrat sm narobe razumlen, pa se ne sekiram kej dost, sam kle sm pa pač pojasnu, da ne bi bla kera po nepotrebnem užaljena. u bistvu sem napizdu pikico, k prau da ste zajebane, jes se pa z njo nism strinjou. ja? samo ne se sekirat. A si ti dvojček? In res nismo zajbane...samo zame pravijo da sem nasilna. Tjo da z mano ni za imet opravka Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Lulat grem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 čer dvojčki Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Mako, ne, pol ne pridem. Janko je trojček. Audi je fajn, zmer me potolaž, mal dvigne samozavest. Mysti je pa itak moj sončk. Pa polulala sm se že. V wc, da nov kakih dilem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Mako, ne, pol ne pridem. Janko je trojček. Audi je fajn, zmer me potolaž, mal dvigne samozavest. Mysti je pa itak moj sončk. ka sm pa jst? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Ti si pa moj wotrok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 JAz pa nadomestna mamica in splon ne nasilna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Volk sit in koza cela...smai se odločta, kaj je kera. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Ti si pa moj wotrok. res? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 jaz vem kaj si ti...faca...ki me spravlja v smeh...zdaej bo treba spat.Jutr bom še jaz napisala kako pametno o moških in ženskah...mi je všeč tvoj razmišljanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 res? Ja, haloooooo, če sm ti pa skor mama lohk po letih. Za ljubimca si premlad. jaz vem kaj si ti...faca...ki me spravlja v smeh...zdaej bo treba spat.Jutr bom še jaz napisala kako pametno o moških in ženskah...mi je všeč tvoj razmišljanje Ti je? Ktera si sploh ti? K pojma nimam. Sončnica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Ja, haloooooo, če sm ti pa skor mama lohk po letih. Za ljubimca si premlad. 1. no ja, ka pa to veze 2. hvala bogu...3. sej je še kej druga tut možn Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Kaj bi mi pa rad bil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Kaj bi mi pa rad bil? nevem, vse, sam wotrok ne Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 No, prov, pol s pa moj kolega. A bo dobr? Zebe me, grem pod tuš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 No, prov, pol s pa moj kolega. A bo dobr? dost bolš ja Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 dost bolš ja Kaj sm pa jst teb? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Kaj sm pa jst teb? babi Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 babi :OO!: Zamerm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 :OO!: Zamerm. plosti Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 plosti Ok. A boma šla kej spat, počas? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Ok. A boma šla kej spat, počas? počas pa ja... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 počas pa ja... Ok, leva noga je v postli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 skor sem bil nesramen sam sem se v jezik vgriznu in to dvakrat :OO!: Kaj si mi zamolčal, kr zin zdej! Boš vidu, naslednjič tiramisu ne bo končal v tvojem želodcu, ampak ti ga bom po frisu razmazala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Boš vidu, naslednjič tiramisu ne bo končal v tvojem želodcu, ampak ti ga bom po frisu razmazala. še vedno se lahko poliže in bo tam kjer mora bit al ga boš pa ti mogla dol lizat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.