Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 še vedno se lahko poliže in bo tam kjer mora bit al ga boš pa ti mogla dol lizat Ja, pa kaj še. Ne maram tiramisuja, nč nom lizala! :xx!: hotu sem reč, da leva noga je že lahka hitro v postelji toda preden še oprsje not spraviš boš še eno maw budna kenede? uhhhh sam to bom moral kuj cenzurirat Kok si faconar....pa kokr se mi zdi, jst nism mela včer dekolteja...ne vem, od kje ti to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 mene je tut kukr en maw jasnovidca Še dobr, da jst nism jasnovidna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 bom vaju jst kr pustu sama lahko noč Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Kaj sm pa jst teb? babi Svašta... Neki čudni sorodstveni odnosi tu noter... Dvojčki... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 še dober smotko Alef, takle mamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 smotko Alef, takle mamo. Nič posebnega... Navajen... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Dej, spat se morm spokat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 pa pejt Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 A žihr? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 A žihr? Lahko noč, "babi"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Lahko noč, "babi"... Uf, stare kosti, ja... No, pol pa grem, če me podite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Včeraj sem gledala 2 dela Gospodinj, k mi jih je Pikica poslala ThankUThankUThankU Kwa so mi zakon Sploh nisem mogla nehat, pa se mi je full nekam mudlo in sem mogla presekat - uživala pa 100/h Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Včeraj sem gledala 2 dela Gospodinj, k mi jih je Pikica poslala ThankUThankUThankU Kwa so mi zakon Sploh nisem mogla nehat, pa se mi je full nekam mudlo in sem mogla presekat - uživala pa 100/h Ni za kej, ni za kej, pa nazaj jih rabm. Ne, res, k boš spedenala, prosm, pošl, k zdej bi jih pa kr naenkrat vsi. Veš kok so dobri deli...men se kr meša, k bo še pu leta treba čakat. :xx!: Jutro, Mysti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Ma, to vsi neki govorite. Pojma nimam, o čem se gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Jaz sem Housa pogledala vse, kar je do zdaj bilo Res te zasvoji, ne moreš nehat gledat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 ja 2. imam pogledano do konca, 3. imam pa do 14 dela se mi zdi... neki časa nisem gledala zdaj, sem bila okupirana z drugimi stvarmi...3. sezona ni tolk kul...je en beden zapletek... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Uf, stare kosti, ja... No, pol pa grem, če me podite. pa upam da nisi leve noge še enkrat v postlo dala?! dober dan, že doma iz šole Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Ni za kej, ni za kej, pa nazaj jih rabm. Ne, res, k boš spedenala, prosm, pošl, k zdej bi jih pa kr naenkrat vsi. Veš kok so dobri deli...men se kr meša, k bo še pu leta treba čakat. :xx!: Ne, pa Ne! A res jih hočeš nazaj Trenutno jih mam pr eni kolegici na Bledu oz. še mal ven k jih skupi gledava. Ne vem zdej kok hitr jih boš hotla Jst jih ne bi dala nazaaaaaaj Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Ne, pa Ne! A res jih hočeš nazaj Trenutno jih mam pr eni kolegici na Bledu oz. še mal ven k jih skupi gledava. Ne vem zdej kok hitr jih boš hotla Jst jih ne bi dala nazaaaaaaj Madona, a si jih ne morš preprosto na računalnik presnet? Ma, sej men ni panike. Važn, da sm jih jst vidla. Pa jst jih mam na compu, sam, mi pekač neki ne dela, pa ne morm naprej spravt. Kok sm vesela, k radio! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Madona, a si jih ne morš preprosto na računalnik presnet? Ma, sej men ni panike. Važn, da sm jih jst vidla. Pa jst jih mam na compu, sam, mi pekač neki ne dela, pa ne morm naprej spravt. Kok sm vesela, k radio! K bi ti vidla moj računalnik bi ti blo jasn Mam novega oblublenga, sam ne vem če bo pred poletjem Ti si pekač poprav , bo prej Zakaj si vesela Jst sem pa emla čist ta prav glavobol dons. sem pogruntala, da zato, ker nisem kave pila zjutri sem prejle nadoknadla in sem že bolš Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 To je pa vojna tajna, zakaj sm vesela...ne morm osebnih stvari pisat gor, sploh pa ne javnih, tko da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Če s pa že napisala, da si vesela Kwa pol razlagaš, razen če kr po šivih pokaš, da bi sčvekala Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 firbec babji kr trp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Še mar mi ni Jst sem tud vesela zdej Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 jst pa vem.... posnela je prvo pesem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.