Nordika 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 jst pa vem.... posnela je prvo pesem Čveka! Sam, a re-es ? To pa ni kr tko. A pa zna pet, al? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Ja, pa kaj še...do tega mi pa še manjka...ohoho. No, sam, da si UD vesela, nordi. Pet pa znam, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Čveka! Sam, a re-es ? To pa ni kr tko. A pa zna pet, al? Vejš de, tui arije, če je treba Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Vejš de, tui arije, če je treba Mhm, sploh, k sm jezna, takrat šele forte do izraza pride. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 sem pršla pokukat...če je un Zmaj od Dwojčka že od kje pršu pa ga kr ni pa ni no pozdravte ga ...ko ga vidite Pikica...a si ti tud kdaj jezna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Ja, pa kaj še...do tega mi pa še manjka...ohoho. No, sam, da si UD vesela, nordi. Pet pa znam, ja. sem že popravla pet je zakon. Pa, če je to v avtu, pred špeglom, al pa med plesom v diskaču Jst sem včasih znala še kar - sem bla kar neki let v zboru, sam zdej pa že predolgo nisem, da bi se lohk kej hvalila Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 bol malo ja Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 no pa grem tud jst oa kam vsi bežite, se bom mogu spet s samim sabo ment? kaka je to moda zdej da vsi kr grete, jaz pa bi rad do 4000 pršu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 sam še 1 tamal, pa si. Kle sm, no, bla na fitnesu, zdej pa pod tup ša spat. Matr, je blo fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 sm že tle. večer po pričakovanjih. Pridem nazaj čez 15, lahk kako obnovo po osu nardiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Nism te. Nočko vsem. pa enga lupčka si potalite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 sam še 1 tamal, pa si. Kle sm, no, bla na fitnesu, zdej pa pod tup ša spat. Matr, je blo fajn. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 hihi Novta verjela, da sm to opazla, pa sm bla tok crknena, da se mi ni dal popravt. Pa še smešn se mu je zdel, pa sm si rekla, nej ma še kdo kej od tega. To je pa tipično dvojčevsko itak, da ti misli prehitevajo, pol pa takle skropucalo vn pride. Jutro, lubčki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Novta verjela, da sm to opazla, pa sm bla tok crknena, da se mi ni dal popravt. Pa še smešn se mu je zdel, pa sm si rekla, nej ma še kdo kej od tega. To je pa tipično dvojčevsko itak, da ti misli prehitevajo, pol pa takle skropucalo vn pride. Jutro, lubčki. Ja, tako se rado zgodi, če sta dve črki čist skupaj na tipkovnici... Pa če že bolj slabo vidiš... Morgen, čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Jutro...sje se vas je kr neki nabral. pohvalno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Jutro...sje se vas je kr neki nabral. pohvalno. Dobro jutro, gobezdalo. Očitno včeraj ni bilo nič pomembnega Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Dobro jutro, gobezdalo. Očitno včeraj ni bilo nič pomembnega Da te nom okol kepe! DVAKRAT SEM TE KLICALA!!!! Mamicu ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ???? a si ziher??? ej niti enega klica nisem imela, lahko prideš na tel. gledat Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ???? a si ziher??? ej niti enega klica nisem imela, lahko prideš na tel. gledat Bemu! Takoj pol sm te klicala, čez pol ure, pol pa še zvečer, mislim, da okol 7h...ja, sm prov pogledala. Klinc te gleda. Pa zvonilo je! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 HelooouuuSem že boljš volje, sam da je pondelk mim Včeraj sem se stehtala in ugotovila da po 2h mesecih diete še vedno tehtam isto Očitno je res nujno, da se jo striktno držiš To mi je mal bed, ampak bom prežvela. Po službi sem zmenjena, da grem tečt Baje, da bom mogla na maraton, al tek trojk al neki tazga Dvomim včeraj sem bila v Mullerju in sem dol padla ker je moja krema kle vsaj 4 jurje cenej, kot tam k sem jo nazadnje kupila Sploh mi ni jasno kako je lohk taka razlika. U glavnem vam povem, da bojkotirejte tisto parfumerijo v Mercatorju - nevemkakosereče :xx!: , ker je draga k pes Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 O, ta stara...a prideš v naš zbor pet? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Ti to men, stara??!! Kwa te bom čez kolen Jst sem u nulo, do asfalta občutljiva na leta!! Sej prideš za mano Pet v zboru, pa no go . Nimam več samozavesti za nastopat, pa za peti tud ne več, če sem iskrena Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Sm mogla 2x prebrat, kaj sm jst napisala, da sm dojela, zakaj se dereš. Jebi ga, pol pa doma pod tušom poj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 will do! Sej tud cajta nimam. Kakšen oz. kateri zbor pa je to, anyway? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 dober dan, dober tek Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.