Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

..a ni neverjetn kok je clovk lohk utrujen od 8ih ur dela, ce prej eno leto ne dela nic... u glavnem upam, da sem ziv nism pa vec cist sure... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Samsič, a boš že kej zinu glede joba....kaj, kje zakaj, kako, kok mava plače? x:px

..eh, uni mi se nic niso sporocil... zdaj delam neki tko, da se pocas s5 navadim delat, mam prevec device da bi lohk ful doug v luft gledal... maja pride tisto pravo... placa-mhm no ja, ni slabo, lahk bi blo pa tut boljse... v bistvu vse niti ni tko zlo slabo, sam z avtoritetami mam probleme... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pika, sam tko me zanima ... kakšn delavnik maš v petek.

Do 15. delam. A prideš sem? Če ja, imprej sporoč, da se kej zmenm, da bom prej konc. :vio:

Aja, pa ob 4h sm naprej zmenjena...lahko pa skesnlam službo, pa sm od 10h do 15:30 frej. x:px

Dober večer "čveke"... x:Dx :vragec: x:o)x x:Xx xsrcx

Alpski glodalec vidim da je prilezel do 4000... x:Dx :palec: x:o)x x8Dx

Ostali pa samo xchatx xchatx xrolleyesx ...kot ponavadi... x:o)x x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Sej, palačinke si itak vsak sam plača, tko, da zarad mene lahko spraviš oštarijo na kant. Ti pa lahko obljubim, da bom dala mir, ker se na mlajše ne spravljam. Dobr, sicer pojma nimam, kolk si star, sam, zihr si mlaj od mene. Tak da.... x;)x x:px x:Dx

Girly, še bl ga boš prestrašla...to pr njemu ne pali. x:Dx

Eh. Ta je takšen kot Audente. En sam gobec ga je, pa nič akcije. :o|o:

uf, zdaj vsaj vidim kako mnenje imaš o meni :vragec:

kot da še nikoli nisem nikakmor prišla????

Jaz sem tolk zasedena , da nimam časa....in težko najdem frei termin...

in pol ko ga najdem in povabim koga...ali se sama povabim...pa neki vmes pride... :vragec:

tko da palačinke lahko naslednji teden v četrtek ob 19.30 v Romeo :2src: xsrcx xDDx

uf, zdaj vsaj vidim kako mnenje imaš o meni :vragec:

kot da še nikoli nisem nikakmor prišla????

Jaz sem tolk zasedena , da nimam časa....in težko najdem frei termin...

in pol ko ga najdem in povabim koga...ali se sama povabim...pa neki vmes pride... :vragec:

tko da palačinke lahko naslednji teden v četrtek ob 19.30 v Romeo :2src: xsrcx xDDx

No, evo. Sama potrjuješ moja dognanja.

Smo že zmenjeni za torek, sicer pa ti bo v četrtek ziher spet nekaj vletelo, tako da se tebi ni najbolj pametno prilagajat ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

A ne x:Dx zicleder, kaj je to :inocent: :P

Včasi berem kakšno debato na forumu, pa mam full za povedat zraven, pa se mi ne da napisat, al pa začnem, pa me mine nekje na sredini, al pa zgubim nit in ne vem več kaj je bil sploh point, da sem začela xrolleyesx :fiju: xg:Dx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...