Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 will do! Sej tud cajta nimam. Kakšen oz. kateri zbor pa je to, anyway?Eh, kaj ti bom razlagala, če te ne zanima. O, Svizec...čestitke, tud ti med gobezdala počasi prihajaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 O, Svizec...čestitke, tud ti med gobezdala počasi prihajaš. počas... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Spet nbenga. Mislm.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ..a ni neverjetn kok je clovk lohk utrujen od 8ih ur dela, ce prej eno leto ne dela nic... u glavnem upam, da sem ziv nism pa vec cist sure... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 O, glej jih, kozice. Samsič, a boš že kej zinu glede joba....kaj, kje zakaj, kako, kok mava plače? Pridn si, končno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Samsič, a boš že kej zinu glede joba....kaj, kje zakaj, kako, kok mava plače? ..eh, uni mi se nic niso sporocil... zdaj delam neki tko, da se pocas s5 navadim delat, mam prevec device da bi lohk ful doug v luft gledal... maja pride tisto pravo... placa-mhm no ja, ni slabo, lahk bi blo pa tut boljse... v bistvu vse niti ni tko zlo slabo, sam z avtoritetami mam probleme... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 To ni sploh nč novga, da maš probleme z avtoriteto. Sej boooooooo, poba, ti sam dej vse od sebe, da bojo vidl, da si sposobn, pa boš enga dne ti avtoriteta, s katero bodo imel drugi probleme. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Spet nbenga. Mislm.... treba se učit... ju3 pišem pa še zdej nimam nč pojma, pa verjetn bomo tak ponavlal pa ni problema joj kdo si je policaje zmislu, dons sm jih 2x poslušu od njih , sam sm obakrat spelu brez kazni enkrat so me še skor povozl z nekim đipom, sploh nism vedu da so te pederčine... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 mene sploh niso gnjavl za dokumente, pa itak jih nimam nikol s sabo, sam skos je krneki bluzu, sm ga kumi poslušu... pa to sred ceste, me je izspotavljal nevarnosti Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Pika, sam tko me zanima ... kakšn delavnik maš v petek.Do 15. delam. A prideš sem? Če ja, imprej sporoč, da se kej zmenm, da bom prej konc. Aja, pa ob 4h sm naprej zmenjena...lahko pa skesnlam službo, pa sm od 10h do 15:30 frej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Če bo kej ratal, ti sporočim jutri popoldne al pa najkasneje v četrtek dopoldne. Takrat bo že mal pozn, ampak ok, sporoč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Dober večer "čveke"... Alpski glodalec vidim da je prilezel do 4000... Ostali pa samo ...kot ponavadi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 A nism jst dost? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Aha, jst ti pa naivno verjamem. Kdaj greš z nami na palačinke, pobč?Sej, obljubim, da te bom čist na miru pustila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Eh. Ta je takšen kot Audente. En sam gobec ga je, pa nič akcije. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 sem ti rekla. se že ven vleče. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Sej, palačinke si itak vsak sam plača, tko, da zarad mene lahko spraviš oštarijo na kant. Ti pa lahko obljubim, da bom dala mir, ker se na mlajše ne spravljam. Dobr, sicer pojma nimam, kolk si star, sam, zihr si mlaj od mene. Tak da.... Girly, še bl ga boš prestrašla...to pr njemu ne pali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Eh. Ta je takšen kot Audente. En sam gobec ga je, pa nič akcije. uf, zdaj vsaj vidim kako mnenje imaš o meni kot da še nikoli nisem nikakmor prišla????Jaz sem tolk zasedena , da nimam časa....in težko najdem frei termin...in pol ko ga najdem in povabim koga...ali se sama povabim...pa neki vmes pride... tko da palačinke lahko naslednji teden v četrtek ob 19.30 v Romeo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Jst ne morm. Mam meditacije. Do 20:30, pol se mi pa ne bo dal, k bom lepo umirjena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 uf, zdaj vsaj vidim kako mnenje imaš o meni kot da še nikoli nisem nikakmor prišla????Jaz sem tolk zasedena , da nimam časa....in težko najdem frei termin...in pol ko ga najdem in povabim koga...ali se sama povabim...pa neki vmes pride... tko da palačinke lahko naslednji teden v četrtek ob 19.30 v Romeo No, evo. Sama potrjuješ moja dognanja. Smo že zmenjeni za torek, sicer pa ti bo v četrtek ziher spet nekaj vletelo, tako da se tebi ni najbolj pametno prilagajat ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 No, evo. Sama potrjuješ moja dognanja. Smo že zmenjeni za torek, sicer pa ti bo v četrtek ziher spet nekaj vletelo, tako da se tebi ni najbolj pametno prilagajat ... oki...meni se res ni treba prilagajat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Spet se mi ne da pisat Pa tok mam za povedat Nič potrpežljivosti Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Nič potrpežljivosti Poznano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 A ne zicleder, kaj je to Včasi berem kakšno debato na forumu, pa mam full za povedat zraven, pa se mi ne da napisat, al pa začnem, pa me mine nekje na sredini, al pa zgubim nit in ne vem več kaj je bil sploh point, da sem začela Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.