Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ..jebela, kva se name spravljas... jaz mam dvojno drzavljanstvo... sej se vidi na ikonci... ti pa brez drzavljanstva v Sco lapas... No sicer pa dragi moj klub dvojckov:Moj klub dvojckov, žal mi je, da sem grešil in žalil tebe, ki si moj najboljši klub dvojckov. Trdno sklenem, da se bom poboljšal. Pomagaj mi s svojo milostjo. Amen. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 dvojčki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 nema milosti razn če se u hamburger oblečeš pa delaš reklamo za mkdonalds, pol ti bo mogoč odpuščeno............ Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 TO VSE SKP JE PA VIŠEK! No, dejmo, dejmo, škorpijoni so zihr dons že 2x več naštepal. Ajde, Samsonajt, kej povej o dvojčkih. Zagamani smo do amena. Aja, to sm razmišlala...k je glih luna v škorpijonu. K so včer neki debatiral, da se škorpijoni v svoji luni vsi napeti več al mn počutjo. Jst se pa fajn v dvojčkih. Sej, lohk sm pa zabluzila, da se bed počutte, da me nov zdej kdo skalpiru, k mi bojo pol še 3 leta lasje rastl, da bojo do te dolžine. Fak, kok sm zmešana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ............. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 haaaahaaahaaa joj bejbe, v tako reeeežanje ste me spravle,.......bulm v ekran pa se totalno režim,.....tle misljo, da se mi je čist utrgal Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 a daj no...a hočeš da škripnem od smeha al kaj..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 nema milosti razn če se u hamburger oblečeš pa delaš reklamo za mkdonalds, pol ti bo mogoč odpuščeno...............sej to ze itak delam... RonaldMcDonald.press Kwa te scorpije tle pocnejo... sam Amis ma drzavljanstvo... ostali so pa svercerji... ...cefurji, raus!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Dvojcki ste dbest. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 dvojčki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 No in spet nasedla dvojcku :xx!: Pol nej mi pa se kdo rece, da so mozje besede :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 liu... jao... a ti ni nben povedu? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ...Liu, a pol ne rabs vec analize??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ...Liu, a pol ne rabs vec analize???vseen jo rabm , ma sej lahko se pride do spremembe - pomojem da spet prezgodej zakljucke delam, sam morm se skaslat liu... jao... a ti ni nben povedu?kwa to aiwa?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ..bom rajsi se mal pocaku, da ne bo s5 tko kt zadnjic n-krat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ja kašni so dvojčki.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ..bom rajsi se mal pocaku, da ne bo s5 tko kt zadnjic n-krat... ne no dej nard to no.... pa sej lahk sam tko na hitrco neki pogledas, da saj mal vem...... pliiiiiiisssssssss ja kašni so dvojčki....ne se, dej mi ti Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ...dvojcki smo barabe... samo izkoriscamo zenske... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ...dvojcki smo barabe... samo izkoriscamo zenske... ah dej Samson ne nakladi , a bos naredu pliiiiissss?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ... treba te bo mal prebičata bi me res??Mam tele SM fantazije ze dolg... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Sem vedla da sem prezgodej zakljucke delala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ... ni blema... pa še pa še pa še ... Vse za tvoje užitke... ..come on baby light my fire... kwa a si odkrila da se da tut od zuni smeskote uvozit, vidim... mater a ti se lego kocke prnesem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Samsooooooon dej no Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.