Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Ja, nč, pol pa ne brat. Uf, sm lena, k fuks. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 A ne zicleder, kaj je to Včasi berem kakšno debato na forumu, pa mam full za povedat zraven, pa se mi ne da napisat, al pa začnem, pa me mine nekje na sredini, al pa zgubim nit in ne vem več kaj je bil sploh point, da sem začela zdaj vem..zakaj se določene stvari dogajajo točn tko kot se kwa pa izmikanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Mysti...kako si kaj dogaja jaz sem dons tako slabo spala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 zdaj vem..zakaj se določene stvari dogajajo točn tko kot se kwa pa izmikanje Ne vem kakšno izmikanje misliš ne, ne sej kaj pa vem , odvisno čemu hočem izmaknit, če se bom hotla se definitivno bom Drugač pa mam rahlo konflikten karakter ....sem glih dobila servirano tole v službi, prejšnji teden. Kaj morem marsvovnu.com Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 dobar dan 2ure športne smo mel dans, ni nam lahko... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Ja, no, odvisno kok mlajši si, Namaar. Dej, ne bod bk, pa nam že enkrat tole svojo letnco rojstva zaupi....sej ne boš neke vojne tajne izdal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 sej ne boš neke vojne tajne izdal. nikol ne veš... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Ah, ja, prosit te pa ne mislm, tko da...mej tole svojo skrivnost, skrbno jo čuvaj do groba, ker nikol ne veš, komu vse bo prov pršla... Jst grem pa zdej na fitnes...čau čau. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 fajn telovadi Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 ja no, pa sej to mora bit kr zanimiv kar Namaar fura, da noben ne ve kolk si star... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 ja pa tut tko, iz tvoje strani mislim... lahk se zajbavaš kolk se češ, pa si 10 al pa 50let star Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 dej no Namaar...glumiš tko, da že sam sebi verjameš....si pa še čist navaden pokovc....ki ima malo bolj razvito sposobnost pretvarjanja tipičen dvojček...ki zna vse niti držat v svojih rokah edino obljube...tiste ne izpolnjuješ v popolnosti aha no in zdi se mi da si malo bolj lene narave....napišeš sam par postvo na dan...al pa še to ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 to pa zato, ker kot pokovc preveč časa igrce igram pol mi pa za poste cajta zmanjka sploh pa nevem kaj naj bi se pretvarju, saj ne veš kolk sm star moram it, žena me kliče, da moram otroke previt iiiiiiiiiiiii kako lepo...otroke previjaš to mi je pri moških najbolj všeč upam da ti ne gre na običajno vsi moški stokajo okol tega itak me sploh ne zanima kolk si mlad Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 itak me sploh ne zanima kolk si mlad haha, sam da otroke previjaš pa je nič več ne zanima pa čeprau jih ne Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 haha, sam da otroke previjaš pa je nič več ne zanima pa čeprau jih ne mene njegovi otroci prav čisto nič ne zanimajo moji pa njega zelo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 nehal previjat svizec, kdaj jih boš pa ti previju? čak da se najprej userjejo, nom kr frišne stran metu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 nor na vodnarke a so njen otroc vodnarke? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Sam eno ma in ta je vodnarka, ja. Namaar mi pa ni več všeč...neki cajta še palm na skrivnostneže, pol mi pa dowg cajt rata. Uf, utrujena sm, k 100 mater, zgonila nas je, k svine. Smo vsi vzdihoval naglas, ne od užitka. Ampak mi je ful hit minil. Sem že stušana, glava oprana, še posušim si jo, mal počvekam, pa pičim dalje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 pridna Pikica saj ja...počasi bo res dolgočasno postalo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 pridna Pikica saj ja...počasi bo res dolgočasno postalo sej bo tut njem...počasi... in takrat se bo zasvetla nejgova letnica Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 sej bo tut njem...počasi... in takrat se bo zasvetla nejgova letnica mogoč je tvoj kolega...in ti veš njegovo letnico Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 mogoč je tvoj kolega...in ti veš njegovo letnico a to pa ne... vem o njem tolk kot ti, al pa še manj, edino kar mama skupnga je da froce previjama... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 a to pa ne... vem o njem tolk kot ti, al pa še manj, edino kar mama skupnga je da froce previjama... itak ne veš kolk jaz vem o njem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 itak ne veš kolk jaz vem o njem ja no, sam moja trditev je še vedno pravilna, ker jaz o njem ne vem nič Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 pa kaj je zdj to tema v kateri obrekujemo Namaarja? Zdej vš pa reku, da ti pozornost ne sede. Lažna skromnost, sploh od dvojčka. I will say no more. Najti najt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.