Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

A ne x:Dx zicleder, kaj je to :inocent: :P

Včasi berem kakšno debato na forumu, pa mam full za povedat zraven, pa se mi ne da napisat, al pa začnem, pa me mine nekje na sredini, al pa zgubim nit in ne vem več kaj je bil sploh point, da sem začela xrolleyesx :fiju: xg:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx zdaj vem..zakaj se določene stvari dogajajo točn tko kot se x:Dx x:Dx

kwa pa izmikanje :inocent:

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx zdaj vem..zakaj se določene stvari dogajajo točn tko kot se x:Dx x:Dx

kwa pa izmikanje :inocent:

Ne vem kakšno izmikanje misliš :inocent: :P

ne, ne sej kaj pa vem x:Ix , odvisno čemu hočem izmaknit, če se bom hotla se definitivno bom x;)x Drugač pa mam rahlo konflikten karakter xrolleyesx ....sem glih dobila servirano tole v službi, prejšnji teden. Kaj morem xnckrivx marsvovnu.com xcivx

Support bacteria, they're the only culture some people have!

dej no Namaar...glumiš tko, da že sam sebi verjameš....si pa še čist navaden pokovc....ki ima malo bolj razvito sposobnost pretvarjanja :vragec:

tipičen dvojček...ki zna vse niti držat v svojih rokah x:Dx edino obljube...tiste ne izpolnjuješ v popolnosti :inocent: x:)x

aha no in zdi se mi da si malo bolj lene narave....napišeš sam par postvo na dan...al pa še to ne x:Ix :vio:

to pa zato, ker kot pokovc preveč časa igrce igram pol mi pa za poste cajta zmanjka x:Dx sploh pa nevem kaj naj bi se pretvarju, saj ne veš kolk sm star x:Xx x;)x moram it, žena me kliče, da moram otroke previt x:Dx x:Dx x:Dx

:wOOt: iiiiiiiiiiiii kako lepo...otroke previjaš x^x to mi je pri moških najbolj všeč :palec: upam da ti ne gre na :sick: običajno vsi moški stokajo okol tega x;)x itak me sploh ne zanima kolk si mlad x:)x xcivx

Sam eno ma in ta je vodnarka, ja. x;)x

Namaar mi pa ni več všeč...neki cajta še palm na skrivnostneže, pol mi pa dowg cajt rata. xrolleyesx

Uf, utrujena sm, k 100 mater, zgonila nas je, k svine. Smo vsi vzdihoval naglas, ne od užitka. Ampak mi je ful hit minil. Sem že stušana, glava oprana, še posušim si jo, mal počvekam, pa pičim dalje. x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...