Pika Pikica 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 sj maš prou te bo tud dolgčas minil Jst mam zmeri prov. Posledično to pomen, da me dolgčas NE bo minil. Jutro, mucki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Že gobcaš Uh, me danes šele trebuh boli po včerajšnji večerji :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Mater, sem vas pogrešala. Zdej grem pa spat...zanimiv dan bil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Čveke... Zato ker tolk je bil lunin mrk... Drugače pa Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Čveke... Zato ker tolk je bil lunin mrk... Drugače pa Ja, ja... Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 jutro Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 O, lejga, tamalga. Skor sm se že zbudila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 jst pa ne, sm zamudu k pouku je biu vroč cofe Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Po riti te bo treba. kaj se to prav zamujat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 sej je blo kake 5 minut sam pa če je biu cofe prevroč Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 reku sm da sm bl mlad...pa izpit imam...pa naredu sm ga letos....pa od letos naprej lahko legalno kupim alkohol Pa ga mamo! He he. Prbližn isto sta stara, svizec. Svizec, kaj maš pa kofe za pit? :xx!: Uf, kok sm jst že stara. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 no ja, jst še rabim da bom legalno lahko kupu, nelegalno pa ga dobim sej ne, ne pijem sploh kofeta, to sm za izgovor reku k sm zamudu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Se prav, da s še 17... Jah, nimaš kej, uživi, dokler s še wotrok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ne, letos bom 16 babnca sklerozna Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ne, letos bom 16 babnca sklerozna :OO!: O, jebemo, kero dete si...za 11 let te šišam!!!! Prosim, da me vikaš od zdej naprej. Mal bontona, prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 vikam te za jurja (o evrih se pogovarjamo) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Mhm, jurja evrov lahk ti trenutno sam sanjaš, mali...al si jih pa narišeš, sprintaš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ja 2x po 500 to na tleh najdeš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 No, to, da ne obstaja, sploh nism omenjala...je blo bolj v količinskem smislu mišljeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ej, babnca joj kak je to daugcajt v šoli bit Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 A zamejava...greš ti delat, pa se grem jst v šolo po rit praskat? A maš kakšnga fejst profesorja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 men se glih ne zri fejst, mami ga pa 4 ure zle učimo se HTML k ga znam u nulo na pamet... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ma ja, stara babnca je tale pika naša Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 pikica, ti si pa 7 let starejša od mene starka aja, šele zdj sm vidu, da si potegnila moj post z emmzi.... izpit sm naredu k sm bil 19 Ja, no, se prav, da boš letos 20. Big deal. ma ja, stara babnca je tale pika naša Ne okol govort, k lohk kšnga potencialnega snubca odženeš. V glavnem, če tko pogledamo, vaju lohk oba mirne duše po čike pošljem... Mata srečo, da ne kadim cigaret. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ja jst tut ne, pa tut če bi mi rekla ti jih ne bi šau iskat, morm skrbet za tzvoje zdravje Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.