svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 pol pa ni čudno...če te svižšček osvaja pa ne morem svoje mame osvajat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 lahko pa sem jaz tebi striček....da se res ne boš že v srednjih letih počutila pa mi malo pokažeš...kak se starejše spoštuje...s pridihom navihanosti....seveda Kok si ti prefrigan pobč...z vsemi žavbami namazan. Sej, taki so mi všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 pa ne morem svoje mame osvajat še žal ti bo...pikica bi ti bla res super mamica...bi te marsikaj novega naučila Kok si ti prefrigan pobč...z vsemi žavbami namazan. Sej, taki so mi všeč. a pol pa kr v akcijo grema....ko sem ti že tolk všeč p.s. lahko me kličeš...striček mako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 A res lahko? Zmešanc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 A res lahko? Zmešanc. ne morš...da me ne bi mela rada...ha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ja, prov zadržvat se morm, da ti ne pokažem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ja, prov zadržvat se morm, da ti ne pokažem. včasih se ni pametno...preveč zadrževati....tak da ti samo navali....ko ti bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Eh, dedc, preden se jst do MB prpelem, me bo že minilo. Si bom raj kakšnga ljubljančana našla, ti boš pa za obscenosti prek neta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Eh, dedc, preden se jst do MB prpelem, me bo že minilo. Si bom raj kakšnga ljubljančana našla, ti boš pa za obscenosti prek neta. a si spet virtualno horny...al kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ne, trenutno ne, k smo ponoč spedenal stvari, je bal nuja. Pa kva me to vsi sprašujete, pol se pa folk zgraža, k po resnic povem, jebemo. Če pa ne znam lagat, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ne, trenutno ne, k smo ponoč spedenal stvari, je bal nuja. Pa kva me to vsi sprašujete, pol se pa folk zgraža, k po resnic povem, jebemo. Če pa ne znam lagat, no. mene pa resnica rajca...fulll...pravi fetiš mi je...daj še...kako resnično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Še kako resnično? Ammmmmmm...dobr zgledam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Še kako resnično? Ammmmmmm...dobr zgledam. čuj...da se ne bom jaz v lj prpelo...pazi kaj mi delaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Sej te nism povabla. Brez povabila se ne pustim gledat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Sej te nism povabla. pa bi me...če bi bil samski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 pa bi me...če bi bil samski Ne vem, če....tele veze na daljavo mi ne dišijo kej preveč, čeprov, si pa štajerc, to je velik +. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ne vem, če....tele veze na daljavo mi ne dišijo kej preveč, čeprov, si pa štajerc, to je velik +. meni tudi ne...sem pa preseljiv....za pravo ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 meni tudi ne...sem pa preseljiv....za pravo ljubezen Ah, ja, jst nism ta prava, ti prec povem, da ti vse muke takoj prihranim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ah, ja, jst nism ta prava, ti prec povem, da ti vse muke takoj prihranim. saj nisem tebe mislil...pod pravo ljubezen si pač moj virtualni rajc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 saj nisem tebe mislil...pod pravo ljubezen si pač moj virtualni rajc Še dobr, me je blo strah, da se mi boš na pukl obesil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Še dobr, me je blo strah, da se mi boš na pukl obesil. ma...veš...take s puklom...me sploh ne rajcajo preveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 ma...veš...take s puklom...me sploh ne rajcajo preveč Sej, ne vem, zakaj se tolk okol mene vrtiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Sej, ne vem, zakaj se tolk okol mene vrtiš. nisem še oke skoz internet vrgu...pa sem pukl spregledal...bom od zdaj dalje bolj zmeren...oprosti da sem te toliko moril...res nisem vedel za ta tvoj pukl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 To sam posvečeni ljudje vejo. K jim zaupam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 To sam posvečeni ljudje vejo. K jim zaupam. hvala...da si tudi mene posvetila...v poznavanje te neverjetne skrivnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.