Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Sej je še nis vidu, tko da...nisi še posvečen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Sej je še nis vidu, tko da...nisi še posvečen. naj mi bo prihodnost...naklonjena da bom postal posvečen....in razsvetljen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 naj mi bo prihodnost...naklonjena da bom postal posvečen....in razsvetljenTežko verjetno, da ti bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Težko verjetno, da ti bo. me bo pač ena druga...morala posvetiti....in razsvetliti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 me bo pač ena druga...morala posvetiti....in razsvetliti Bog ji pomagi. Zahtevna stranka si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Dvojčica....kwa dogaja a se že pripravljaš na torek? Po moje bo eden kar nate padu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Dvojčica....kwa dogaja a se že pripravljaš na torek? Po moje bo eden kar nate padu Se res prov veselim. Ah, ja...tok, k zadnje čase padajo...brez heca. Sm kr mal zmedena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Se res prov veselim. Ah, ja...tok, k zadnje čase padajo...brez heca. Sm kr mal zmedena. ziher neko dobro vibro oddajaš...pol se pa čudiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Se res prov veselim. Ah, ja...tok, k zadnje čase padajo...brez heca. Sm kr mal zmedena. Jaz tudi in moja vodnarka tudi a maš kaj besedil iz ta novega albuma Ej sam da padajo...saj veš polovica lifa je smeh druga polovica pa kokr si narediš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Bog ji pomagi. Zahtevna stranka si. ne morš si mislit...kolko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 ziher neko dobro vibro oddajaš...pol se pa čudiš Ma ne, retro merkur je v igri...pa se pol neki vračajo. Ej sam da padajo...saj veš polovica lifa je smeh druga polovica pa kokr si narediš Sej si mormo kr vzet. ne morš si mislit...kolko Ja, pa si lahko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ja, pa si lahko. no...z leti sem postal malo manj zahteven ampak ravno prav...potreben Ma ne, retro merkur je v igri...pa se pol neki vračajo. a to so taki ko jaz...ko se kr vračajo...in rinejo v tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 no...z leti sem postal malo manj zahteven ampak ravno prav...potreben a to so taki ko jaz...ko se kr vračajo...in rinejo v tebe Taki, ja. No, sej, mal pozornosti nikol ne škod. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Taki, ja. No, sej, mal pozornosti nikol ne škod. še neprimerna pozornost...je včasih boljša kot...nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 še neprimerna pozornost...je včasih boljša kot...nič Ne, to pa ne...neprimerna mi gre na... Take nazjam. VEDNO, zadnje čase vsaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ne, to pa ne...neprimerna mi gre na... Take nazjam. VEDNO, zadnje čase vsaj. saj ko malo drugač pogledaš...ugotoviš...da je pozornost vedno pozornost....primerna ali neprimerna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 No, ja, no...rečmo. Ampak je dobr, da tip pošteka, če je primerna al pa neprimerna, da mi ni treba glih glasilk napenjat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 No, ja, no...rečmo. Ampak je dobr, da tip pošteka, če je primerna al pa neprimerna, da mi ni treba glih glasilk napenjat. v fazi prilagajanja...en drugemu...bo treba še kaj drugega napeti...da boš res ugotovila...kaj je tudi njemu....primerno ali neprimerno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ja, tud možgane ni švoh napenjat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 čveke Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ja, tud možgane ni švoh napenjat. upam...da maš dovolj močne varovalke vgrajene čveke svižšček...če hočeš kaj povedat....najprej dvigni roko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 upam...da maš dovolj močne varovalke vgrajene svižšček...če hočeš kaj povedat....najprej dvigni roko Ta najmočnejše....kle pa ni dileme. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ta najmočnejše....kle pa ni dileme. oooo...ti bi pa še mene prenesla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 svižšček...če hočeš kaj povedat....najprej dvigni roko Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 no...nisem hotel biti nevljuden...lahko se malo bolj na glas odkašljaš...pa pol poveš...dvigovat roko v tvojih letih...bi bilo že skoraj malo...too much Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.