Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 oooo...ti bi pa še mene prenesla To pa dvomim. Močno. Kaj je tamalu (leti na svizca)? A ti je dolgcajt? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 no...nisem hotel biti nevljuden...lahko se malo bolj na glas odkašljaš...pa pol poveš...dvigovat roko v tvojih letih...bi bilo že skoraj malo...too much bo tko dobr? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 bo tko dobr? bo....ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 To pa dvomim. Močno. Kaj je tamalu (leti na svizca)? A ti je dolgcajt? am ja, učit bi se mugu, pa se mi ne da, itak bom pozitivno pisu... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 To pa dvomim. Močno. saj me je še vsaka prenašala...dokler ni pregorela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 saj me je še vsaka prenašala...dokler ni pregorela morš z dušikom hladit Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Svizec, lenobica mala. Mako, vidiš, jst sm pa taka, da se mi ne da prenašat....več. Prej sm to skoz počela, na svojo škodo, zdej pa nema. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Mako, vidiš, jst sm pa taka, da se mi ne da prenašat....več. Prej sm to skoz počela, na svojo škodo, zdej pa nema. ka si zdej hutla povedat? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 morš z dušikom hladit tote vodno hlajene res niso bile bog zna šta...takih z dušikom hlajenih pa še nisem srečal...hvala za info Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Mako, vidiš, jst sm pa taka, da se mi ne da prenašat....več. Prej sm to skoz počela, na svojo škodo, zdej pa nema. saj znam bit sonček...tud...me lahko z lahkoto prenašaš...kaj se pa tiče tega kaka si...zaradi moških...pa še sama ne veš...dokler ne boš pravega srečala...moškega mislim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Če ga bom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Če ga bom. mogoče bo pa on tebe...kar pač že bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 tote vodno hlajene res niso bile bog zna šta...takih z dušikom hlajenih pa še nisem srečal...hvala za info bol hladi, del drži Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 mogoče bo pa on tebe...kar pač že bo Ja, najbrž me bo res mogu. Kumi čakam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 bol hladi, del drži ja...te prelahko pregorljive...res niso zame....pa sem jih deval na led....pa ne vem kaj vse...pa so kr pregorevale....ena za drugo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ja, najbrž me bo res mogu. Kumi čakam. jao piki... sej te bojo strgal te bom mogu u kšno skrito temo zulečt, da si mal oddahneš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 jao piki... sej te bojo strgal te bom mogu u kšno skrito temo zulečt, da si mal oddahneš No, sej ni hudga...ti maš itak polhn druga dela, čiki, kofe, klici, obiski, pol me morjo pa drugi medtem zabavat. Jst rabm STALNO pozornost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 No, sej ni hudga...ti maš itak polhn druga dela, čiki, kofe, klici, obiski, pol me morjo pa drugi medtem zabavat. Jst rabm STALNO pozornost. jah, jes to odgovorno breme in veselje nosm zjutri u petih, k usi spizdijo. zdej pa morm mal drugim tut veselja prvošit. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 jah, jes to odgovorno breme in veselje nosm zjutri u petih, k usi spizdijo. zdej pa morm mal drugim tut veselja prvošit. Plemenitost brez meja. Pa ob 5h me pa ni gor...po 6 sm zmeri. Ok, včer sm bla ob 4h. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Plemenitost brez meja. Pa ob 5h me pa ni gor...po 6 sm zmeri. Ok, včer sm bla ob 4h. vem ja. sm te že u 4 začeu čakat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Nakladat pa znaš. B ti skor verjela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Nakladat pa znaš. B ti skor verjela. eno je nakladat, eno pa lagat sej mi je žou da na vrjameš, pa pejd objave prevert Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 eno je nakladat, eno pa lagat sej mi je žou da na vrjameš, pa pejd objave prevert Ah, to, da s biw že ob 4h gor, ne pomen, da s biw zarad mene. Dedc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ah, to, da s biw že ob 4h gor, ne pomen, da s biw zarad mene. Dedc. spet tel Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 ne bo treba? sej ga ne morte Saj zato... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.