Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 spet telTi s pa prlublen. Al na telekomovih informacijah delaš? Saj zato... O, lej ga, kočevskega medota. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 mhm, tega pa ne morš resno povedat spoštujem stare, tiste srednjih let je pa treba nal zajbavat da ne bojo šli preveč doobre vole med stare Ti s pa prlublen. Al na telekomovih informacijah delaš? O, lej ga, kočevskega medota. O lej jo, žabo ljubljansko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 O lej jo, žabo ljubljansko... Kdaj bojo žganci pa čokolada? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ah, to, da s biw že ob 4h gor, ne pomen, da s biw zarad mene. Dedc. piki zdej te morm pa mal napizdit bot mal praktična pa vrjem tist scenarij, kukr ti je ušeč, pa nima veze kwa je res itak je štala, k se sami dostkrat jebemo pa hočmo vrjet tist kr nam najmanj paše... sam jebi ga... nekak je tist laži vrjet pa velikrat čist mem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 piki zdej te morm pa mal napizdit bot mal praktična pa vrjem tist scenarij, kukr ti je ušeč, pa nima veze kwa je res itak je štala, k se sami dostkrat jebemo pa hočmo vrjet tist kr nam najmanj paše... sam jebi ga... nekak je tist laži vrjet pa velikrat čist mem No, ne razburji se tok, to škod lepoti, jst mam pa sam lepe fante rada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 No, ne razburji se tok, to škod lepoti, jst mam pa sam lepe fante rada. sej se ne razburjam. zate me je skrbel Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Kdaj bojo žganci pa čokolada? Žganci... Decembra enkrat... Mi je že ocvirkov zmanjkal, brez njih pa niso dobri... Zdaj pa ni taprav cajt pa vreme za koline... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 sej se ne razburjam. zate me je skrbel Nč ne rabš zame skrbet. Jst sm čist ok. Žganci... Decembra enkrat... Mi je že ocvirkov zmanjkal, brez njih pa niso dobri... Zdaj pa ni taprav cajt pa vreme za koline... Eh, spet izgovori. Že vidm, da jih nom nkol jedla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Nč ne rabš zame skrbet. Jst sm čist ok. Eh, spet izgovori. Že vidm, da jih nom nkol jedla. super pol pol grem pa u miru t zadn čik skadit čaw lubčk Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Nč ne rabš zame skrbet. Jst sm čist ok. Eh, spet izgovori. Že vidm, da jih nom nkol jedla. Boš, boš... Samo pri men rabiš velik potrpežljivosti da kaj dočakaš... EMŠO... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Boš, boš... Samo pri men rabiš velik potrpežljivosti da kaj dočakaš... EMŠO... Uf, do 50.-ga bom mende že dočakala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Uf, do 50.-ga bom mende že dočakala. a to moškega svojih sanj...al košček čokoladne torte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 a to moškega svojih sanj...al košček čokoladne torte Žgance, k jih zna mende Alef izvrstno pripravit. Fajn se mej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 [quote name='Pika Pikica' date='3. Mar 2007, 19:51' post='810748' Fajn se mej. se bom potrudil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Žgance, k jih zna mende Alef izvrstno pripravit. Fajn se mej. Od kje ti pa to da jih jaz znam pripravit? Pospravit že... Robida jih zna... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Od kje ti pa to da jih jaz znam pripravit? Pospravit že... Robida jih zna... No, ja, no, eden od vaju. Važn, da bo skuhan, men je čist vseen kter bo kuhu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Dober večer Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ker sem ravno to temo zagledala - nisem dvojček, imam pa luno v dvojčku. Drugače pa strelka, asc. v raku. Lep večer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Ker sem ravno to temo zagledala - nisem dvojček, imam pa luno v dvojčku. Drugače pa strelka, asc. v raku. Lep večer dobrodošla Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Hvala A vsi ostali tle ste sončni dvojčki? Al mamo še kakšnega lunarnega dvojčka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ker sem ravno to temo zagledala - nisem dvojček, imam pa luno v dvojčku. Drugače pa strelka, asc. v raku. Lep večer ej... to pa je delč ta najbolša in edina taprava kombinacija zate Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Hm? Ne razumem ... Men se je vedno zdel, da sem ne vem no, nekak preveč razpršena osebnost - ok, to se čudn sliši. Taka, da mam dve skrajnosti (to bodo verjetno dvojčki) . Pol so pa ljudje presenečeni, ko še tadrugo plat spoznajo - ponavadi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Hm? Ne razumem ... Men se je vedno zdel, da sem ne vem no, nekak preveč razpršena osebnost - ok, to se čudn sliši. Taka, da mam dve skrajnosti (to bodo verjetno dvojčki) . Pol so pa ljudje presenečeni, ko še tadrugo plat spoznajo - ponavadi ejjj... men se sanja ne o teli znanosti... vem pa da takle maš in se kr sprjazn, oz. še bolš, se vesel Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ja, sej. Vsakemu svoje, ane . Mej lep dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 jutro Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.