svizec 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 zdej pa na kosil pol pa vi vinograd Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 zavidam ti kr Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 zdaj pa grem, fajn se mejte, če bo vse po sreč se čujemo zvečer Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 pazi da se ga preveč ne napiješ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 zdej pa na kosil pol pa vi vinograd jaooo pokowc ti u vinograd... tm je tut zidanca... vem, k mam logiko brez akvarija mene pa na pir vabš... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 jaooo pokowc ti u vinograd... tm je tut zidanca... vem, k mam logiko brez akvarija mene pa na pir vabš... ok, te bom drugič na stremic povabu, kjer je zidanca, zram zidance... sem že doma... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 ok, te bom drugič na stremic povabu, kjer je zidanca, zram zidance... sem že doma... ja ni panike, če s ti doma... ke me pel, pa spet loh greš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 a kr tko bi ti pa če boš sam ti ne bo tko zanimiv k če bo družba Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 a kr tko bi ti pa če boš sam ti ne bo tko zanimiv k če bo družba sej za to se gre k lih pr družbi sm zlo izbirčn ratu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Čer. Mater, se fajn počutim...na frišn izpod tuša, glava oprana...mmmmm. Sam še neki mi manjka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 sej za to se gre k lih pr družbi sm zlo izbirčn ratu aja, pol ti pa lih ena zidanca za mislt manka Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Uf, a ni dobr filing, tamal...k tko lepo dišip, ves svež si... Kaj pa ješ? Jst bi tud neki. Lohk bi me kej povabu, da bi skupi dišala in jedla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 po moje boš prej stara in zafrustrirana postala kot da čakaš na njegovo povabilo..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 po moje boš prej stara in zafrustrirana postala kot da čakaš na njegovo povabilo..... Eh, sej nočm nč od njega, k je tok mlajši, sam tko...jedla pa bi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Uf, a ni dobr filing, tamal...k tko lepo dišip, ves svež si... Kaj pa ješ? Jst bi tud neki. Lohk bi me kej povabu, da bi skupi dišala in jedla. jst tut dišim in jeu sm že fajn to ob večerih.. Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Eh, sej nočm nč od njega, k je tok mlajši, sam tko...jedla pa bi. a njegov sendvič s kumarico......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 a njegov sendvič s kumarico......... :OO!: Audente!!! Bemu, s ti ena prasička. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 a veš po čem jaz dišim po čokoladi, pa se ne hecam, mam tak šampon... mmmmm sj nekaj časa nazaj res ni dost manjkal, da bi te na burek povabu... ampak pol si bla pa nesramna, pa sm si premislu potem jo moram pa čimprej povabit Raj rečm, da si se usrow. Ja, jst mam pa tak gel za tuširanje, od subrine. Trenutno dišim pa po bananah..mam tak piling, lasje pa po enem tropskem sadju, mešanica. Za pojest sm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 prej bi te moral še v pečico vtaknit sj jst mam istga, od subrine To ni šampon. Ja, kr speč me, če ti bo lažji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Ja, k pol bom tih, k bom mrtva, pa te ne bo strah. Zdej grem pa spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 To ni šampon. Ja, kr speč me, če ti bo lažji. ok pa ni šampon, big deal seveda mi bo lažje, če te bom speku Kanibali... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 hehe, alef to ni še nič počak da vidiš našo drugo polovico Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 O, lejga. A še dišiš? Jst ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.