Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Veš kok bi bla skp dobra kombinacija. No, ja, če b bil maw starejš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 jutro mularija a ne morete spat vidva o čokoladi in tropskem sadju... jaz sem kot ožeta limona :xx!: uf...težka bo danes Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 A se še zdej nis pozdravla? Dej, bejba, ne seri ga, nooooooo. A še komu ne dela gmail chat? Jst bom popenla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Meni dela....vse...sam nobenga pametnega gor ni :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Men pa ne...mail mi dela, samo, prkonektat se ne morm gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 waaaaaaaaaaaaaaa kakšen dobr vikend je za mano. Pa dons sem dobre volje, da so mi šivi premajhni!!!!!!!!!!!!! I FEEL GOOD nananananannana.............. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 waaaaaaaaaaaaaaa kakšen dobr vikend je za mano. Pa dons sem dobre volje, da so mi šivi premajhni!!!!!!!!!!!!! I FEEL GOOD nananananannana.............. Čudež- Ej, Mysti, a se ti rada z življenjem igraš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 jutro Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Trenutno res. Odreši me, pleaseeeeeeeee Ok, k glih nimam druzga dela. jutro O, seronja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 matr je lepo zun sedim kle pa čaj žulim pa zjam čez balkon....še tamalo je čist navdušeno zgleda vsaj zdeluje tako Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Na sprehoda pelji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 bom, sam da se mal segreje....k mrzlo je še pa kr, tolk sm pa nos ven pomolila Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Baje bo čez dan 17 stopinj. Sitna sm, k svina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Baje bo čez dan 17 stopinj. Sitna sm, k svina. pol pa dobr da ti mal zveze zmanka učas Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 pol pa dobr da ti mal zveze zmanka učas Da nom še tebe okol kepe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Da nom še tebe okol kepe. sej bi blo še najbolš... jes nom nit jezn pa ne zato, k bi si zaslužu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 sej bi blo še najbolš... jes nom nit jezn pa ne zato, k bi si zaslužu Po mojem bi si pa kakšno šljivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Po mojem bi si pa kakšno šljivo. mam srečo da j to sam po tvojem... sam... bohved zakwa pa mislš, da si jo zaslužm? sploh pa... ka pa j s šljivo narobe?al pa spet na vem kwa je šljiva? no, šlivou kompot... bljak Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 A zakaj? Ja, boš pa ja ti vedu, zakaj. Šljiva je modrica, črnica, posledica ene okol kepe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 A zakaj? Ja, boš pa ja ti vedu, zakaj. Šljiva je modrica, črnica, posledica ene okol kepe. a tko no, spet s me razsvetlila Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Počas ti bom začela računat. Po eno tortico na lekcijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Počas ti bom začela računat. Po eno tortico na lekcijo. hmmm. sm mal pogledu, kuko gre duhounost pa zaračunavanje skupi... na wem no...da si nauš karme zjebala Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Tccccccccc...glih jst mal računam, halooooooo, lahk se pa po 100 Evrov zmenva...bo to bolš? Sm pa že dobre vole. S sodelavcem bova pico za malco. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Tccccccccc...glih jst mal računam, halooooooo, lahk se pa po 100 Evrov zmenva...bo to bolš? pa da si 100 krat bl karmo zjebeš??? ni šans!!! Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 pa da si 100 krat bl karmo zjebeš??? ni šans!!! Sej je moja karma, ti sam nakaž. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.