aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 pretepst Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 jao, valkira...keri smeškoti..... ...čist sco slog.... liu...sco in dvojček je menda bolj bedna kombinacija...vsaj na dolgi rok...če ni glih nekih posebnih odstopanj in čudežev znotraj natalnega horoskopa....primerno sam za začasno zabavo.....baje....ker pa je na tem svetu vse možno....nikol ne veš.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 sam v natalu met kombinacijo dvojcka in sco je pa najboljs, a ne Amis???Sploh ce je se urancek na ascendentu!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Moja malenkost je tudi Dvojček, pa bi bila včasih raje kaj drugega tudi jaz sem dvojček! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Nisem jest skorpion , jest sem strelc, luno v ribah acd pa oven v skorpiju mam pa venero Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 A to je name letel? Pridni ste bli...same bedarije kvasl dons, kot se za dvojčke spodob! To mi delite! We want more! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Dvojckovska policija!!!Pa dejte ze to cefursko ilegalko ven vrzt... za boga!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Joj lubi, kok se pa ti ne maraš...a si s5 pozabla vzet zyprexo??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 jao, valkira...keri smeškoti..... ...čist sco slog....liu...sco in dvojček je menda bolj bedna kombinacija...vsaj na dolgi rok...če ni glih nekih posebnih odstopanj in čudežev znotraj natalnega horoskopa....primerno sam za začasno zabavo.....baje....ker pa je na tem svetu vse možno....nikol ne veš.... Če lahko vskočm: ni nujno, da se slabo konča! Sicer nimam ljubezenske izkušnje, ampak je pa ta kombinacija, k me spremlja že skor od rojstva - moj brat je sco (asc: dvojčk), jest pa dvojčk (asc: sco), in jo zares dobr poznam. So bli momenti, k sva se po ure in ure davla, miljonkrat sva se zrofkala v 1 minuti, če je blo treba, sam... če ti uspe prebrodt to (in če maš nekoga, k je sposobn mirit tako energijo), pol pa žviš v raju. Noben te nau tok razvaju kot škorpijončk in pomagu ti bo, da ti bo že narodn in maš pol občutk, da že mal izkoriščaš Skratka, včas uspe. jest mojga bratca ne zamenjam za nič na svetu, pa čeprov je škorpijonček! In še tole: blagor tisti, k ga bo dobla Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Če lahko vskočm: ni nujno, da se slabo konča! Sicer nimam ljubezenske izkušnje, ampak je pa ta kombinacija, k me spremlja že skor od rojstva - moj brat je sco (asc: dvojčk), jest pa dvojčk (asc: sco), in jo zares dobr poznam. So bli momenti, k sva se po ure in ure davla, miljonkrat sva se zrofkala v 1 minuti, če je blo treba, sam... če ti uspe prebrodt to (in če maš nekoga, k je sposobn mirit tako energijo), pol pa žviš v raju. Noben te nau tok razvaju kot škorpijončk in pomagu ti bo, da ti bo že narodn in maš pol občutk, da že mal izkoriščaš Skratka, včas uspe. jest mojga bratca ne zamenjam za nič na svetu, pa čeprov je škorpijonček! In še tole: blagor tisti, k ga bo dobla ...a sta ti pa tvoj brat sexala????... mislim mogoce mal neumesno vprasanje, samo hotu sem povedat da bratsko-sestrskega odnosa nekako ne gre enacit z intimnim razmerjem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 bluzim, vem ...vsaj ena nasa vestno izpoljnjuje dolznosti nasega kluba!!! Za nagrado dobis Zlato Gofljo!!!To je priznanje, ki dobi vsako leto clan nasega kluba dvojckov za vrhunske dosezke na podrocju nesmiselnega cvekanja!!!Zadnji dve leti ga je Pikica odnesla, zdaj pa je tvoje!!! Cestitam!!! BTW:Jaz pa letos verjetno dobim Zlato Gofljo za zivljensko delo!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ...a sta ti pa tvoj brat sexala????... mislim mogoce mal neumesno vprasanje, samo hotu sem povedat da bratsko-sestrskega odnosa nekako ne gre enacit z intimnim razmerjem... Sva, sam ne skupi Je pa res, da nism govorila o ljubezenskem razmerju... sam če mal pomislš, je včasih bolš, met razmerje s partnerjem, k na dolgi rok zgleda bratsko-sestrski, kot pa da se konča kot se konča večina stvari... kar se pa tiče (ne)umestnosti: ja, vprašanje je blazno neumestno Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ..a pol nista??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ..a pol nista??? Taka vprašanja so neokusna in kažejo na bolnega človeka... Predlagam, da se čimprej oglasiš pri zdravniku in ga prosiš za napotnico za zdravljenje v kakšni ustanovi zaprtega tipa Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Taka vprašanja so neokusna in kažejo na bolnega človeka... Predlagam, da se čimprej oglasiš pri zdravniku in ga prosiš za napotnico za zdravljenje v kakšni ustanovi zaprtega tipa ..nocejo me vzet... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ..nocejo me vzet... Ti sam povej kam bi šu: Begunje, Polje, ... ti bom jest zrihtala - se bom osebno zavzela zate Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ti sam povej kam bi šu: Begunje, Polje, ... ti bom jest zrihtala - se bom osebno zavzela zate ..ja, sem slisu da mas dost vec sans, ce kaxnga rezidenta poznas... ...drgac pa Begunje... da spoznam Gerkmana in zdruzim prijetno s koristnim... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ..ja, sem slisu da mas dost vec sans, ce kaxnga rezidenta poznas... Seveda! Če je človk tm zaposlen, mora sam ene par telefonskih zavrtet, pa je Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Seveda! Če je človk tm zaposlen, mora sam ene par telefonskih zavrtet, pa je ..a tam delas??... si sla kar po liniji najmanjsega odpora... da si mela cimmanj tezav z vklopitvijo v skupino... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ..a tam delas??... si sla kar po liniji najmanjsega odpora... da si mela cimmanj tezav z vklopitvijo v skupino... Dons so taki cajti, da morš tko delat, če ne sam tm pristaneš... Sicer pa ne, ne delam tm, sm si kr neki zmisnla, da ne boš mel ta zadne besede Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Dons so taki cajti, da morš tko delat, če ne sam tm pristaneš... Sicer pa ne, ne delam tm, sm si kr neki zmisnla, da ne boš mel ta zadne besede ..sej jest ze skoz vem, da ne delas tam, ampak si tam duma!! Da ne bos kaj resno jemala...pa unga prej z bratom tut ne... mam tak mal obesenjsaski smisel za humor... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 A vidiš kok ti mene rabiš... pa si še kar nočeš priznat...TEBE???jest tebe tolk rabim kokr rabi motokultivator Kekcevo pesem, ti pa mene tko kokr Mojca kapljice... ..lazje ti bo, ce si priznas, da si zaljubljena... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Samson = Rafko (samooklicani seksolog)...valkira, a lahko prsparas role-play za pol ko sva sama??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ..sej jest ze skoz vem, da ne delas tam, ampak si tam duma!! Da ne bos kaj resno jemala...pa unga prej z bratom tut ne... mam tak mal obesenjsaski smisel za humor... A ti nismo že stokrat razložil kakšna je razlika med nami in vami? Vi ste pacienti, mi , ki zdravimo pa zdravniki! Marš nazaj u sobo, če ne bomo dones injekcije talal! Jah, sej QL, 100 ljudi 100 čudi - bom pa zdej vedla, da te morm mal z rezervo jemat Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Res ste svetovni butli!!!! In še tole: blagor tisti, k ga bo dobla A ga lohk jest? Kok je pa str? mal povej, no. Za nagrado dobis Zlato Gofljo!!!To je priznanje, ki dobi vsako leto clan nasega kluba dvojckov za vrhunske dosezke na podrocju nesmiselnega cvekanja!!!Zadnji dve leti ga je Pikica odnesla, zdaj pa je tvoje!!! Packa, Mystica. A ste slepi? A ne vidte, da sm jest večja gofla od nej? Pa kako lohk ena koza dvojčico premaga, no.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.