janko 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Sej je moja karma, ti sam nakaž. waaauuuu.... a veš kolk je to torte?minutko u ustih, en dan u trebuščku, pa ceu žiulene na rit Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 waaauuuu.... a veš kolk je to torte?minutko u ustih, en dan u trebuščku, pa ceu žiulene na rit Eh, na rit se mi že pozna, ni panike...dejmoooooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Eh, na rit se mi že pozna, ni panike...dejmoooooo. kwa deeejmoooo???nč dejmo... dons nism za lekcije Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Klinc te gleda pol. Še zmišlevov si boš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 mam srečo da j to sam po tvojem... sam... bohved zakwa pa mislš, da si jo zaslužm? sploh pa... ka pa j s šljivo narobe?al pa spet na vem kwa je šljiva? no, šlivou kompot... bljak Mora bit tisti dvakrat kuhan... Potem pa ni bljak... Čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Oooooooooooooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Enako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Dobro jutro! Vidim, da ti je spet dolgčas. No, jaz sem že na friško razkurjena, ker mi šef spet ni keša nakazal za prejšnji mesec. Položnice bo pa miklavž plačal ali kaj ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 O, seronja...sm glih prej nate misnla, da bo treba spet kake palačinke vžgat....dons me ne bo, grem na koncert. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 O, seronja...sm glih prej nate misnla, da bo treba spet kake palačinke vžgat....dons me ne bo, grem na koncert. tud kle morish ljudi vidm,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 tud kle morish ljudi vidm,,, Dej, pober se, sitnoba. Nben te ni sm klicu. Če ti ni kej prov, se lohk pa pobereš s foruma. Ker težakov ne maramo. Dost jasno napisano? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Dej, pober se, sitnoba. Nben te ni sm klicu. Če ti ni kej prov, se lohk pa pobereš s foruma. Ker težakov ne maramo. Dost jasno napisano? ja,,,jasno Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 O, seronja...sm glih prej nate misnla, da bo treba spet kake palačinke vžgat....dons me ne bo, grem na koncert. Sem ga glih zadnjič videla v BTC-ju. Jebela cesta, to sploh ni ded. Slajm od slajma. :xx!: I need a new job. Soon. Študiram, kaj bi za zajtrk. Bo menda kar topli sendvič padel. Kako pa kaj tvoje uvajanje? Sem slišala, da si se na demokracijah nekaj lomila Zdaj veš, kateri predmet moraš za izbirni izbrat Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 ja,,,jasno Eh, si tud en smotko. Zdej pa neke žalostne frise delaš...jst sm pač taka...če mi boš težil, te bom nazjala, če boš prijazen, bom tud jst taka do tebe. Me pač ful mot to, da se kdo zapič v nekoga na forumu in je brez potrebe žaljiv al pa nesramen. Sej si ok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Prav zanimivo, kako ima zmeraj vse o drugih za povedat, o sebi pa nikoli nič. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Sem ga glih zadnjič videla v BTC-ju. Jebela cesta, to sploh ni ded. Slajm od slajma. :xx!: I need a new job. Soon. Študiram, kaj bi za zajtrk. Bo menda kar topli sendvič padel. Kako pa kaj tvoje uvajanje? Sem slišala, da si se na demokracijah nekaj lomila Zdaj veš, kateri predmet moraš za izbirni izbrat A? Na kakih demokracijah? Ajaaaaaaa....haha...a si res kej slišala? Uvajanje je krasno...sej si dobila posnetek, ne? Pač, vaja dela mojstra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Ja posnetek sem slišala! Saj ti pravim, da si se na demokracijah lomila Topli sendvič se mi cmari, s sirom pa origanom, pa mogoče bom še cedevito zraven. Se mi lušta kakav, ampak nekako ne paše zraven. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Pizdarija, k se ne spomn, o čem je šel....kere demokracije, jebemo. A s nazjala šefa? Lohk mi daš cifro, to znam jst menda dobr počet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Uh, ne spomnim se točno več niti jaz. Je kolegica ves čas nekaj gobcala, ko sem poslušala tejp. Ma glupo se mi zdi, da mi ne plača. Če jaz hodim v službo, ima, da mi plača. Ma nič ga ne bom nazijala, kar lepo bom spokala in šla. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Najprej ma, da ti plača....pezde. Kok mi gre tak folk na k....pa to ponavad najbl uni komplicirajo in škrtarjo, k majo dnar. :xx!: U rt ga sun. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Hja plačal mi vsekakor bo. Brez keša ne mislim it. Niti podrazno. Bom pa vsekakor šla, kakor hitro kaj drugega pametnega dobim. Ma razp... me, da mi plača, ko že vsem položnica preteče rok plačila in potem ZARADI NJEGA zamudne obresti in opomine plačujem. In s tistim kešem iz teh obresti in opominov bi komot eno drugo položnico plačala. Seronja jedan. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Ja, reč mu, da boš pač še ti njmeu stvari z zamudo delala, če se tko po novem gresta...za zgubit itak nimaš kej...mal ga nazjej...pr men je to vedno palilo. Je mel pol ful slabo vest. Sicer mi je plačeval redno, ampak glede drugih stvari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Ma nimam kaj z zamudo delat, ker že itak ni nič dela. Kamo li, da še tega ne naredim. Potem lahko itak kar neham v službo hodit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 No, zmanjkal mi je nasvetov. Se vdam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Hja jaz tudi. Saj zato si pa novo iščem ... Ta mesec bom spet v minusu. Se mi je zadnjič šipa na avtu pokvarila, sploh je ni šlo zapret. Sem šla na servis, so mi neko stikalo zamenjali in me orubili za natančno 99,99 E. Je še ona na blagajni malo hecno pogledala, od kod takšen znesek. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.