Pika Pikica 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Jebemo. Ma, sranje je to z avtom, vsako malo klinčevo popravilo je četrt plače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Jebemo. Ma, sranje je to z avtom, vsako malo klinčevo popravilo je četrt plače. KAJ SE SEKIRASH,,,, FERARI SE ENKRAT NA DESET LET MAU POKVARI,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Jebemo. Ma, sranje je to z avtom, vsako malo klinčevo popravilo je četrt plače. Oz. polovico moje, glede na to, da delam 12 ur na teden. In še teh 200 E mu je težko nakazat ... Avto pa je treba popravit, posebej šipo, če ne, bi not deževalo ... Ali pa kakšna šibica priletela, glede na to, da sem MB ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 sjerbus matr kako klinčevo vreme....pogledaš čez okn pa ti vse dol pade Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Nč, bejba, avto prodat, pa s kolesom okol. O, nosečnca naša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 sjerbus matr kako klinčevo vreme....pogledaš čez okn pa ti vse dol pade kaj a n she brca? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 kaj a n she brca? brca, brca, brez skrbaj kak si bejba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Utrujeno, k da bi ne vem kok telovadla zadnje dva dni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 KAJ SE SEKIRASH,,,, FERARI SE ENKRAT NA DESET LET MAU POKVARI,,, Rolls Royce pa nikoli... Dober večer goflje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 dober večer, alef Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 kaj je gobčnež, a boš kaj povedal Nič... Danes Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Problemov ni... So samo situacije... In tvoje reagiranje v teh situacijah... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Res... xrosex Lahko noč... Alef Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Kva j zdej to, a boste sam spal al kaj? Marš vstat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Sva bla pri enem kolegu na obisku, na travmi . Je v soboto s padalom čofnil ene 15m na tla. Zlomljeni obe roki in 2 vretenca. Hvala bogu sta vretenca samo počena in operacija ne bo potrebna . Tudi z glavo je vse OK (čelada pa počena ) Bojo pa obe roki operirali . Pojma nimam kdaj bo spet v luftu. Če sploh še kdaj On sicer pravi, da ja, samo takih je bilo že velik. Težko je prit nazaj, ko se ti 1x to zgodi. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Bogi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Ma, ja Pa še skoz mu je slabo zarad Tramala in bruha na pol ure, ne more nič jest niti pit. Upam, da bo šel kmalu domov Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Sej bo, sej je mlad, pa močen, ni hudič, da nov kmal boljš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Ej, tebe sem pa slišala na radiu. Glih v pondelk ....... semizdi , k sem se peljala domou Full tko profi, si bla slišat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Ej, tebe sem pa slišala na radiu. Glih v pondelk ....... semizdi , k sem se peljala domou Full tko profi, si bla slišat Ja, če je blo profi slišat, pol sm bla zihr jst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 So povedal prej ........ . Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Ja, to je jeba, k te zajebejo...pol vsi vejo, če si kej zajebu, kdo je bil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Sem prou poslušala, če se boš kje zaštrikala, pa se nis Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Sva bla pri enem kolegu na obisku, na travmi . Je v soboto s padalom čofnil ene 15m na tla. Zlomljeni obe roki in 2 vretenca. Hvala bogu sta vretenca samo počena in operacija ne bo potrebna . Tudi z glavo je vse OK (čelada pa počena ) Bojo pa obe roki operirali . Pojma nimam kdaj bo spet v luftu. Če sploh še kdaj On sicer pravi, da ja, samo takih je bilo že velik. Težko je prit nazaj, ko se ti 1x to zgodi. horror ja eniga poznam, ko je nogo tak skeglu...no največ težav je mel pol s prepričevanjem dohterjev pa zavarovalničarjev, da je s češnje padu noga je sicer pofentana, finančno si je pa tip opomogu tak da vsaka stvar ima dve plati, če znaš izkoristiti dane priložnosti, tud če si čist u podnu tip je bil iznajdljiv Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2007 Prijavi Deli 7. marec 2007 Male skrivnosti velikih mojstrov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.