Todika 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 ma kok nam je lušno Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Vse bo krasnooooooo, sej obvladaš. Pa nisi ne prva, ne zadnja, sej veš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Dobro jutro Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 O, lej ga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Kako je? A je ratalo? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 A kravžli? Ja, tko k zanč. Spala sm pa zanič. Vse me je žullo...to zato, k si ti gnjavla. Grem stavit, da si trenutno najbl želiš, da bi mi lahko šla z roko skoz kodre. :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 barva!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Ajaaaaaaaaaa.... Ja, fajn je...šekasta sem, ko krava...rdeča, pol pa črna...ne, ampak pofarbala si pa vredi. Boš še kdaj lahko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Šekasto je zdaj modno. Boš videla velikonočna jajca letošnje sezone ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Črno rdeča pa sploh rula. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Itak. Gledam knjigico sestre Vandeline. Par stvari zgleda. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Mmmmmm....bo treba sprobat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ki jih vidiš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 pa še res je Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Jutro, sončki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 O, bejbika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Dobro jutro, gobezdalo! A je šlo po tvojih planih ali njegovih? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Kokoš jedna. Kaj ti tale nasmešek --> pove? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Mi je že tisti pri hrani pretty much vse povedal A si sploh kaj spala ali boš spet cel dan tečna? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 sem 3 cele ure in pol. Še dobr, da sem med 10. in 16. frej. A greva na Šmarno? Lohk mi pa kosilo skuhaš, pol bom pa pr teb spala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Imam šiht. Sprt bo lepo danes. Na morje bi šla. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Jst bi šla pa ful na Šmarno, sam, sm tok zgonena, da hočem sam en ornk kosiw, pa mal spat...bom pol vidla, če bom šla na kako šetnjo...k bi mi res sedl. Tak sonček je, da bi blo greh ga zamudit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 A??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Če sm o cenah goriva govorila, pol ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Ajaaaa, to je blo pa včer, ne dons...sm, ja...ne, nism bla dol...to so poročila za celo slovenijo...pa jih tja tud dobijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.