Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Neeeeeeeee...še zdaleč ne...počak še ene 5 let, pol bom pa na POPu namest Petre, k se bo odločila, da bo mela velko družino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Kok si smešn...če pa berem...valda, da ne pol. To, k kle čečkam, nima veze...tuki se mi pač ne da bit slovnično korektna...vem, da Mysti včas krče dobiva, k me bere, ampak nimaš kej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 kšne krče če Mystica dobivat.. ona se lhk razume samo z Gandalfom in Rmserczom al kaj je že... Joj, kok vas bom vse v četrtek polupčkala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Še to. V četrtek ne zinem anka besede. Dej, dej, kdo ti pa verjame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Mogoče pa cel dan ne bo mogla do compa Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Mystica, kje je uč? Morgen čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Ja, jst se tud še prvajam, sam, je lepa nova ikonca, tko, da sm tiho. Girly, a se kuha kosilo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Dej men metuljčka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Dvojčki.......kwa dogaja SPITE Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 A s zmešana... Kdo spi? Masažo bi. Neki sm polomljena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lonley_girl 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Jaz sem tudi dvojčica....v meni najdeš vse vrste žensk, ki si jih moško srce poželi!! ;-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Jaz sem tudi dvojčica....v meni najdeš vse vrste žensk, ki si jih moško srce poželi!! ;-) pa tiste tud k si jih ne halo bejbe čist sm neki naspidirana dons........kdo bi vedu ka je to Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lonley_girl 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 pa tiste tud k si jih ne halo bejbe čist sm neki naspidirana dons........kdo bi vedu ka je to Ok, se strinjam, samo pač nisem hotela zamorit moških, da so te "nezaželjene lastnosti" dosti zahtevne, če se jih ne lotiš na pravi način.... Ampak se da tudi s tem preživeti, nekako ustvariš harmonijo vsega, "pobereš" dobre lastnosti in uživaš v DVOJNEM izobilju!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Ok, se strinjam, samo pač nisem hotela zamorit moških, da so te "nezaželjene lastnosti" dosti zahtevne, če se jih ne lotiš na pravi način.... Ampak se da tudi s tem preživeti, nekako ustvariš harmonijo vsega, "pobereš" dobre lastnosti in uživaš v DVOJNEM izobilju!! ma klinac, zamorit je treba od štarta da vejo kaj jih čaka ne more pol glumit neki da kao ni vedu joj pa misty takoj dej uč nazaj tole ni dobr za moje neuravnovešene hormone Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lonley_girl 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 ma klinac, zamorit je treba od štarta da vejo kaj jih čaka ne more pol glumit neki da kao ni vedu joj pa misty takoj dej uč nazaj tole ni dobr za moje neuravnovešene hormone Nisem tako kruta do moških, dokler ne prosijo da sem.....sem to kar sem in če me "razjezijo" so si sami krivi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 ma skoz gledam "koji je bre onaj".....a ni misty komentirala ja kje pa je a že zbrisala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Jaz sem tudi dvojčica....v meni najdeš vse vrste žensk, ki si jih moško srce poželi!! pa tiste tud k si jih ne Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 ka je alef, ka te jeble.....to da maš tako doma Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 Todi, fajn zaključek Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 mene je 27 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 ka je alef, ka te jeble.....to da maš tako doma Vse OK... Vse poznano... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 sj se mi je zdel Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 ma skoz gledam "koji je bre onaj".....a ni misty komentirala ja kje pa je a že zbrisala ka je alef, ka te jeble.....to da maš tako doma Prtegnjenka. Kaj je zdej, a ste vsi mrknl?Pa glih zdej, k sm se jst naspala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 kas tečnagrem čaj skuhat pa pičim na sončka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 A jst? Neviđeno. Najdela sm se rafaelota, zdej bo treba pa počas na šiht. Držte pestiiiiiiiiiiiiiiii za neki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.