Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Mystica, kje je uč? :eek: :wOOt: :wOOt: :cry: x?x

Morgen čveke... x:Dx x:Xx xsrcx :frog:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem tudi dvojčica....v meni najdeš vse vrste žensk, ki si jih moško srce poželi!! ;-)

x:Dx pa tiste tud k si jih ne x;)x x:px

halo bejbe xsrcx čist sm neki naspidirana dons........kdo bi vedu ka je to :eek: :vio:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

halo bejbe xsrcx čist sm neki naspidirana dons........kdo bi vedu ka je to :eek: :vio:

Ok, se strinjam, samo pač nisem hotela zamorit moških, da so te "nezaželjene lastnosti" dosti zahtevne, če se jih ne lotiš na pravi način.... :sori: Ampak se da tudi s tem preživeti, nekako ustvariš harmonijo vsega, "pobereš" dobre lastnosti in uživaš v DVOJNEM izobilju!! :2src: :eek: x:Dx x:Dx

Ok, se strinjam, samo pač nisem hotela zamorit moških, da so te "nezaželjene lastnosti" dosti zahtevne, če se jih ne lotiš na pravi način.... :sori: Ampak se da tudi s tem preživeti, nekako ustvariš harmonijo vsega, "pobereš" dobre lastnosti in uživaš v DVOJNEM izobilju!! :2src: :eek: x:Dx x:Dx

ma klinac, zamorit je treba od štarta da vejo kaj jih čaka :vragec: ne more pol glumit neki da kao ni vedu xcivx x;)x :vragec:

joj pa misty takoj dej uč nazaj :cry: tole ni dobr za moje neuravnovešene hormone x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ma klinac, zamorit je treba od štarta da vejo kaj jih čaka :vragec: ne more pol glumit neki da kao ni vedu xcivx x;)x :vragec:

joj pa misty takoj dej uč nazaj :cry: tole ni dobr za moje neuravnovešene hormone x;)x

Nisem tako kruta do moških, dokler ne prosijo da sem.....sem to kar sem in če me "razjezijo" so si sami krivi!

Jaz sem tudi dvojčica....v meni najdeš vse vrste žensk, ki si jih moško srce poželi!!

xrolleyesx :vragec: x:Dx x:Dx :palec: xyesx xyesx :frog:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

ka je alef, ka te jeble.....to da maš tako doma :inocent:

x;)x

x:Dx x:Dx x^x

Vse OK... x:px :vragec: x:Dx

Vse poznano... xrolleyesx x:Dx xsrcx

x:Dx x:Dx ma skoz gledam "koji je bre onaj".....a ni misty komentirala :blink: ja kje pa je :unsure: a že zbrisala :o|o:

x;)x

ka je alef, ka te jeble.....to da maš tako doma :inocent:

x;)x

:lol:

Prtegnjenka. x:o)x

Kaj je zdej, a ste vsi mrknl?

Pa glih zdej, k sm se jst naspala. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...