EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 A ga lohk jest? Kok je pa str? mal povej, no. Zarad mene lahko , ampak za zhier pa še njega vpraši - sm prepričana, da nima nč proti, ga ponujamo klele Kolk pa more bit str? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Zdej bom pa jokala. Grem v kot. Čau. Ne, no, lubika moja. Sej ti jo prvoščm, no. Zarad mene lahko , ampak za zhier pa še njega vpraši - sm prepričana, da nima nč proti, ga ponujamo klele Kolk pa more bit str? Jah, glede na to, da sm jest 25, ne bi lih kazga mulota, ne. Najbolš bi blo, da bi bil okol 40, da se je že vsaj mal zresnu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Jah, glede na to, da sm jest 25, ne bi lih kazga mulota, ne. Najbolš bi blo, da bi bil okol 40, da se je že vsaj mal zresnu! Jah... če bi biu moj brt 40, pol bi mela jest fotra vsaj ene čak, da zračunam... 70 let starga... bemtiš... nč se ne morm zlagat. ne bo nč s kupčijo... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Jah... če bi biu moj brt 40, pol bi mela jest fotra vsaj ene čak, da zračunam... 70 let starga... bemtiš... nč se ne morm zlagat. ne bo nč s kupčijo... No, kolk jih pa pol šteje poba? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 No, kolk jih pa pol šteje poba? Oh, je še mld... 25 Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Oh, je še mld... 25Eh, klinc ga gleda pol...mrbit ga bom čez 10 let že porajtala, zdej pa še ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 sam v natalu met kombinacijo dvojcka in sco je pa najboljs, a ne Amis???Sploh ce je se urancek na ascendentu!!!! jp....ti povem, pr vseh teh forah na forumu, me to včasih prav rešuje....:-))))...pa pol lahko štekam vse utrgane fore ;-))) Če lahko vskočm: ni nujno, da se slabo konča! Sicer nimam ljubezenske izkušnje, ampak je pa ta kombinacija, k me spremlja že skor od rojstva - moj brat je sco (asc: dvojčk), jest pa dvojčk (asc: sco), in jo zares dobr poznam. So bli momenti, k sva se po ure in ure davla, miljonkrat sva se zrofkala v 1 minuti, če je blo treba, sam... če ti uspe prebrodt to (in če maš nekoga, k je sposobn mirit tako energijo), pol pa žviš v raju. Noben te nau tok razvaju kot škorpijončk in pomagu ti bo, da ti bo že narodn in maš pol občutk, da že mal izkoriščaš Skratka, včas uspe. jest mojga bratca ne zamenjam za nič na svetu, pa čeprov je škorpijonček! In še tole: blagor tisti, k ga bo dobla jh...vse lepo in prav, dokler je odnos brat-sestra al pa po frendovski liniji...partnerstvo se pa po par letih najraj neslavno konča.....izhodišča so čist nezdružljiva....al se bo dvojček naveličal...še bolj verjetno pa je, da bo sco pop*....... ..nocejo me vzet... hi hi hi hi hi......;-)) A ti nismo že stokrat razložil kakšna je razlika med nami in vami? Vi ste pacienti, mi , ki zdravimo pa zdravniki! Marš nazaj u sobo, če ne bomo dones injekcije talal! Jah, sej QL, 100 ljudi 100 čudi - bom pa zdej vedla, da te morm mal z rezervo jemat da, gospa doktor......:-)))))))))) Zdej bom pa jokala. Grem v kot. Čau.:-))) ma za ....hm....sam še režim se....pa naj še kdo reči, da ni danse super dan...po vseh teh komentarjih dans...mi gre že od jutra vse na smeh.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 BINGA ma pa sam eno glavo u Dvojcku! Drugih sest pa ma u: Levu, Devici, Biku .... in to se ponaula! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 luxuz..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 luxuz..... hihihi, pa res Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 luxuz..... Ja ce sm pa Zmaj, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Pikica, pa kwa se ti repencis???Sej bomo eno novo kategorijo uvedl pa bos tut letos pobrala eno Zlato Gofljo... za najvecjega cvekaca med sumoborci!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Pikica, a lahko pridem iz kota? Sm se dovolj pokorila? No, nej ti bo, k si tak lep, mali, rdeči vražiček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Misti..men je pa tale tvoj plesoci macek v podpisu ful dobr!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Tudi jst zam bit čveka, nč kozja heheČak maw, koza si po defoltu. Ne morm te kozorog klicat, k si bejba, a ne? Misti..men je pa tale tvoj plesoci macek v podpisu ful dobr!!! To je mucica in ne mačk. Dvojčk zmešan...vidm, da ti je nikotin že načel tvoje brilijantne možgane. Zdej grejo pa k vragu in boš sam še neumnosti kvasu. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 brilijantne možgane...evo, pa je le priznala... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 A sm kdaj rekla, da nisem koza? Tko al drugače. Čeprav ne čist tipična. Jah, če smo odkriti, si sam horoskopska koza, tko pa ne. Ja, je priznala, Samsonajt, sam klinc, k so šli zdej po gobe. So v nikotinsko meglo oviti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 pismo ej sm misla evo končno so se dvojčki zmigali mal pa naštepali neki pametnih objav, pa vidim da sm škorpje lapajo tle se grem na upravno enoto prtožit da nočm bit več dvojčk, ker so grozno prizadeta moja nacionalna čuštva zarad takele sramote Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 pismo ej sm misla evo končno so se dvojčki zmigali mal pa naštepali neki pametnih objav, pa vidim da sm škorpje lapajo tle se grem na upravno enoto prtožit da nočm bit več dvojčk, ker so grozno prizadeta moja nacionalna čuštva zarad takele sramote ...Todika, pa zdaj smo lih pred lastninjenjem premozenja... a se bos kar tko odpoedala certifikatu??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 pismo ej sm misla evo končno so se dvojčki zmigali mal pa naštepali neki pametnih objav, pa vidim da sm škorpje lapajo tle se grem na upravno enoto prtožit da nočm bit več dvojčk, ker so grozno prizadeta moja nacionalna čuštva zarad takele sramote No, sej se jst pa englbengl, pa poneumljeni samsonajt mal trudmo obdržat našo čast. Kje s pa ti bla? Pol se je pa najlažji vdat, ko je trdnjava že na pol osvojena. Nč pasuše bo treba narest, pol pa tist, kga nima, nima vstopa v dvojčke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 samson a kupiš đizs kaka mešanca boš šele pol............ž zdej si čudn, pa si zamisl še tole Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 No, sej se jst pa englbengl, pa poneumljeni samsonajt mal trudmo obdržat našo čast. Kje s pa ti bla? Pol se je pa najlažji vdat, ko je trdnjava že na pol osvojena. Nč pasuše bo treba narest, pol pa tist, kga nima, nima vstopa v dvojčke. ne ti mene zdej vm človk da trdnjavo za brant, vi pa vsiljivci karte špilate pol kje vidiš škorpije? ups sori, sam tebe se kljub taki barvi sploh ni opazlo, tolk so se une razkomotle kle Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ARGH! Tole hudičko je pa ja opazit. Sicer pa sm fejk dvojček, mi je enkrar Samson rekul. Samo asc. tud fejk je bolš kt nč jezik ti že dobr laufa Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ne ti mene zdej vm človk da trdnjavo za brant, vi pa vsiljivci karte špilate pol :OO!: Kaj???? A tkole me boš žalla? Kle maš kluče, pa sama straž. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 :OO!: Kaj???? A tkole me boš žalla? Kle maš kluče, pa sama straž. no evo.......zdej k je vse zajebano bo kluče iz rok dala cccccccccc Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.