Pika Pikica 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Vidim, da se še ni noben spomnil PETEEEEK JEEEEEE To ponavad jst delam...sam, dons RES ni šlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Vodnarski izgovori. Ne boš verjela, ampak nekateri tud delamo med tednom... :xx!: Na dve, na tri izmene, po 12 ur... Pa se mi res ne da okol skakat če delam od 6 do 18... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Ne boš verjela, ampak nekateri tud delamo med tednom... :xx!: Na dve, na tri izmene, po 12 ur... Pa se mi res ne da okol skakat če delam od 6 do 18... :xx!: Ma nemoj, a jst se pa po rit praskam? Glih tko ob 6h delam, sam, da 9-10 ur dons. Tko da...ne ti men. A se grema tepst? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Ja pa kaj? Bolj važno je da je danes PLAČA... Plača je bla že včeraj pa jo dons ni več Ne sprašuj, sploh To ponavad jst delam...sam, dons RES ni šlo. Zakaj pa ne? A nisi vesela Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Bolj važno je da je danes PLAČA... ko bi jo le dubu, pa mam sam en evo, pa bi eno mogu na pjačo pelat... bom že nek si sposodu daj mi ti, ko si plačo dobu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Ma nemoj, a jst se pa po rit praskam? Glih tko ob 6h delam, sam, da 9-10 ur dons. Tko da...ne ti men. A se grema tepst? A že spet? Če te pa zanima razlaga mojega prejšnjega posta pojd v Sco brat moj komentar o spomladanski utrujenosti... Plača je bla že včeraj pa jo dons ni več Ne sprašuj, sploh Zakaj pa ne? A nisi vesela To mi je pa nekam znano... :xx!: ko bi jo le dubu, pa mam sam en evo, pa bi eno mogu na pjačo pelat... bom že nek si sposodu daj mi ti, ko si plačo dobu Jo še nisem... Bo enkrat dopoldne... Upam... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Plača je bla že včeraj pa jo dons ni več Ne sprašuj, sploh Zakaj pa ne? A nisi vesela Ja seveda seeeeeeeeeeeem. Sam, sm tok še zalimana. Če se odlimam dons, ti pošlem dvd, če ne boš pa pač še mal počakala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Pa kaj ta spomladanska utrujenost povsod razsaja... Mene se pa noče prijet... Verjetno zato ker sem len v vseh letnih časih... Se po men zgleduješ. Mene skoz spat tišči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Jo še nisem... Bo enkrat dopoldne... Upam... no sej jst popaudne rabim Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 no sej jst popaudne rabim Do takrat jo bo pa že zmankal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Do takrat jo bo pa že zmankal... a je še kej? da mi daš dokler jo maš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 a je še kej? da mi daš dokler jo maš Delat pojdi, mulc... Ne pa fehtat... Pa ravn mene, Gorenjca si najdu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 ja čes pa plačo dobu jutro Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 ..u glavnem... no,kokr se vzame... vcas pa tut ne... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 ..u glavnem... no,kokr se vzame... vcas pa tut ne... u samsić te kr mal pogrešam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 dons je tu vse bol tiho.. Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 pa ka je res to tu zdaj? grem jst ven... adijos... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. marec 2007 Prijavi Deli 17. marec 2007 Pa je res mal čudno... Samo sedem postov cel dan... Čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 pa tut za danes ne kaže da bo kaj bolš... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Nikjer nobenga... Dvojčki zgleda regrat nabirajo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 čak, da se delovni teden začne, bomo vsi med službo viseli na netu Jaz bi tud tako službo imel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 5. post v tej temi dans jaa med tednom pa mene spet ne bo, ko bom pozn domov hodu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Pika ima zgleda fraj vikend... Jutri bo že bolje ko bo v službi... Drži zgleda tisto kar je Mysti napisala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 vidim ja lahko noč Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Pika ima zgleda fraj vikend... Jutri bo že bolje ko bo v službi... Tko nekak. Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.