alef 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 komi čakam dam lohk en pir si mirne duše prvošla.....al pa dva In zakaj čakaš? En pir ne bo škodil nobenemu... ...od vaju... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Če boste tako "zgovorni" kot zadnje cajte vas bomo še vodnarji ujel do... ...poletja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 kaj pa tehtnice? Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 brišem prah v tej očitno nekam opuščeni temi mi pa kao ful klepetavi jutro......slabo si pobrisal prah ponovi vajo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 In zakaj čakaš? En pir ne bo škodil nobenemu... ...od vaju... ma perešček prov aja, živžav, smotkoti Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 bognedaj, da nas vodnarji ujamejo Če bi bila Pika zraven bi bilo mal težje... Tako pa... Se sna zgoditi... ne samo, da smo v takem stanju.... vse bolj se mi dozdeva, da smo čudaki a zdj k maš pa čez 6000 postov misliš, da mi lohk pa ukazuješ pffff..... Ja, zdaj si pa Ameriko odkril... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 ne samo, da smo v takem stanju.... vse bolj se mi dozdeva, da smo čudaki a zdj k maš pa čez 6000 postov misliš, da mi lohk pa ukazuješ pffff..... ej mali...ko prideš na prvo tisočico....se boš lahko takole zgovarjal z mano Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 sj to bo pa kr hitr sploh pa 6000 ni nč posebnga... poglej piko Glede na to kako si neodločen in počasen bo treba na tvojo tisočico čakat do poletja... kdo je pika dej mali ne bit preveč korajžen očitno te pomlad meče in vonj rožic, ki jih razdajaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 PIKA.... PIKICA....PIKA PIKICA zdj jasn? neodločen pa sm, ja.... sj se sprašujem če bi marso prosu za novo prijavo, tko da neb nikol dosegu tisočice ker če si čez tisoč, že spadaš v tisto skupino...khm...obsedencev ja pomlad zna človeka zmešat Razumem ampak Pikica je čist ql sem večri govorila z njo...nič bat vse pod kontrolo Kaj boš MArso prosu...se prijaviš pod nov nick pa je....in narediš kako afero , postaneš popularen..to je to pol vse bejbe po tebi no pa kak sexy nick naj bo se vidi ja...da je pomlad Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 aja, ti si to že prej vedu? pa zakaj nč ne rečeš sj to bo pa kr hitr sploh pa 6000 ni nč posebnga... poglej piko Sory... Sem mislil da že veš... Pa nared že tistega jurja enkrat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Jutroooooooooooo ma kje se mu pa da....še za kaj drugega nima časa. ko pa samo za mini kiklcami gleda Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Jutroooooooooooo ma kje se mu pa da....še za kaj drugega nima časa. ko pa samo za mini kiklcami gleda A še ni prišel do tam da bo POD kiklce gledal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Razumem ampak Pikica je čist ql ..oni dan sem tudi jaz govoril z njo... delvala je cist fajn... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 ma ne vem če bi ga ..... mater, težka odločitev...hmmmm ne nisem, ker sm staromoden počas, počas..... ti že veš.... baje ti tud gledaš za nečem/nekom ..... Mečkač... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Razumem ampak Pikica je čist ql sem večri govorila z njo...nič bat vse pod kontrolo pozdrau pa poslin jo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 ti že veš.... baje ti tud gledaš za nečem/nekom ..... v sobi stodve tisto noč je ukradel moje zlomljeno srce v sobi stodve pisal je na mojo kožo ranjeno imekri kot vino pil , mesec bil je kriv delala sva vse , vse kar se ne sme........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 delala sva vse , vse kar se ne sme........... [/color][/i] bohved kwa bi to loh blo? čist nč mi na misu ne pride, kr se neb smel Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 bohved kwa bi to loh blo? čist nč mi na misu ne pride, kr se neb smel Tud mene zanima kaj bi to bilo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 nobeden od vaju ni Namaar.........zato...naj vaju kar matra firbec jaz hočem samo jurja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 nobeden od vaju ni Namaar.........zato...naj vaju kar matra firbec jaz hočem samo jurja no ja... s tem firbcom bo pa res težko žvet tis dost na bolšem. greš na pico z jurčki, jih oplemenitiš s par pirčki, pa ratajo jurji Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 nobeden od vaju ni Namaar.........zato...naj vaju kar matra firbec jaz hočem samo jurja Pravzaprav me nič firbec ne matra... Samo nič mi ne pride na misel kaj se ne sme... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 ...vse se sme ...če se le hoče ............ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 a da ja? Ja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 dober večer... I´m back Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 dober večer... I´m back Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.