Pika Pikica 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Tko mam najraj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Sm dons že kazala posnetek na radiu. Smo se režal...uni kriki...ahhahaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Sej ne vem, a lahko na glas napišem, da bom horsa jedla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Je že naročen. Sej ga sam ene 2x na let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 dober tek..js bi ga tud Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Ga mam že kle. Kok me eni ne bojo dons maral. Jebi ga, tud mesojedci živimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Jst ga že ne 3 leta nisem Sam jem pa itaq ves drug meso in nočem zdej delat razlik, da so pa konji in srne več vredni, kot ena kokoš ali teliček Nisem še čist tam, da ga neham jest. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Ga mam že kle. Kok me eni ne bojo dons maral. Jebi ga, tud mesojedci živimo. a ni hec, da so glih une nemesojedi tolk agresivni kak šele boli solato, ko jo živo ješ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 jst tud še delno mesojeda, sicer tko občasno... ampak so določene živali ki jih ne jem... moj pa z veseljem lahko zraven mene mlati tisto meso, me ne moti... sem čudna ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Aja, no, jst pa govedine pa svinjine ne jem. Sam piščanca, pa purana, pa občasno ako mleto, no. Ampak mi vedno manj meso paše. Včas ga po cel tedn ne. Aja, pa ribe mam zmer bl rada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Aja, no, jst pa govedine pa svinjine ne jem. Sam piščanca, pa purana, pa občasno ako mleto, no. Ampak mi vedno manj meso paše. Včas ga po cel tedn ne. Aja, pa ribe mam zmer bl rada. jst sem tud tam nekje. Čeprav če bom nehala, potem tud ribe grejo adijo. Kot sem rekla - nisem še ready Razmišljam pa o tem, prvič. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 prov fejst sta, obe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Pika, a ti je že kdo povedal, da si nartavečja čveka čvekasta? kr poglej število objav madona. Nemogoče ujet. Res... Prej ko jo ni bilo je bil tu not en post na tri dni... Zdaj pa tri strani na dan... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 To ti mislš. Če bi palilo, bi ti že dala. hihi...saj sem ze dobil...kaj sem iskal...good vibration Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Brez Pike nam živeti niiiiiiiii Morgen čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 hihi...saj sem ze dobil...kaj sem iskal...good vibration Brez Pike nam živeti niiiiiiiii Kva ste prtegneni. Jutro. Sicer sem že od 7h pokonci, od 8h delam, ampak sm mogla ene obračune delat. Zdej sm pa skor čist vaša. A ste kej kresoval? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Kva ste prtegneni. Jutro. Sicer sem že od 7h pokonci, od 8h delam, ampak sm mogla ene obračune delat. Zdej sm pa skor čist vaša. A ste kej kresoval? A že spet delaš!?!?!? Pa ti si čisto blesava. Jaz pa že 2. stroj perila perem, zdaj pa se psihično pripravljam na pomivanje posode. Niti enega čistega krožnika več nimam. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 ..o Pika... jaz bi te piko... ke si mala... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 A že spet delaš!?!?!? Pa ti si čisto blesava. Jaz pa že 2. stroj perila perem, zdaj pa se psihično pripravljam na pomivanje posode. Niti enega čistega krožnika več nimam. Če bi bla lahko frej, verjem, da bi z veseljem bla...sej veš. ..o Pika... jaz bi te piko... ke si mala... Dewam kot zamorc. A pol se bova pikala dons. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Dewam kot zamorc. A pol se bova pikala dons. ..ceus nastauwa ni blema... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Pust se presenetit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Pust se presenetit. ..skorpijoni ne maramo presecenj... mamo radi stvari pod kontrolo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Pust se presenetit. jaz se takoj pustim...presenetit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 ..skorpijoni ne maramo presecenj... mamo radi stvari pod kontrolo... Kje si še vidu blond škorpijona. jaz se takoj pustim...presenetit Bi se, a ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.