mako106 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 ..skorpijoni ne maramo presecenj... mamo radi stvari pod kontrolo... to moja mama tud pravi Bi se, a ne. bi se...ja...tebi vedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 bi se...ja...tebi vedno joj, ne tega pisat, veš kaka fovšija bo. Pa vudu lutke z mojo podobo se bojo na velko začele prodajat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Kje si še vidu blond škorpijona. ..uran svirao svoju pjesmu.. jaz nic kriv... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Ja, ja... kr tolaž se. Ti tok hočeš bit scorpio, pa pač nisi. Si en navadn, usran dvojček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Ja, ja... kr tolaž se. Ti tok hočeš bit scorpio, pa pač nisi. Si en navadn, usran dvojček. ..zgleda da te bom mogu res piknt, da bos vidla da sm sco... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 joj, ne tega pisat, veš kaka fovšija bo. Pa vudu lutke z mojo podobo se bojo na velko začele prodajat... sem mislil...da so ze sedaj...prodajni hit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Bejžmo. Skorpiota pa res še nism nbenga mela. Bo treba sprobat. Ampak TA PRAVGA! Ti ne šteješ, pa tud, če si strupen rep gor namontiraš. sem mislil...da so ze sedaj...prodajni hit Ja, sej me res neki glava hoče bolet. Proklete babe ljubosumne. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 ..zgleda da te bom mogu res piknt, da bos vidla da sm sco... me zanima kaj bo vidla...ce bi jo jaz piknu pa brez glupih komentarjev...prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Zakaj mam občutek, da bi vsaka punca ob tem hudem nakladanju o pikanju, ostala na suhem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Ja, sej me res neki glava hoče bolet. Proklete babe ljubosumne. :xx!:mogoce...je samo premalo sexa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Eh...moški vedno najdete ''ta prav'' razlog. Zdej se pa mal zamislte. Tako mlado, fejst dečvo ne more nben popedenat. Jej, jej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Zakaj mam občutek, da bi vsaka punca ob tem hudem nakladanju o pikanju, ostala na suhem? ze samo od nakladanja....so dovolj na mokrem pikanje...pa je samo pika na iiii Eh...moški vedno najdete ''ta prav'' razlog. Zdej se pa mal zamislte. Tako mlado, fejst dečvo ne more nben popedenat. Jej, jej. sama se branis...pol ti pa noben nic noce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Eh....ne bom sploh o tem. Bom pa sam rekla, da mi trenutno ni hudga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Eh....ne bom sploh o tem. Bom pa sam rekla, da mi trenutno ni hudga. ..dej no pikec... pa ne mors skoz z elektriko sexat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Eh....ne bom sploh o tem. Bom pa sam rekla, da mi trenutno ni hudga. hm...pol pa ne vem....zakaj ti glavoboli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 ..dej no pikec... pa ne mors skoz z elektriko sexat... Te bom pustila v nevednosti, drgač boš itak ves surlast. hm...pol pa ne vem....zakaj ti glavoboli Preveč razmišljam, pa me pamet boli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Preveč razmišljam, pa me pamet boli. ponavadi tud sam...ko prevec razmisljam....premalo sexam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Te bom pustila v nevednosti, drgač boš itak ves surlast. ..surlast sm itak, sej smo vsi sco surlasti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 ponavadi tud sam...ko prevec razmisljam....premalo sexam A pol sploh ne seksaš, al kaj? Bogi. ..surlast sm itak, sej smo vsi sco surlasti...Ja, to pa poznam, še od doma, pa od parih ''prjatlc''. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 A pol sploh ne seksaš, al kaj? Bogi. ubozcek sem...res...potolazi me...prosim....z eno dobro...doldavacino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Jah, nism še nikjer zasledila, da je moje drugo ime radodajka. Kr na roke, fant, sej ti še delajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Jah, nism še nikjer zasledila, da je moje drugo ime radodajka. Kr na roke, fant, sej ti še delajo. grem se rajs v morje vrect...uzivaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Kje ste zdej, mrhe? Vse še mrtvo. Grem mjst vn, k se mi ne da gnit doma. Najprej pa pod tuš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 ja a še nisi!?!?!?!? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Zakaj mam občutek, da bi vsaka punca ob tem hudem nakladanju o pikanju, ostala na suhem? Pes ki velik laja malo grize, pravi en pregovor... Morgen. čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.