Nefertari 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Čveke... Vidim da imate novo članico... Vsaj mislim da je "članica" glede na nick in ikono... Egipčansko kraljico ki po havajsko pozdravlja... Pa zelo zgovorna je, vidim... Moderna egipčanska kraljica, ki potuje. Obvlada jezike. Čveka pa še bom, počakaj, da se malo privadim. Ja, tok, kt jst na ta ''dobre'' dni. Sam, ma pa dobro ikonco, tko, da bom prjazna z njo. Mogoče. Me veseli, da ti je ikonca všeč. Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Še vprašaš? Mater, s ti en čudn tič. počasi...ti bom še zanimiv postal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Me veseli, da ti je ikonca všeč. počasi...ti bom še zanimiv postal Ja, zanimiv si mi že, samo, vprašanje je, če mi lahko kdaj postaneš zanimiv do te mere, da boš fasal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Ja, zanimiv si mi že, samo, vprašanje je, če mi lahko kdaj postaneš zanimiv do te mere, da boš fasal. fasal....kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Aja, še to sm pozabla povedat: Pozor, pozor. Pravkar sem naredila domačo čokolado in se bašem do nezavesti. Šlik šlek. fasal....kaj2 okol kepe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Aja, še to sm pozabla povedat: Pozor, pozor. Pravkar sem naredila domačo čokolado in se bašem do nezavesti. Šlik šlek. z veseljem bi komentiral...ampak enostavno ne najdem besed 2 okol kepe. še dobr...sam že mislil...da si na sex namigovala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 z veseljem bi komentiral...ampak enostavno ne najdem besed JSt pa ne, da jih ne najdem, ampak nimam časa, k je tok dobr, pa ne bi rada niti trenutka užitka zamudila. Grem še Housa gledat, da bo dvojni užitek. Mmmmmmmmmmmmm, orgazmično. še dobr...sam že mislil...da si na sex namigovala Le kako ti je to na misel prišlo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 JSt pa ne, da jih ne najdem, ampak nimam časa, k je tok dobr, pa ne bi rada niti trenutka užitka zamudila. Grem še Housa gledat, da bo dvojni užitek. Mmmmmmmmmmmmm, orgazmično. spet sem brez besed ostal...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 A se prec vsedem v avto in prišibam do tebe al boš do takrat že vse zbasala vase? V bistvu je je še 95% ostalo, ker je bil prej samo vzorčni test, pa se more zdej strdit in ohladit. Sej veš, v trdem stanju so nekatere stvari še boljše. spet sem brez besed ostal......Beri zgornji komentar, da boš še naprej tiho. Grem zdej k eni sitnobi mal šimfat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Beri zgornji komentar, da boš še naprej tiho. danes pa si vredna greha...čist me puščaš brez odgovorov ene to vejo...druge se temu smejejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Ja, tko je ... ene smo neizkušene. mhm me res zanima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 Aja, še to sm pozabla povedat: Pozor, pozor. Pravkar sem naredila domačo čokolado in se bašem do nezavesti. In zdaj se sprašujem, zakaj ta čokolada mene ni videla. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 firbec malo pa sem že...radoveden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 In zdaj se sprašujem, zakaj ta čokolada mene ni videla. Ni več. Glavna čveka, a se ne misliš nič tukaj oglasit al kaj je zdaj to Sej sm kle, noooooooo. Kje se da ob strani neki čvekat kao??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Morgen čveke... Vidim da ste lunin mrk preživeli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Kumi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 absssstiiiinennnčna kkkkriza jeeee bllla huddda :switz: Pomen da nisem bil edini... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Mene je tud kr matral, k se nism mogla nbenmu pohvalt, da sm v nedelo posesala avto. Pa registracijo mela, gume zamenjala, luč zadnjo zamenjala...mislm, za ožent sm, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Eh, to se ne rabš bat, nikol nism v zelje skakala. Lohk pa še začnem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 vidim da se kle neki dogaja spet pridni dvojčki Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Mene je tud kr matral, k se nism mogla nbenmu pohvalt, da sm v nedelo posesala avto. Pa registracijo mela, gume zamenjala, luč zadnjo zamenjala...mislm, za ožent sm, no. Pa kaj? Pojd k vodnarjem ogledat kaj jaz počnem... x^x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Ne ne grem, zanalašč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 jest bi tud spet mal čvekala Preveč tišine ni za dvojčke Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Pa nič... Samo je pa zanimivo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 No pa dejmo, jst mam cajt do 16ih. No kul. jest mam sam eno urco ... da lih krompirček pečt. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.