kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 greva v profil chatat, da bova bl fensi Valda. K midve sfa ful in. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Babe zmešane. Jst pa bluzim mal, zdej pa itak nbenga ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Pozdravljene čveke, živjo Pika Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 O, lej jo, ta novo. Kako pa to, da si ti tud tuki, si tud vampirka? Nč na sončku? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Grem zdaj na sonček pokukat, smo imeli nekaj dežja prej. Aja, pazim na svojo polt. Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Pametna punca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Ma nemoj. Jst sm še kr v službi, čeprov sam ircam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Da se ti nč ne da. JSt bom zdej sladoled. Čakam, da mi ga dostavjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Eh, brezvezna si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Plosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Ne bom. :OO!: Packa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 no, pretiravat tud ni treba Najbolj pretiravaš Ti, ker te nikjer ni a si se zgubu....al kwa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Morgen... Pike spet ni... Dvojčki zgovorni kot ponavadi... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Se že javljam na dolžnost, Alef. Madona...pa ne morm skoz kle viset, noooooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Že gobezdaš A prideš na zajtrk? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 O, ta stara. A s že pokonc? Kaj boš pa nardila, da vidm, če se mi splača? Mogla bi v špara, po leče, pa po barv o, da se dons spedenava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 O, ta stara. A s že pokonc? Kaj boš pa nardila, da vidm, če se mi splača? Mogla bi v špara, po leče, pa po barv o, da se dons spedenava. Da mi ne boš pozabila nalepke prinest!!!! Še razmišljam, kaj bi. A imaš kake posebne želje? Kilo seksa recimo? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Ma, sej bom sam barvo nabavla, ne bo nobene nalepke. Ne, ne bi kilo seksa...tvoj seks sucks. Kej sadnga bi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Pa saj si mi ga ti prinesla!!!! Očitno takega zanič. Imam mamo na telefonu. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 O, ti prasica. K sm ti ga prnesla, si se pa ful zasanjano smejala. Se prav, si fejkala, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Evo me. Mater, to je pa zdaj trajalo. Sem še fotra dobila na telefon. A že veš, kaj bi? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Se že javljam na dolžnost, Alef. Madona...pa ne morm skoz kle viset, noooooo. Jaz pa tud ne morem obe teme gor držat, vašo pa še vodnarsko... :vragec: Če tebe ni se tu not razen mene noben ne oglasi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Evo me. Mater, to je pa zdaj trajalo. Sem še fotra dobila na telefon. A že veš, kaj bi?Sm šla vmes kr mal brat, k s bla tok okupirana. Ma, ne vem, kaj bi. Glihkar se bom nabasala s čokolado, pa bo mir. Jaz pa tud ne morem obe teme gor držat, vašo pa še vodnarsko... :vragec: Če tebe ni se tu not razen mene noben ne oglasi... Ja, klinc, ne morva skoz midva skrbet za lene pezdete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Meni se ne da več čvekat. Bom šla na dopust. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 kaj naj bi blo... ti pač ne boš nehala klepetat...razn če se ti skupi zlepi roke Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.