Pika Pikica 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Kaj ti zdej ni blo všeč, poba? Morm šibat....adieu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Kaj ti zdej ni blo všeč, poba? Morm šibat....adieu. Men je zmeraj vse všeč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Dan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Hoj hoj Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Ej kwa pomenijo te zvezdice pod osebno sliko ? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 A res Kje pa lohk ocenim druge Me praw zanima kdo me tko za en kurc je ocenil - al pa tud ne Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 ..men je pa to ful pomembn da sm popularn... ja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 A res Kje pa lohk ocenim druge Me praw zanima kdo me tko za en kurc je ocenil - al pa tud ne Zdaj imaš že štiri zvezdice... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Zdaj imaš že štiri zvezdice... Joj, alef ti si tako Sploh pa tale tvoja slikica k spiš z mucami Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Zihr kaka ljubosumna glupača. Jutro. Pasje volje, ampak se ne dam. Spet vsa zategnjena in odločena, da bom pa zdej še večja pisca. Ja, JE mogoče. Jutro vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Zihr kaka ljubosumna glupača. Jutro. Pasje volje, ampak se ne dam. Spet vsa zategnjena in odločena, da bom pa zdej še večja pisca. Ja, JE mogoče. Jutro vsem. ej...bejbi relax petek je...in lepo jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Ojla. Sej sm čist kul. Sončk je, petek je, vikend pred nami in uživancija...ampak pasja bom pa vseen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Dobro jutro, gobec Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 O, kratkolaska. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 (tukaj pa si zdaj predstavljaj onega s plavo oko, ki ga žal še ni na seznamu smajlijev) Glih razmišljam, kaj bi za zajtrk maznila. Pa malo ogledujem izpitne roke - na katere vse ne grem ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 A tega: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Hehe ... Joj, joj, se mi nič ne da. Moram obvezno pod tuš, sem se čisto prešvicana zbudila. Ne, nisem sanjala, da seksam. Se mi je sanjalo, da sem še nekaj šla v staro službo. In tam srečala šefa. Pa se mi je menda zazdelo, da se moram njegovim vonjavam prilagodit :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Jst sm bla pa glihkar priča temu, da me je nekdo hotel nazjat, pa sm ga kr hit nazaj in se mi je pol ponižo umaknil. Grrrrrrrrr...ne dons z mano češenj zobat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 It wasn't me Pa znam bit ljubosumna glupača včasih Trebuh me boli, če koga zanima , sam sej bo minil Pa če koga zanima zakaj je tako lepo vreme, je to zato, ker piha Sever mamicu mu jebem Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 No, vidš, Nordika je bla, Mysti...zbij jo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 No, vidš, Nordika je bla, Mysti...zbij jo. Usrala, ja Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 ... for your right!! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 ufff, tuki je pa nekam divje dons , grem jst raje v pozadino Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 ..mene pa je streznilo, ko sem videl koliko postov je nastepala Mystica do sedaj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 ..ne, ne... hocm ti bit podobn... sam baje da nic ne pomaga... dedcu joski ne zrastejo pa ce poje vso cebulo na svetu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.