Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

...ja druge pritikline ze... sam jst mam trde k kamen... bi mel pa rajs tko mehke, nezne... tko k mate vi... no sej pr nas baje tut na stara leta tko rata... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

..da se nau povesla???... jap, sam mirkat je treba da se naujo unuki z njo tarzane spilal... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Bemti, glihkar sm enga klopa na hrbtu našla. :OO!:

Jebemo, zgledu je kot ena mejhna pikca, sm najprej misnla, da je pač znamenje, pol sm šla pa pod močnejšo luč pogledat, je melo pa znamenje kr noge pa glavo!!!!! :eek:

Zdej me pa sploh vse srbi....bohve, kok jih je na glavi....kje nej med točupo kej najdm!!! :O:

Jebemo. :vragec:

Grem probat zaspat. x:Ix

Nočko, Jeti. xsrcx

Morgen čveke... x:Xx xsrcx x:o)x

Vstat pa ven... x:)x

Lep dan vas čaka... x:px x8Dx :palec:

Pika upam da si klopa uspešno odstranila... x:Dx :palec:

In da ni imel še kakšne žlahte s sabo... :wOOt: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Sm odstranla, ja, bi pa rabla še enga prostovoljca, da me celo pregleda. x:px x:Dx x;)x

x:Dx x:px

Mislim da jih ne bo težko najti... x:Dx x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Ja, sam, more bit obojestranska želja....k zvezanemu se glih ne bi pustila. :o|o: x;)x

x:Dx :vragec:

Jaz se pa ne upam ponudit ker Robida tud bere ta forum... :wOOt: :blackeye: :bomb:

x:Dx x:Xx :onfire: :hepko:

Jutro xcivx Prišla z morja xribax xDDx in sem že tok rjava k ponavad konc dopusta :kulgreen:

xrolleyesx Dolgčas mi je blo :xx!: Oz. sej če bi bla samo midva bi še šlo, tko se je blo treba pa s palčkom skoz ukvarjat (k da bi mel še zmeri 3 leta xrolleyesx ), pa pse sem mogla skoz lovit po plaži in iz morja vlečt (tud psi niso več to kar so bili x;)x ) Smo se včeraj kar kmalu spokali domov, že okrog 17h in nabasali na kolono do meje in seveda standard čez Koper, potem je pa šlo xDDx Voda je še premrzla, vsaj za moj okus :horro-cb: Telih 22° (če vrjameš :o|o: ) jaz zdržim takrat, ko sem že malo utrjena - proti koncu poletja :vio:

In, vi?

:D Pikica, imam nove dele DH!!

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Jutro xcivx Prišla z morja xribax xDDx in sem že tok rjava k ponavad konc dopusta :kulgreen:

xrolleyesx Dolgčas mi je blo :xx!: Oz. sej če bi bla samo midva bi še šlo, tko se je blo treba pa s palčkom skoz ukvarjat (k da bi mel še zmeri 3 leta xrolleyesx ), pa pse sem mogla skoz lovit po plaži in iz morja vlečt (tud psi niso več to kar so bili x;)x ) Smo se včeraj kar kmalu spokali domov, že okrog 17h in nabasali na kolono do meje in seveda standard čez Koper, potem je pa šlo xDDx Voda je še premrzla, vsaj za moj okus :horro-cb: Telih 22° (če vrjameš :o|o: ) jaz zdržim takrat, ko sem že malo utrjena - proti koncu poletja :vio:

In, vi?

:D Pikica, imam nove dele DH!!

xrolleyesx x:o)x

Glede na tvoj nick bi pričakoval drugačno reakcijo na takšno prijetno hladno vodo... x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: x:px

x:Dx SEj pravim, da septembra tud 20° ni problem. Samo zdele, k sem pa še čist deviška, je pa vseen muka x:Ix

x:Dx SEj pravim, da septembra tud 20° ni problem. Samo zdele, k sem pa še čist deviška, je pa vseen muka x:Ix

x;)x x:Dx

Drugič prej mal treniraj... x:Dx

Do Kokre nimaš daleč, ta ima zdajle tam okrog 14 stopinj... :wOOt: :hepko: :devil: x:px

Jutro! xcivx (bom reskirala, da bomo zgledale k škorpije x:Dx )

x:px Naslov maš, čakam. x^x

xyesx V začetku naslednjega tedna najbrž, prej ne bom uspela.

Hojla čveke... x:o)x x:Xx xsrcx

Alef na bolniški do daljnega... x:px x8Dx

Eno rebro zlomljeno... :o|o: x:)x

Cajta kolikor hočem... :frog: :fool:

Bomo spet mal zmanjšali razliko v postih... x:Dx x:Dx x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...