alef 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 O bogi Jaz,sem manj pisala tu gor, ko sem bila na bolniški. V službi imam več časa. hahaha O, revež, Alef...upam, da nč ne boli, pa da so te fajn zadrogiral. Nič bat, starina marsikaj prenese... Drogiram se pa kar sam, po svoje... x:px Sicer še ni čist jasno a je zlomljen al ne, jutri grem v Lj. na urgenco slikat pa bomo videli... Glavno da čeljusti normalno funkcionirajo(piknik x!x )... x:px :onfire: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Alef...kaj dosti ti ne bodo znali pomagati, tudi če je zlomljeno !...bo pa lep čas bolelo !...je pa dobro, da se poslika in pogleda !...drži se ! Vem, ni prvič... Je bilo v preteklosti že kar nekaj polomljenih... Slikanje je bolj zato da vidjo če je noter vse v redu(vranica)... Boli pa niti ne preveč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Kva hudiča si pa delu??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Kva hudiča si pa delu??? Povem na pikniku če prideš... Zaenkrat samo toliko da sem naredil en korak v nepravo smer... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 A zdej me boš pa še izsiljeval? In to kr javno? :OO!: Firbec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 A zdej me boš pa še izsiljeval? In to kr javno? :OO!: Firbec x:Dx :frog: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 :bomb: :att: :devil: Morgen, "čveke"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Morgen Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Morgen To je bilo vam namenjeno... x:Dx "Čveke"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 To je bilo vam namenjeno... x:Dx "Čveke"... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Mater, sem zaspana...bo treba počas v mižule. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Mater, sem zaspana...bo treba počas v mižule. Nočko Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Nism še čist fertik, sm mogla še kosiw za jutr skuhat, pa pod tuš morm...jooooooooj. Zakaj nism smrdula? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Nism še čist fertik, sm mogla še kosiw za jutr skuhat, pa pod tuš morm...jooooooooj. Zakaj nism smrdula? Sej verjetno si smrdula, če moraš pod tuš. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Ma ne, v bistvu nism...nism nč kej švicala dons, samo, grem vseeno...pa z veseljem, za razliko od nekaterih ljudi...ok, to ni nate letel, sam tko...poletje se bliža, pa se vedno bolj voha, kdo da kaj na higieno in kdo ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 res je, ampak za smrdenje je včasih kriva tud prehrana, pa živčnost ...jaz če sem ornk živčna tko zašvicam, da bi se najrajš v tla pogreznla. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Kakšna debata... x:o)x Dobro jutro... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Jutro. Ja, kukica, sej se zgodi, samo, takrat najbrž ne rineš v ljudi, z rokami, dvignjenimi v zrak, da mamo priložnost še bolj spoznat tvoje ''čare''. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Hey, tamala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Uh, uh, menstrualne krče imam :xx!: Bogi mali mjau sem. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Revčki sta obe, jst pa tud....če bi slišali vse, kar sm jst zadnjo uro....človk ne ve, če bi se zjoku al smeju... Svašta!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Hej. Bom mela dons najbrž več časa za čvekanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Dobro jutro čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Heeeeeey, ja, dons je dan d. Faaaaaaaak, kr ni mi še jasn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Men je pa dons, ko sem se peljala v svtu 1. padlo na pamet, da je bil TITO dvojček po horoskopu Srečen Dan Mladosti!! Heeeeeey, ja, dons je dan d. Faaaaaaaak, kr ni mi še jasn. Kwa pa teb dogaja Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.