seal 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ti Dvojck? ja js dvojčk, ja! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ja js dvojčk, ja! BEJZMA POL predn naja Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 BEJZMA POL predn naja a ti si tud a kwa? a nimaš ti samo glavo od dvojčka vse ostalo pa..... hmmm mmmmh nevem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 a ti si tud a kwa? a nimaš ti samo glavo od dvojčka vse ostalo pa..... hmmm mmmmh nevem Ja res, eno Lunino glavo mam u Dvojcku! BEJZMA!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 hah, sealo, ti si tut dvojček? se mi je zdel da mama neki skupnga Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 sam kolk je blo treba štart spreja, da so se dvojčki mal zmigali tle...pa to ne morš verjet.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 sam kolk je blo treba štart spreja, da so se dvojčki mal zmigali tle...pa to ne morš verjet.... Mah, ne no... nm je sam premal ena tema, pa pol po vseh ostalih bluzimo... Kovačeva je pa itak zmer bosa Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 hah, sealo, ti si tut dvojček? se mi je zdel da mama neki skupnga A ti Misko si tut Dvojck? A za to si tolk brihtn, nagajiv in lustkan! Fajn ! Upam pa, da tvoja sestrca ni Dvojcek, ce pa je je pa popolnoma obratno od tebe! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ne samo, da sem dvojčica, tud sonce imam v dvojčku ... sicer nisem popolnoma prepričana, kaj mi vse to doprinaša v lajfu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 sm vedla, d se bo prej al slej en od dumacih javu! Ja kwa pa kle delas?Mrs u sluzbo! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 A ti Misko si tut Dvojck? A za to si tolk brihtn, nagajiv in lustkan! Fajn ! Upam pa, da tvoja sestrca ni Dvojcek, ce pa je je pa popolnoma obratno od tebe! ja valda da sm dvojček! heh, hvala nemoja sestra ni dvojček Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 http://www.lunin.net/forum/uploads/post-4137-1133469655.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Pa zakaj mate kr vsi rdeče riti? Vnete tolk al kaj? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 A niso lušne no... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 sm vedla, d se bo prej al slej en od dumacih javu! Ja kwa pa kle delas?Mrs u sluzbo! Uuuuu.... kot šefica pa znaš kr bit "kruta"... vejretno pa veš, zakaj je to dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 No, sej se jst pa englbengl, pa poneumljeni samsonajt mal trudmo obdržat našo čast. Kje s pa ti bla? Pol se je pa najlažji vdat, ko je trdnjava že na pol osvojena. Nč pasuše bo treba narest, pol pa tist, kga nima, nima vstopa v dvojčke. poneumljeni samsonajt Pikica, kje ti dobiš take kjut Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Pa zakaj mate kr vsi rdeče riti? Vnete tolk al kaj? če nas pa tepejo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 če nas pa tepejo Kaj pa nastavlate!!! ccccc Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Slikovna razlaga, zakaj dvojček in škorpijonka nista za skupaj: dvojček škorpijonka Hehe Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Uuuuu.... kot šefica pa znaš kr bit "kruta"... vejretno pa veš, zakaj je to dobro No dobr, dobr! Sej mas se cs, se 2 ure! A si ti mors mislt, k je moj fotr hotu, d bom njegova tajnica (3.6. rojen) in je kr za 4 leta utpuvedu tajnico, je meu sam honorano. Zamisl si, d bi jest pr nem delala! Je bil bl tocn kt use ure sveta! Tocno ub 7-ih bi mogla bit u sluzbi! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 No dobr, dobr! Sej mas se cs, se 2 ure! A si ti mors mislt, k je moj fotr hotu, d bom njegova tajnica (3.6. rojen) in je kr za 4 leta utpuvedu tajnico, je meu sam honorano. Zamisl si, d bi jest pr nem delala! Je bil bl tocn kt use ure sveta! Tocno ub 7-ih bi mogla bit u sluzbi! Uuuuuuu..... zanimivo..... 3.6. rojen ... takrat je rojen tud moj najboljši prijatelj (če odštejem fanta).... vem, kaj to pomeni ... ne samo točen, tud močan instinkt & intelekt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Ne samo, da sem dvojčica, tud sonce imam v dvojčku ... sicer nisem popolnoma prepričana, kaj mi vse to doprinaša v lajfu... Hihi, kok si faca...sej, v tistem znamenju, k si rojen, maš sonce! Se pravi, čpe si dvojček, je sonce v dvojčkih, če si škorpijon, v škorpijonih itd....štekaš? poneumljeni samsonajt Pikica, kje ti dobiš take kjut Mah, kva pa vem...včas grem zgodi zjutri na tržnco, da pokupim take neumnosti pred ostalimi, pol jih mam pa sam jst na zalogi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Uuuuuuu..... zanimivo..... 3.6. rojen ... takrat je rojen tud moj najboljši prijatelj (če odštejem fanta).... vem, kaj to pomeni ... ne samo točen, tud močan instinkt & intelekt 1.6. moja prijateljica2.6. bratranec3.6. fotr, Enrico Papi + 2 tvoja tipa4.6. mami5.6. prijateljica6.6. MIKI SARACevo, top six Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Hihi, kok si faca...sej, v tistem znamenju, k si rojen, maš sonce! Se pravi, čpe si dvojček, je sonce v dvojčkih, če si škorpijon, v škorpijonih itd....štekaš? Mah, kva pa vem...včas grem zgodi zjutri na tržnco, da pokupim take neumnosti pred ostalimi, pol jih mam pa sam jst na zalogi! Pismo , a ti si tista! Jest sm se pa že sprašvala, kdo je tok nor, da vstane, gre na tržino in pred mano pokupi vse bedarije!!!! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maya* 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 1.6. moja prijateljica2.6. bratranec3.6. fotr, Enrico Papi + 2 tvoja tipa4.6. mami5.6. prijateljica6.6. MIKI SARACevo, top six Kaj Tvoja mami in tvoj fotr oba dvojčka ..... uuuuuu..... to pa je kombinacija Moj najboljši prijatelj je rojen 3.6. ; moj fant ne -je pa tud moj najboljši prijatelj... sam sta si različna, kot najboljša prijatelja Saj veš Šteje "uporabna vrednost" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.