Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

sam kolk je blo treba štart spreja, da so se dvojčki mal zmigali tle...pa to ne morš verjet.... :vragec:

x:Dx

Mah, ne no... nm je sam premal ena tema, pa pol po vseh ostalih bluzimo... Kovačeva je pa itak zmer bosa x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

hah, sealo, ti si tut dvojček? se mi je zdel da mama neki skupnga :P

A ti Misko si tut Dvojck? A za to si tolk brihtn, nagajiv in lustkan! Fajn ! Upam pa, da tvoja sestrca ni Dvojcek, ce pa je je pa popolnoma obratno od tebe! xsuperx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

No, sej se jst pa englbengl, pa poneumljeni samsonajt mal trudmo obdržat našo čast. Kje s pa ti bla? Pol se je pa najlažji vdat, ko je trdnjava že na pol osvojena. Nč pasuše bo treba narest, pol pa tist, kga nima, nima vstopa v dvojčke. :inocent: x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx poneumljeni samsonajt x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Pikica, kje ti dobiš take kjut x?x x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

Uuuuu.... kot šefica pa znaš kr bit "kruta"... vejretno pa veš, zakaj je to dobro x:Dx

No dobr, dobr! Sej mas se cs, se 2 ure! A si ti mors mislt, k je moj fotr hotu, d bom njegova tajnica (3.6. rojen) in je kr za 4 leta utpuvedu tajnico, je meu sam honorano. Zamisl si, d bi jest pr nem delala! Je bil bl tocn kt use ure sveta! Tocno ub 7-ih bi mogla bit u sluzbi! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

No dobr, dobr! Sej mas se cs, se 2 ure! A si ti mors mislt, k je moj fotr hotu, d bom njegova tajnica (3.6. rojen) in je kr za 4 leta utpuvedu tajnico, je meu sam honorano. Zamisl si, d bi jest pr nem delala! Je bil bl tocn kt use ure sveta! Tocno ub 7-ih bi mogla bit u sluzbi! xrolleyesx

Uuuuuuu..... zanimivo..... 3.6. rojen x:Dx ... takrat je rojen tud moj najboljši prijatelj (če odštejem fanta).... vem, kaj to pomeni x:Dx ... ne samo točen, tud močan instinkt & intelekt x:Dx

Ne samo, da sem dvojčica, tud sonce imam v dvojčku :sori: ... sicer nisem popolnoma prepričana, kaj mi vse to doprinaša v lajfu... x;)x

Hihi, kok si faca...sej, v tistem znamenju, k si rojen, maš sonce! :lol: Se pravi, čpe si dvojček, je sonce v dvojčkih, če si škorpijon, v škorpijonih itd....štekaš? x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx poneumljeni samsonajt x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Pikica, kje ti dobiš take kjut x?x x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mah, kva pa vem...včas grem zgodi zjutri na tržnco, da pokupim take neumnosti pred ostalimi, pol jih mam pa sam jst na zalogi!

:inocent: x:Dx x;)x

Uuuuuuu..... zanimivo..... 3.6. rojen x:Dx ... takrat je rojen tud moj najboljši prijatelj (če odštejem fanta).... vem, kaj to pomeni x:Dx ... ne samo točen, tud močan instinkt & intelekt x:Dx

1.6. moja prijateljica

2.6. bratranec

3.6. fotr, Enrico Papi + 2 tvoja tipa

4.6. mami

5.6. prijateljica

6.6. MIKI SARAC

evo, top six

Hihi, kok si faca...sej, v tistem znamenju, k si rojen, maš sonce! :lol: Se pravi, čpe si dvojček, je sonce v dvojčkih, če si škorpijon, v škorpijonih itd....štekaš? x;)x

Mah, kva pa vem...včas grem zgodi zjutri na tržnco, da pokupim take neumnosti pred ostalimi, pol jih mam pa sam jst na zalogi!

:inocent: x:Dx x;)x

Pismo :inocent: , a ti si tista! Jest sm se pa že sprašvala, kdo je tok nor, da vstane, gre na tržino in pred mano pokupi vse bedarije!!!! :wOOt: :OO:

živi in pusti živeti

1.6. moja prijateljica

2.6. bratranec

3.6. fotr, Enrico Papi + 2 tvoja tipa

4.6. mami

5.6. prijateljica

6.6. MIKI SARAC

evo, top six

Kaj x?x x?x x?x Tvoja mami in tvoj fotr x?x oba dvojčka :eek: :eek: :eek: ..... uuuuuu..... to pa je kombinacija x;)x

Moj najboljši prijatelj je rojen 3.6. ; moj fant ne -je pa tud moj najboljši prijatelj... sam sta si različna, kot najboljša prijatelja x;)x Saj veš x;)x Šteje "uporabna vrednost" x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...