alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Men je pa dons, ko sem se peljala v svtu 1. padlo na pamet, da je bil TITO dvojček po horoskopu Srečen Dan Mladosti!! I tebi, dete... x:Dx :onfire: xrosex Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Kwa pa teb dogaja Dons se pofarbam na čist novo farbo, prvič!!!!! Mislm, prvič pri frizerju. Pa iz črno rdeče grem na svetlo rdečo, z odtenkom oranžne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Dons se pofarbam na čist novo farbo, prvič!!!!! Mislm, prvič pri frizerju. Pa iz črno rdeče grem na svetlo rdečo, z odtenkom oranžne. Dons se pofarbam na čist novo farbo, prvič!!!!! Mislm, prvič pri frizerju. Pa iz črno rdeče grem na svetlo rdečo, z odtenkom oranžne. :eek: x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Zdej tko zgleda, k da si TI mal prtegnen, k si me 2x citiru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Dons se pofarbam na čist novo farbo, prvič!!!!! Mislm, prvič pri frizerju. Pa iz črno rdeče grem na svetlo rdečo, z odtenkom oranžne. Ajaaaa No, če ni hujšga Full bo zakon Sploh se ne boš mogla nehat v špeglu gledat, boš vidla Jst sem šla 1x (oz. to je blo zadnjič, da sem bla kej druzga k blond) iz črno/modre na blond Ej k sem zjutraj prišla v kopalnico, k čez noč mal pozabiš se nisem spoznala Ker smešen feeling Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Ja, sje verjamem...jst sam upam, da bo hudo dobr, pa da bojo laski ok. Ti mi pa gospodinje pošl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 I tebi, dete... x:Dx :onfire: xrosex Tebi pa sploh pionirček Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Zdej tko zgleda, k da si TI mal prtegnen, k si me 2x citiru. Nič novega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Ti mi pa gospodinje pošl. Sir! Yes Sir! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Tebi pa sploh pionirček :onfire: Hvala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Sir! Yes Sir! Tko, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Pol maš pa ti tud obletnico....bravo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Jaz grem pa na sladoled. Pika, ugani s kom! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Men je pa dons, ko sem se peljala v svtu 1. padlo na pamet, da je bil TITO dvojček po horoskopu Srečen Dan Mladosti!! Dan Mladosti je res, kakor se spomnim, pa piše v knjigi, da je bil Tito bik po horoskopu, 7. maj, mal sem že pozabil kako so prišli do 25. maja, mislim, da je šlo za zavaravanje neprijatelja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Jaz grem pa na sladoled. Pika, ugani s kom! O, jebemti. Da novta še za kak grm zavila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 heloooooooooooooooooou!!!!! Pika ma pa oranžne lase oranžne lase Pika ima jo pobarvala je frizerka se na barvanje spozna!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Še kr ne dojemam...všeč sm si pa tok, da ... Kumi čakam, da sestra vid, da mi bo fovš...veš kok seka.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Kdaj dobiš fročjad na obisk? A še imaš cajt za kak drink pa malo martinčkanja? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 V BTC grem, prideš tja? Morm GSM plačat, pa v Svet Knjige... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Hja bi bilo treba kaj za pojest nabavit. Čeprav me bolj v mesto vleče, na umetniško tržnico ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Jah, klinc, jst morm ke... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Hvala...men je tud ful všeč...res, drug človk sm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Pa saj imaš to oboje v mestu tudi Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Ta girly bi se sam kregala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.