Pika Pikica 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Joj, če men rečeš, da neki NE SMEM, bom dirket to nardila.... nej ti bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Dobro jutro, gobezdalo! Sem bila včeraj vljudna in sem ti samo SMS poslala, se mi je zdelo, da je povsem mogoče, da že spiš. Skratka, očitano mi je bilo, da sem bila hladna, ga zafrkavala in si ga privoščila. As I said. Pussy. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 O, kero tele...skratka, kot sem napisala...skrajni cajt, da se ga losaš....mater, je glup. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Hja težko se je losat nečesa, česar še nimaš. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Kaj da nimaš....maš pisarijo pa osvajanje...kensli. Če je pezde že dej, kaj šele bo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Moram še ga malo pokomandirat okoli tega. Pa še seveda ta pomembno stvar sprobat Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Jutro, dober dan, dober večer in kmalu lahko noč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Sej sm ti napisala na moj chat, da sm mela u iber bizi dan in ti bom jutr vse podrobno povedala...nč tazga ni blo. Boš vse zvedla, obljubim, zdej sm preveč utrujena, da bi se u iber razpisala, sm glih 2 uri pisala en zajeban mail... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Se bom potrudila...glih na firšen stuširana, zdej pa ajat. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Tukaj je bila pa spet ena huda debata cel dan... x:Dx Lahko noč, čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Jutro, sončki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Jutro, sončki. Bi prav prišel... Dež... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 jutro zlati moji.ja, dež :xx!: ampak tud to mora bit baje :xx!: sitna Če bi lahko padal samo tam kjer je treba zalivat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Kva sam jamrate....prej je bil dež, zdej je sonce...idealka....za vsazga po mal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Aja, pozabla dodat, da okol postojnskega konca ignorirate moj stavek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Smotka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Dobro jutro, gobezdalo! A si videla SMS? Včeraj 15 do polnoči dobila, sem že spala kot polh. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Sm, ja, pa odpisala sm ti tud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Kva je zdej to....mrk? Porkafix!!!! Vsi mrknl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Jah, kaj češ...treba se je mal vojskovat. Jutro tudi tebi in tvoji ženički. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Morgen... Kdo je mrknil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 No, to je že boljše...sam šefica more mal zapizdit, pa ste vsi postrojeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Eh, to pa sploh ni šans. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 Joj, joj, nekaj me trebuh boli. Pa glih danes. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 ..čao pičke... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.