blanka 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 evo še ena se je našla, pa še tehtnica v podznaku, čist nikol ne vejo s kom imajo opravka, Citiraj ..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 evo še ena se je našla, pa še tehtnica v podznaku, čist nikol ne vejo s kom imajo opravka, s sizofrenicno babo, najverjetneje??...ki cveka in cveka in cveka, zraven se pa skoz smeje, ker je nesigurna vase in noce bit nesprejeta... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 do i need to say more? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Dobro jutro eni Kaj je zdaj to. Vsi dvojčki so preklopljeni na temno stran :wOOt: To pa ne. Mene je sama bleščeča svetloba. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 jaz pa danes na svetli strani jem samo sadje ... tema me pa vleče, priznam. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 čokoladni piškotki (kukiZ) mljask.Zaplejevalka nesramna! Kuuukiiiiijiiiiii Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Po se pa še delaš, da ne veš! samo svoj oček poglej. Hipnotizirana ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 škoda, da ni moj res tak ah dej no dej se zdaj sama seb smilt, pa se neki delat ...Saj veš da je tak, samo malo samozavesti ti še manjka. ni naključje, da si ga zbrala za svojo ikonco. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 No, no zdej me boš pa še zasmehovala. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 a? :eek:Ah nč ... miksa se mi mal dons ... dobre volje sem. Pa dober tek! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Jutro...študiram, če bi šla mal v mesto bluzit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Nič....sam tko, šla bi mal po štacunah...to je drgač čist nenormalno zame, ker NE MARAM po štacunah hodit. Samo, dons bi pa šla mal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Jutro...študiram, če bi šla mal v mesto bluzit. Zoprn vreme :xx!: Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Čist kul je....vsaj ne nabija 40 stopinj. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Pol pa dobr. jaz bom rajši se diplomce lotla, ko se od foruma uspem odtrgat. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Vso srečo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 thx Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Nordika, sem dobila...mater, si faca ---> čokolada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Jutrooooooooo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Dobro jutro, gobezdalo! Imam učenje na sporedu danes. Bo treba začet malo migat. Skrajni cajt. A prideš zvečer okoli? Imam neke šampinjone pa bučke, ki bi jih bilo treba zmazat ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Težka bo. Moram se učit popoldan, zdej grem s tamalo vn, zvečer grem pa mogoče Pirate gledat s kolegico. Če ne bo hotla it, pa pridem k teb...ti sporočim. P. S. Umila sm se glihkar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Ja končno!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 daaan Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 Drdan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.