Robida 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Dobro jutro dvojčki in dvojčice. Po dolgem času še moj post. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Ja, sej. Če bi kdo še kej napisu več, kot samo dobro jutro dobrdan in lako noč, bi bil že praznik Očitno tud dvojčki rabimo 2 za pogovarjat oz. 4 Aja, nisem še povedala kako mi je AMZS vlomil v avto 1-2-3 so bli not. Šla sem laufat in kot vedno, ko pridem nazaj prižgem avto in klimo, da se malo shladi in jst zunaj pijem vodo in hočem it not, pa vidim da je zaklenjen f.a.k pa kluč notri, pa radio špila na ves glas, jst ga pa gledam k en butelj Itak je bil mobitel tud noter in sem mogla pešakat še kakšen km , da sem našla človeka z mobitelom, da sem lahko poklicala moža, da pride pome Need I say, da je bil full pameten Ko sem prišla nazaj k avtu sta zraven stala 2 policaja k sta se glih spravljala promet ustavljat in smo potem skupaj bulili v avto kaj je za narest, ker NE nimam rezervnega ključa, U glavnem zgodba se konča, ko pride AMZS in mi v 10 minutah odpre avto in zaračuna 45€ :xx!: In kaj sem se naučila ----> avto luftam med vožnjo x:Dx Samo dober dan... Si že ti dost napisala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Gobezdalu bo treba vsak čas nekaj za rojstni dan kupit ... Joj, da mi same probleme delaš ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Gobezdalu bo treba vsak čas nekaj za rojstni dan kupit ... Joj, da mi same probleme delaš ... Kakšnga mercedeza mi ubodeš, pa je, a ne...ne pa da neko paniko zganjaš. Pa MORAŠ samo umret. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Gobezdalu bo treba vsak čas nekaj za rojstni dan kupit ... Joj, da mi same probleme delaš ... eno ekstra velik čokolado s celimi lešniki pa je , no neki konkretnega v glavnem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 Aha, sem se že spomnila nečesa Uh, jaz sem tako fajn Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. junij 2007 Prijavi Deli 6. junij 2007 ma...ti rečem...ti si za posvojit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 eno ekstra velik čokolado s celimi lešniki pa je , no neki konkretnega v glavnem No, to že ni švoh. Aha, sem se že spomnila nečesa če si se un, k mislm, bo krasno. ma...ti rečem...ti si za posvojit :OO!: Verjem, da bi jo čez 1 dan vrnil nazaj, zapakirano. JUTROOOOOOOO!!! Celo naspala sm se, sm kr ob 9h mrknla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Sej sam še dons pa jutr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Jeeeeeeeee Lohk bi jih slikala, pa dala gor, k so res fajne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 sej se bojo vidle, k so črne. Dej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Sm isti dan vse pogledala...psiho...živalca...ammmmmmmm...a jih zbiraš? Bom še enkrat pogledala. Nism stran vrgla, don't worry. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Ja, jst tud....mam cel album doma...sicer je ta star, ampak čist poliman...ne vem, zakaj nism nikol poslala..zdej pa vprašanje, če bi ga še sprejel... Ja, itak, da majo pavzo...veš kdaj bo šele...jebemo, najprej čez pol leta...pa tok zanimiv je blo...una se je kr...khm, khm, ne smeva izdajat. :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Sej, po mojem ni to to...men je pa ona najmanj fejst...karakterno. Oblečena je najboljš od vseh, pa geštel mi ma tud nartabolš, sam je taka...spletkarka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 ..in jest si mislim pr seb...merkurji v raku so res cudni... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 če si se un, k mislm, bo krasno. Ma še sanja se ti ne, kaj bo ... Ti pa že kar zdaj povem, da pred vikendom (naslednjim, ne tem) ne bo. Zahteva namreč čas ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Ma še sanja se ti ne, kaj bo ... Ti pa že kar zdaj povem, da pred vikendom (naslednjim, ne tem) ne bo. Zahteva namreč čas ... A mi boš pulover naštrikala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 A mi boš pulover naštrikal? če ga lahko na tebi štrikam...goli...z veseljem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Ne povem, ne povem! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 če ga lahko na tebi štrikam...goli...z veseljem Bom premislila tole ponudbo. Ne povem, ne povem! Uf... In to ta glavnemu firbcu rečeš. :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Bom premislila tole ponudbo. če boš pridna....ti pa še dokolenke zakvačkam Ne povem, ne povem! kot da boš lahko vzdržala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Watch me. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Watch me.ja..ja...ženska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 Masažo bi, pa vmes bi zaspala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 o piki te godinama nism vidu, zdej pa ewo je pozdravm pa pičim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.