Audente 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 Pika, saj veš. zadovoljen in srečen je človek lahko hitro...ali pa nikoli KAj je tisto, kar bi te najbolj razveselilo? Presenečenje zverine ali kaj drugega Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. junij 2007 Prijavi Deli 10. junij 2007 plus Namaar 10 kg čokolada.......ta bi jo tudi razveselila...Pika po moje že spi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 plus Namaar 10 kg čokolada.......ta bi jo tudi razveselila...Pika po moje že spi To bi bil po moje prevelik šok... Bolje desetkrat po eno kilo... Vsak drugi dan... x:px Morgen čveke... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Smotkoti. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Kdo ma že dons rojstni dan Neki me kljuva v možganih, pa se nikakor ne morm spomnit xrolleyesx PIKA!! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Joj, kok znate človeka v dobro voljo spravit...skoz se smejim, pa mal jokam... morm se skulirat, da me novjo na šihtu čudn gledal. Ej, res ste carski. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Joj, kok znate človeka v dobro voljo spravit...skoz se smejim, pa mal jokam... morm se skulirat, da me novjo na šihtu čudn gledal. Ej, res ste carski. Pa kaj? Saj imaš rojstni dan... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 A ne Jst sem si kar cel vikend preimenovala v rojstnodnevnega Ti si lahko pa cel rojstnodnevni teden, ko ga imaš ravno na ponedeljek Ni švoh ideja. Grem na občino zrihtat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 največja čweka ma dans rojstni dan......evo samo zate .............. http://www.rockonnet.com/imagelib/articles/ron_novice/jan_plestenjak.jpg v sobi 102 to noč ukradel si moje zlomljeno srcev sobi 102 sva delala vse kar se ne sme........ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 A nisi mogla zrihtat, da bi mi v živo zapel in me cmoknu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 fuj, plestenjak Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 fuj, plestenjak :OO!: Ej, če bi rada, da se dobr razumeva, se boš mogla mal lepš obnašat. In glede na to, da si bl ta frišna, mam jst prov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Celi dan že gobezdaš, telefon pa bog ne daj, da bi dvignila In že navsezgodaj sem te klicala, še friško s štampeta. Vidim, da z leti hudobija ne bledi Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 PP ko sem zagledal komentar,je šlo tako :wOOt: :wOOt: pa ne zaradi tega Zakaj pa? Celi dan že gobezdaš, telefon pa bog ne daj, da bi dvignila In že navsezgodaj sem te klicala, še friško s štampeta. Vidim, da z leti hudobija ne bledi Oprosti, sem mela glih klic vmes, pa skoz mi telefon tuli, pa mam bolj prazno baterijo...ko pridem damu, te pokličem, pa mi boš lahko hepi brzdej zapela, k vem, da te ful tišči. Vidš, glede na to, da maš dons rojstni dan, sem se vzdržala komentarja Prosim, da sem pohvaljena Zelo pohvaljena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Zakaj pa? Oprosti, sem mela glih klic vmes, pa skoz mi telefon tuli, pa mam bolj prazno baterijo...ko pridem damu, te pokličem, pa mi boš lahko hepi brzdej zapela, k vem, da te ful tišči. Zelo pohvaljena. Uh, popoldne pa imam težke pogovore in dogovore, ki imajo neposredno zvezo s tvojim darilom. Tako da bom menda polno zasedena. Včeraj pa moram rečt, da je bilo fajn. Nimam pritožb, pa tudi moteči del mi je uspelo blazno hitro zrihtat. Je bilo bogo revše povsem osuplo in šokirano. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Uh, popoldne pa imam težke pogovore in dogovore, ki imajo neposredno zvezo s tvojim darilom. Tako da bom menda polno zasedena. Včeraj pa moram rečt, da je bilo fajn. Nimam pritožb, pa tudi moteči del mi je uspelo blazno hitro zrihtat. Je bilo bogo revše povsem osuplo in šokirano. Grem stavt, da mi dejt s Plestenjakom rihtaš. No, me veseli za une zadeve...sm si še jst oddahnla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Še trezna, ja...ne praznujem na pijanski način. Pa bolj posamično bo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Grem stavt, da mi dejt s Plestenjakom rihtaš. :xx!: Sem ti že v čestitkah rekla, da sledi najBOLJŠE, ne najSLABŠE. Da nič ne veš. Ooooo, in glej ti mene, ko mi rata krstit štirostoto stran. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Ma, pojma nimam, kaj zahteva tolk priprav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. junij 2007 Prijavi Deli 11. junij 2007 Pa da še tukaj postnem nekaj za Pikičin dan ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 Mah, kle smo...pa mal smo sitni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 ma dej to ni fer...čweke imajo 400 strani :xx!: Pika, date s Plestenjakom BO.Sam datum je treba določit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 Krasno...sam, da mal po koledarčku pogledam, kdaj mam cajt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 Kok te bom nabila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.