Pika Pikica 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 A ma to veze s Plestenjakom al čim drugim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 kje ste čveke? vsi na pikinem RD le kje se alef potika? Evo mene... Spal do petih... Nočni šiht, bioritem se še sestavlja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. junij 2007 Prijavi Deli 12. junij 2007 jaz sicer nisem čweka...sem pa tuki..pa tudi tuki ne bom več pisala...je treba leve spravt ven iz zatišja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Dobar jutar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 ..cau bejba... kuko je bit star 27??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Sej boš vidu nasledn pondelk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Sej boš vidu nasledn pondelk. ..ne me spominjat... ..eh sej po mojem more bit kar fajn......a si lepo praznovala?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 super pri sedemindvajsetih maš še lase, pa zobe pa seksaš lahko čez dan ne sam zjutraj *** Pika vse najboljše pa čimmnaj ekstremov, pa obilo sreče,malo z zamudo ampak bolje ikad neko nikad ..cau bejba... kuko je bit star 27??? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Hvala, lia...sej, ekstremi so lahko, ampak v pozitivni smeri. Kako sem praznovala, Samsič? Hmmmm...v ponedeljek čist nč, včeri sm eno kolegico peljala na kosilo, v petek še eno peljem, pa prejšn tedn sm eno, pa še enga kolega morm...to je pa to...nbene žurke. Mi tko much more sede. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Hvala, lia...sej, ekstremi so lahko, ampak v pozitivni smeri. Kako sem praznovala, Samsič? Hmmmm...v ponedeljek čist nč, včeri sm eno kolegico peljala na kosilo, v petek še eno peljem, pa prejšn tedn sm eno, pa še enga kolega morm...to je pa to...nbene žurke. Mi tko much more sede...eh pikec sej bo fajn... se posebi v petek... ...mas lunacijo na soncu...pol v pondelk ti pa se sonce pride na venero... lepi dnevi bodo zdele... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 ..eh pikec sej bo fajn... se posebi v petek... ...mas lunacijo na soncu...pol v pondelk ti pa se sonce pride na venero... lepi dnevi bodo zdele... A res? Fajn...hvala. Dobro jutro A lahko? Hvala!Pri 27 sem bil še nor,pa ravno prav pameten sem zgledal.Seveda sem bil nor tudi prej,pa pozneje pamet je šla pa po svoje :wOOt: O, lej ga...Merlin, jst sm itak mnenja, da morš v tem času bit nor, da lohk preživiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 :xx!: a prebereš OS-e al ne? jebemu, PikaEj, nobenga nimam! Bemu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Sma dubili dopust za f petek bres problema juhej juhej men se fcla Pa kaj? Jaz ga imam že od včeraj pa do konec tedna... :onfire: Sfuzlal se mi je pa že takrat ko tebe še na svetu ni bilo... :wOOt: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Zakaj ovni nimajo svoje teme? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 ...ovni nimajo cajta za pisat, ker se je treba skoz borit... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Pomemben dan. ma ti si itak sfuzlan, k si vodnar hecaaaaaaaaaaaam Pa še prav imaš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Zakaj ovni nimajo svoje teme? Bolj pozorno glej... Oven Lepo, da se strinjaš z mano. Če je pa res... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Cew žur...se prav, da bo spet veselo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Cew žur...se prav, da bo spet veselo. ..pikec a mene pa naus nc na pjaco puvabla?? ...jst sm pa tebe mislu... sam zdej te pa zanalasc ne bom... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 ..pikec a mene pa naus nc na pjaco puvabla?? ...jst sm pa tebe mislu... sam zdej te pa zanalasc ne bom... Prov gotov si me mislu, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Zaspana. Pa nekaj bi ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Prov gotov si me mislu, ja. ..ja sm te pa mislu... sej s moja frendica.. pa ze prou doug te nism vidu... pa sm mislu deb blo lepo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Kilo seksa? ČE je zmanjkalo, prinesem novo rundo. Jst grem tud mal v mižule, k tole je že mal tu mač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 Ma do takrat bo ga že več kot kilo treba ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.