Pika Pikica 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Ma glih isti sta Vidim, da ti je določena poškodba močno škodila. Sem, hvala. Pa shower gel si pri meni pozabila!Eh, lahko ga daš v spominsko vitrino za kasneje, ko bom slavna, pa pol služiš z njim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Vidim, da ti je določena poškodba močno škodila. Eh, lahko ga daš v spominsko vitrino za kasneje, ko bom slavna, pa pol služiš z njim. Joj, ti hudobija Se mi je že čelinka malo zacelila, sem prav ponosna na sebe. Boli pa kot satan. Eh, grem jaz raje eno kitico, ste očitno vsi sitni danes ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Nism sitna, sam delam, pa ne morm skoz gor viste, zaspanka mala. Sej sm ti rekla, da bo bolel...a čekani so že ok? Mater, mi je smešno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Ma čekani so kot novi že danes zjutraj 9 a m sharp bili. Vsaj od daleč. Me zanima, če ti bo smešno, ko bom jaz tebe prišla kresnit po pesi. Ne moreš verjet, celo učila sem se že in to slabo uro. Extremly ponosna nase. Še kakšno uro ali dve pa bo to že direkt za v cajtnge dat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Končno doma. Zmatrana...študiram, če bi šla kuj al prec spat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 Sm šla rajš prec pod tuš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. junij 2007 Prijavi Deli 18. junij 2007 A moja ti pa ni všeč? Mysti, si kej bolš? Saj ti nimaš nove... Všeč mi pa je... "#&/()=#$%&/()=?#$%&/() kako v klincu dela ta forum mater!!! :vragec: :wOOt: A tebi tudi? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Jutro. Trenutno forum dobr dela, ker ni cele horde gor, tko, da za dobro vaših živčkov svetujem, da za vandranje po forumu uporabljate zgodnjo jutranjo ali pozno večerno uro. A ne, Alef, kok je fejst? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Dobro jutro, gobezdalo! Jem potico in razmišljam, kaj naj oblečem v službo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Pejt naga. Grem stavit, da vsaj en ne bo mel nič proti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Danes imam "sestanek". Moram bit reprezentativna. Ma direkt niti sanja se mi ne, kaj naj imam. Je praktično vse v pranju. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Jutro. Trenutno forum dobr dela, ker ni cele horde gor, tko, da za dobro vaših živčkov svetujem, da za vandranje po forumu uporabljate zgodnjo jutranjo ali pozno večerno uro. A ne, Alef, kok je fejst? Morgen čvekači... Forum... Sinoči je pol ure trajalo da sem se prijavil... :bomb: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Danes imam "sestanek". Moram bit reprezentativna. Ma direkt niti sanja se mi ne, kaj naj imam. Je praktično vse v pranju. A ti jst kej posodm? Sinoči je pol ure trajalo da sem se prijavil... :bomb:To je men mal sumljivo, ziher si na kaki črni listi. :lol. Ti ti Pika Kaj sm zdej spet nardila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Aja, toooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 O, tamala...sklepam, da si bolš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Čer. Bom šla kr spat počas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Dober večer ali že dobro jutro pa lahko noč, čveke... Pika, luštna ikonca... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 o bejbisej sm mislu kej napisat, pa nima smisla, tko da mal ircam kuko si? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Dober večer ali že dobro jutro pa lahko noč, čveke... Pika, luštna ikonca... Jutro, Alef. A ne, da je...men je tok wow. o bejbisej sm mislu kej napisat, pa nima smisla, tko da mal ircam kuko si?Bom mal prevzetna, pa si bom domišljala, da je blo to men namenjen. Fajn sm. Ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 U, mater, celi dan ni noben gobcal v tej temi Če ne bi prej s Pikljo enih palačink maznila, bi mislila, da so ji prste posekali. Pa bath bombo mi je kupila Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Ma, kake prste...glavo...migrena me je spodsekala....padla v postlo, prej vzela tablet...zdej sm bolš. Samo n čist ta prave volje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Jutro, Alef. A ne, da je...men je tok wow. Bom mal prevzetna, pa si bom domišljala, da je blo to men namenjen. Fajn sm. Ti? tko dobri babnci mal prevzetnosti čist upravičeno pripada Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 V resnici verjamem,da si boga.Se nič ne prilizujem!(ko je že moderno) Sej sm kul, Merlin. Hvala za neke vrste čudno pozornost. tko dobri babnci mal prevzetnosti čist upravičeno pripada Ja, hvala, no. Jutro...mali petek je. Pa skor same lepe reči me čakajo od jutr naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Dobro jutro! Vidim, da je gobezdalo že v elementu. Migrene očitno fertik Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Jp, trenutno se skriva...mogoče bo popoldan še kej srala, sam, jo bomo že ugnal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.