Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Ti kar povej, te pridem enkrat vsekat po pesi, pa bo dobro. Klin se s klinom izbija. :palec: x:Dx x;)x

Nič se menda nisem drla med spanjem včeraj, sem se očitno prej dovolj. x:Dx x;)x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Morgen... x:Xx xsrcx :frog:

Kdo je čuden? :eek: x:Dx xnckrivx

Jaz sem čist normalen... x^x xsuperx xcrossfingx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Moje sožalje. x:o)x :frog:

Saj ni nič hudega... x:Dx

In stanje se izboljšuje... x:px x:px x;)x xsuperx :onfire:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

tut dvojčice v tej vročini niso več to kar so bile :inocent:, je Piki dobila tko fajn konkretno darilo x:px,

da še jst pošiljam enga x:Xx za Girly x;)x Čez dobro dva tedna bomo tam sam na letališču x:o)x, ne bo cajta

za eno sacherco xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

tut dvojčice v tej vročini niso več to kar so bile :inocent:, je Piki dobila tko fajn konkretno darilo x:px,

da še jst pošiljam enga x:Xx za Girly x;)x Čez dobro dva tedna bomo tam sam na letališču x:o)x, ne bo cajta

za eno sacherco xnckrivx

:eek: x?x x:Dx :irs: :irs:

Firbec... x:Dx x:Xx

Pol noči se mi je sanjalo, da seksam. :o|o: Predvsem tisti "sanjalo" del me moti.

Drugi del noči pa, da sem v avtu, ki gre rikverc in ga ne morem ustavit, ker so bremze odpovedale. Potem mi ga je z ročno nekako uspelo. Skrajno neprijetna zadevščina. :xx!:

Vroče je kot pes, nekaj moram na hitro maznit, potem pa v službo. Pa en pameten gel za tuširanje najt. Še zdaj žalujem za starim :cry: :C:

za eno sacherco xnckrivx

Uh, 100 let te že nisem videla, Anteta pa ravno tako ne. Skrajno cajt, da se kaj dobimo. :palec: :vio:

Bi ti ponudila tiste nekaj tortice, ki je je ostalo, pa si Pika drži lastniško pravico nad njo in je že včeraj dotičnim, ki so tudi kazali interes, dojavila, da torte več ni. Fertik. Brez prostora za pogajanje.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Bi ti ponudila tiste nekaj tortice, ki je je ostalo, pa si Pika drži lastniško pravico nad njo in je že včeraj dotičnim, ki so tudi kazali interes, dojavila, da torte več ni. Fertik. Brez prostora za pogajanje.

Nema! :vragec:

Torta je moja! :vragec: :lol: x:o)x

Ja, če si sebičen, si sebičen, če si pa razvajen, si pa razvajen.

Midve že veva, kako je to, a ne, štajerka?

xsmx

xsmx

:inocent: ja, no, če ne bi bil bikec, bi bil zdej bolj tkole :sad:, tko te pa čist razumem,

tut jst tko nerad delim take sladke zadeve :yumy: x:px, se spomnim enih na morju,

ki so se bale, da mi bilo slabo od tolk kosev narezane rolade, jst se jim pa sam pripomnil,

da bi jih še enkrat tolk pojedel, sam v vročini mi ne paše tolk :frog:

Pol noči se mi je sanjalo, da seksam. :o|o: Predvsem tisti "sanjalo" del me moti.

Drugi del noči pa, da sem v avtu, ki gre rikverc in ga ne morem ustavit, ker so bremze odpovedale. Potem mi ga je z ročno nekako uspelo. Skrajno neprijetna zadevščina. :xx!:

Vroče je kot pes, nekaj moram na hitro maznit, potem pa v službo. Pa en pameten gel za tuširanje najt. Še zdaj žalujem za starim :cry: :C:

Uh, 100 let te že nisem videla, Anteta pa ravno tako ne. Skrajno cajt, da se kaj dobimo. :palec: :vio:

Tuki ji pa luna ven seka x:Dx, no kakor sem ji napisal, jo čist razumem xnckrivx, zadnji kosi so najslajši x:px

Imaš pa pestre sanje, no upam, da je bil seks dober x;)x

xsmx

Če si odločen, si pa odločen. x:Dx

Tista čreva, ki sem jih včeraj poslušala (se še enkrat opravičujem), so danes vsa v Financah ...

Mater smo eni apdejtani x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

k bi bla vsaj ti tud tolk tolerantna pr določenih stvareh...npr. mlaskanje. :inocent: x:o)x

NEMA!!! :!!: :angry: :blackeye:

No, zdaj pa ne morem spat. Mi je čisto prav, kaj pa se zbujam usred dneva. Teslo jedno. xrolleyesx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

x:o)x Jst teslo sem šla pa danes 2 uri prezgodaj v službo. Ne moreš da verjameš. Ne me vprašat, kako mi je TO uspelo. Večni zaspanki.

:eek: x:Dx x:Dx

Budilko naštelaj pravilno... x;)x x8Dx

Morgen čveke... x:Xx xsrcx

Hehe, ja v soboto. Smo imeli maturo. Sem poslušala "cvetke" na ustnem delu slovenščine. da dol padeš, ti rečem ...

ti sploh ne veš, kašno srečo maš, da ti kšne sobote ni blo treba mene poslušat x:Ix

da dol padeš... miiiisssllllmmmm... cvetke... nč več ne miiissslllmmmm x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Saj res, čas mature je. Joj, groza, če se spomnim nazaj tistega cajta. Sem vsako jutro od sile bruhala. :xx!:

Pa da ne govorim, kaj sem sama na slovenščini prijavila (hudo samozavestno) ... xrolleyesx Še me je danes sram. x:Ix

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ne, ne, moje sploh ni bilo od živcev. Ampak sem bila v nulo prepričana, da imam prav.

Sem dobila Prešerna, ki mi itak gre od vseh slovenskih najbolj na živce, kar je sploh možno. Direkt za bruhat mi je. In glih eno njegovo pesem dobim.

Pa jim lepo gladko dojavim, da to ni ta pesem (je pisal naslov). Ker sem vedela, kako se začne tista pesem namreč. To pa je bilo tudi vse, kar sem vedela. Me stara pogleda ful čudno. In jaz razložim, zakaj ni (zdeklamiram prvi dve vrstici). In mi ona pojasni, da je to ta pesem, ampak šele od druge kitice dalje.

Tu mač.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...