alef 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Pa saj je že ponedeljek... Vikenda je konec... Zato je Pika tukaj... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Hej, hej. Seveda delata...zaenkrat sm sam ta 1. odprla. Vse ok. Tenks. O, lje ga, tud Alef se je prmaju pozdravt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 Joj, joj, moj shower gel je že skoraj povsem pri koncu Goodbye my lover.Goodbye my friend.You have been the one.You have been the one for me. Zdaj pa so še sami smrdljivi v trgovini ostali. :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 [quote name='girly' date='25. Jun 2007, 16:59' post='857293 Zdaj pa so še sami smrdljivi v trgovini ostali. :xx!: ja do pruga maš cajt še u kšn kafič skočit Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Dobr' jutr'. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Dobr' jutr'. o pika rit... še vroča? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Definitivno...a prideš namazat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Jutro.Očitno je glava tud še vroča...ko mi ne odgovoriš na napisano...bemu jankot je pa dolgčas. 3dnižesamtukivisi.press Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Definitivno...a prideš namazat? ne, sam skrbi me pa usen loh Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Jutro.Očitno je glava tud še vroča...ko mi ne odgovoriš na napisano...bemu A na gmailu? Ja, če si pa spizdila čez minuto. Ne gledam skoz gor. :xx!: Ja, zdej si itak že naročila, če čem al pa ne. Se bova zmenili, ni panike. ne, sam skrbi me pa usen lohNo, vsaj to, če že mazat nočeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 A na gmailu? Ja, če si pa spizdila čez minuto. Ne gledam skoz gor. :xx!: Ja, zdej si itak že naročila, če čem al pa ne. Se bova zmenili, ni panike. sem šla spat zdaj pa učit, pa kofe skuhat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 No, vsaj to, če že mazat nočeš. Sej ne da nočem sam kwa pa če se ugotovi, da ti še kolki škripajo... pa še tiste podmazat al kwa? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Nč bat, kolki so odlično. Ti sam maž. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Nč bat, kolki so odlično. Ti sam maž. a z jezičkom pa sama do riti ne dosežeš? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Jah, domišljija ti pa dela. Pa ne vem, kaj ma jezik z mazanjem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Ma, eno niveo...nč posebnga. Kok me bo okol kepe, že vidm. Bejžmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Ma, girly je razvajena, pa ji ni nč všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Ja, sej vem, da bom vsa črna hodila okol, z rdečo podlago. Prov študiram, če čem zbrisat...e, neču. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Ja, sej vem, da bom vsa črna hodila okol, z rdečo podlago. Prov študiram, če čem zbrisat...e, neču. pojedla te bo, k si pa fajn pečena Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Ne bo, k je vegetarijanka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Ne bo, k je vegetarijanka. ne deluje ona men glih glupa. se bo že znajdla recimo brata s sabo prpelala Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Ja, glupa pa definitivno ni. Pa brata tud nima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Mislm, da je cilu na to, da bi me brat pojedu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Mislm, da je cilu na to, da bi me brat pojedu. sm pa mislu, da bo čist dost, če ne povem, da maš velik sladek čokoladni gobček Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 sm pa mislu, da bo čist dost, če ne povem, da maš velik sladek čokoladni gobček Ja, to pa še ne veš, če je sladek, pa čokoladn. Velik je, k skoz gobcam, za ostalo pa... Janko, če me boš tkolele opiswow, si bo še kdo kej mislu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.