janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Ja, to pa še ne veš, če je sladek, pa čokoladn. Velik je, k skoz gobcam, za ostalo pa... Janko, če me boš tkolele opiswow, si bo še kdo kej mislu. če se pa skos hvalš, da čokolado ješ stvar je mal ušla iz kontrole bom koj rešu:PIKA NIMA VROČE RITI Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Mam, mam, pa ne sam riti, še stegna, hrbet, joške, roke...ni da ni. Skor sm k semafor. Dons še nč čokolade pojedla....greh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Mam, mam, pa ne sam riti, še stegna, hrbet, joške, roke...ni da ni. Skor sm k semafor. Dons še nč čokolade pojedla....greh. aja?ampak, a ni semafor učasih tut zelen? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Tud včas. Sam, jst smbl malkrat zelena...v majco al pa perilo, pa hlače....drgam pa ne. Zaspana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Zaspana. ni čudn... semaforji pa pezdeti so non stop u službi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 A pol si ti pezde? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 A pol si ti pezde? zgleda sm res mogu pod mus pa takoj neki k sosedu it Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Mysti, jst tud bl na drobno gledam. Pokonci me drži misel, da bova s sodelavcem čez kaki 2 uri za malco maznla jagode v čokoladi. Pezde, po kaj si pa šel k sosedu, če nism preveč vsiljiva? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 pa sej sm spalaaaaaaaaaaaaa...če bi blo zato, bi bla veselo tiho. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Mysti, jst tud bl na drobno gledam. Pokonci me drži misel, da bova s sodelavcem čez kaki 2 uri za malco maznla jagode v čokoladi. Pezde, po kaj si pa šel k sosedu, če nism preveč vsiljiva? mahhh...zoprno babo ma, pol pa k jo ni za kšne ¸17 minut doma, me hitr kej nujn rab, da ga mal poslušam. pa zmer mi pir ponuja, da bi ga pol še sam meu uržah. jes pa nkol nočem. sej sm res pezde posvoje. sam, on bi tist pir celo uro žulu. tolk se mi ga pa res ne posluša. da b pa jes kej reku... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, rajš ne. sploh pa je negova baba tut moja soseda a ne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Ma, Janko, po temle sodeč ti sploh nisi pezde, ampak dobri samaritan. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Ma, Janko, po temle sodeč ti sploh nisi pezde, ampak dobri samaritan. ma sej sta drgač kr face. pa ful gobe nabirata pa ulagata, pa vesta, da jih mam ful rad. pa dobim zmer kšn glažek pa ona kukr je zoprna, peče pa tut skos kej, pa obvlada baba,pa tut pomoje nkol ne pozab na dobre sosede.bemu, sej bom lihkar šu še mal nazaj, zdej k sm pogruntu, kuko sta fajn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Zdej sm pa lačna, k si futr omenu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Zdej sm pa lačna, k si futr omenu. kondomat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 še uro in pol ... ufff pa se začne kšna druga veselica piki pa samo kondomat omeniš, pa jo že ni Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Pa kakšnega imaš to ... a se ga ne da več dobit? Ne, so ga nehali delat menda ali kaj. Niti v flaški se ga več ne da dobit, kaj šele v vrečki. Ma, eno niveo...nč posebnga. Kok me bo okol kepe, že vidm. Bejžmo. Nič te ne bom okoli kepe, kar tisti preostanek torte bom stran zabrisala - oz. še huje - nekomu brez riti ga bom dala pojest - pa bo to dovolj huda kazen zate. Na kosilo ali večerjo ali kaj je že to grem čez 15 min, pa tako lepo ležim ... Zjutraj je bil pa cel suffer, ko sem se morala vstat. Pa še na šihtu gužva ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Nič te ne bom okoli kepe, kar tisti preostanek torte bom stran zabrisala - oz. še huje - nekomu brez riti ga bom dala pojest - pa bo to dovolj huda kazen zate. :OO!: Milost, vaša gnada! MILOST!!!!! :V: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Pika ... sorry xsmx Se ti nič ne rabi smilit, se mi je že najavila za zvečer, še celo prespala bo. Zato, da če ne bo mogla celega kosa maznit, da ga bo zjutraj sfiniširala za zajtrk. In da slučajno vmes ne dobim kakih obiskov, jo je že prej treslo od strahu Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Sacherca, prhajam...drž seeeeeeeeeeee. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 uff, tuki ste pa prav živahni dons , zdej pa lohk ugibate kaj sem mel dons za kosilo, nekdo bi pa mogu ugant Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 uff, tuki ste pa prav živahni dons , zdej pa lohk ugibate kaj sem mel dons za kosilo, nekdo bi pa mogu ugant ko da nas briga...prnes torto...pa mo pol gruntal Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 ko da nas briga...prnes torto...pa mo pol gruntal ni slaba ideja , pa glih ko sem to bral, je igral komad: I believe in miracles Sacherca pa po gobe , aja Piki ima neki pri tem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 ni slaba ideja , pa glih ko sem to bral, je igral komad: I believe in miracles Sacherca pa po gobe , aja Piki ima neki pri tem mene le skrbi, da ti u piko vrjameš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Mmmmmmm, je bla dobra...in to zadn kos. Ti so ponavadi najslajši. Jutro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Držim pesti, da bo učinkovito. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.