Pika Pikica 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Ti kr, pošiljaj prošnje povsod, mamicu jim. Še prosil te bojo. Ampak itak te neki boljšga čaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 JSt pa že nism zasvojena. S čim le? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 A z ljubeznijo, Merlin? Ne vem, kaj nej bi ta srček pomenu. A je bla dobra, Mysti, ne? No, vidš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 mene le skrbi, da ti u piko vrjameš Če misliš Piko z veliko, ji verjamem, pri tortah mi je čist konkurenčna Mmmmmmm, je bla dobra...in to zadn kos. Ti so ponavadi najslajši. Jutro. dobr, dobr , no naj ti bo, ker si mela glih ta zadnja rojstni dan Zadnji kosi A ni blo še nekaj torte v hladilniku Sejje bil sam en kos Aja, to bi blo pod domači zapiski Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Kr solza mi v oko stopi, če pomislm, da ni več torte....matr, kje je Dunaj. Če kdo gre gor v kratkem, nej sporoči, mam par stvari za naročit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Mmmmmmm, je bla dobra...in to zadn kos. Ti so ponavadi najslajši. Jutro. ja, pa od ta zadnjega kosa je bla ena žlička moja, kajne? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Kr solza mi v oko stopi, če pomislm, da ni več torte....matr, kje je Dunaj. Če kdo gre gor v kratkem, nej sporoči, mam par stvari za naročit. odvisnica xcivx Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 ja, pa od ta zadnjega kosa je bla ena žlička moja, kajne? odvisnica xcivx Ej, una cifra včer...sam 6 številk ma? JUTRO! Jutr je pa že petk! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 morning ...čer... http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/h040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 noč. Morm povedat, da sm šla dons iz firbca v slaščičarno, na našo saherco... :xx!: Ne morem faking verjet, kera razlika. Dobeseden bljak, če jo na Dunaju probaš, brez heca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 noč. Morm povedat, da sm šla dons iz firbca v slaščičarno, na našo saherco... :xx!: Ne morem faking verjet, kera razlika. Dobeseden bljak, če jo na Dunaju probaš, brez heca. Pojdi še kakšnih petindvajsetkrat probat, pa boš vidla da so tudi naše dobre... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a015.gif Morgen, čveke... http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/n028.GIF Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Jutro dragi moji.Se oglašam, čist zadrogirana in v službi.Brez bolečin. zadetek.press http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k040.gif http://www.cosgan.de/images/more/schilder/083.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Je kar sonce zasijalo iz tvojega posta. Škoda samo,da si moraš pomagati s tabletami.ja. narauna medicina je bolš.kšne neznane gobe recimo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Jst tud zadeta ko krava na delovnem mestu, ker mam SPET migreno in sm mogla tablet vzet. Trenutno mi je slabo in vrti se mi. :xx!: No, ampak je blo že slabš, tko, da se ne bomo pritoževal, ne? Kaj bi dala za eno dunajsko Sacherco. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 LP dvojčki jst mam spet cajt zdej 2 dni, pol pa spet nevem kako bo... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 LP dvojčki jst mam spet cajt zdej 2 dni, pol pa spet nevem kako bo... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a010.gif Tudi prav... Morgen čveke... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 dober dan... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a057.gif Morgen... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a070.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Pismo, ti Dvojčki so neki tabletomani. Bolš, da grem ven iz teme, se še česa nalezem.Kaj čem, tudi mene boli glava kr pogosto, pa raj potrpim ... Sem mnenja, da sem že zarad angine in pljučnice pojedla dovolj tablet. Zaradi glavobola pač nisem ogrožena ali v nevarnosti, na bolečine sem se pa že tako navadila Cause i'm a man. Pa ne bodi Pikica zdaj jezna name. Jaz sem pač proti konzumiranje tablet, kadar gre za bolečine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Jaz sem pač proti konzumiranje tablet, kadar gre za bolečine. Enako... Samo to dopovej še dohtarjem... :xx!: Zadnjič ko sem imel polomljene rebra sem dohtarco komaj prepričal da ne rabim recepta za tablete proti bolečinam... Pa mi reče - ja saj to pa menda boli... Aja? Menda res malo boli, ja... Aja, malo me firbec daje... A katera od vas čvek kaj ve kako je s Todiko? :irs: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Pismo, ti Dvojčki so neki tabletomani. Bolš, da grem ven iz teme, se še česa nalezem.Kaj čem, tudi mene boli glava kr pogosto, pa raj potrpim ... Sem mnenja, da sem že zarad angine in pljučnice pojedla dovolj tablet. Zaradi glavobola pač nisem ogrožena ali v nevarnosti, na bolečine sem se pa že tako navadila Cause i'm a man. Pa ne bodi Pikica zdaj jezna name. Jaz sem pač proti konzumiranje tablet, kadar gre za bolečine. Joj, ti iz srca privoščim samo eno tako migreno, ki jo imam ponavadi jaz in traja 48 ur, pol pa lahko pametuješ, kokr hočeš. Tud jst nisem jedla tablet proti bolečinam 8 let, pol sm se pa nekak naveličala ene in iste uničujoče bolečine, ki me vsakič znova fizično zjebe do amena. Tko da ... ne bit pametna, če ne veš, kako boli. Tud jst za navaden glavobol ne vzamem, pa vsakič, ko je migrena trpim par ur, ker upam, da le ni migrena, pa pol pač je in je nevzdržna in svinjska. Verjamem, da je teb lahko trpet doma, brez dela, men pač ni lahko 10 ur v službi bit 100% skoncentrirana, da česa ne zajebem. Pa, ko boš ti nehala kadit in pit kofe, se pa oglas. Bemti, me takole pogreje. Sami dohtorji kle gor. Alef, tud jst upam, da je Todika ok, sm že v dnevniku sanjala, da je šla ponoč rodit, tko da... Vidm, da je drgač ful mir tuki...vsi počitnikujejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Jebela cesta, a nisi mogla zinit, da mi ramena žge?!?!?! Da te bom direkt po pesi v sredo!! Zaveso perem. Do zdaj pa sem TV gledala. Produktivnost na višku ... Pa SMS dobila, da mi slučajno kakšen black book in čudne relaksacije ne bi hodile po glavi. Ma oba bosta fasala Pezdeti jedni. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 A te je res ožgalo? Ma, kje sm pa to vidla, halo. Kaj si pa rinla na sonce, bi se zgledovala po meni, ki sem starejša in pametnejša in bi se lepo v senco vsedla. Nič mene po pesi, nej un dvojno dozo dobi. Pa če ne bo hitro stvari popedenal, dobiš mojga Hansa na posodo, ker si res že neznosna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Ja prav res me je. Zdaj sem lepo barvno usklajena s tvojo glavo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 pol bom mogla spet cel teden poleg tebe viset, namesto modnega dodatka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.