Audente 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Pika,kdaj si jih naštepala 16.000? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 A da sm? Sploh ne spremljam. Jutro, srčki moji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Sem pravkar prebral,da ima ta mala pikica rojstni dan.Mater-grde asociacije mi grejo pa še kar :OO!: MERLIN!!!!Hit si pejt usta z žajfo umit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 A dej, dej, to vse pravte, da je smotan v resnic bi ga pa vse po vrst kresnle. Kva je, Nordika, a si boš čupo pustila? A greš dons na Pink? Spala sm od 23-9. Hvala k.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 No, sej, glih do zime, k je mrzlo, ti bojo zrastl. Ti kr pust, da te vidmo, če je dobr. Sej, postrižeš se še vedno lohk na nulo, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 midva tudi ... a spokamo in gremo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Ma takoj bi! Res. Še 1 teden moram zdržati v službi, potem pa na morje v ženski družbi za nekaj dni. privoščiva iz vsega ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Dej, nej mi kdo družbo dela, k mi je dowgcajt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Kok si pridna. Sm pa glih končala šiht in letim domov, bom čez cca. 20 min nazaj gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 A, ne, jedl pa novmo zdej...je ura že cajt. Pa kopalnca je trenutno polno zasedena. Mal se mi pa zeha. Kok bo luštn v moji velki, lepi postlci ajat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Nč jasn. Nč kakanja in lulanja po postli! Zdej smo že preveliki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Ma včesnjena sem, pa še dlake so mi iz rok in zgornjih nogic popipali in sem že skoraj invalid. Grem raje kar spat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 A ne, no? Sm si pred parimi leti francosko postlo nabavla in je tok noro dobr spat razlepljen po njej. Pa nedolžna je še. O, girly, sm glih prej študirala, če si še živa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Ti ga kr s komolcem sun, hudiča. Mysti, a že greš? Madona, sej bom jst tud počas mogla it, k že pošrek gledam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Tole bo treba mal v roke zadevo vzet...čak, da ga vidm, bo tepen. Jst grem tud počas u mižule...sm sam še to hotla povedat, da sm si dons končno obrvi pokosila in spet zgledam, kt človk. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Morgen... Kaj je zdaj tukaj? http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/s065.gif Že dva dni nič... :eek: Nekam zgodaj se je vikend začel... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Evo, se javljam na dolžnosti. Alef, jutr dopoldan bom itak cel dan gor visela, k delam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Evo, se javljam na dolžnosti. Alef, jutr dopoldan bom itak cel dan gor visela, k delam. Potem moram pa http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g020.gif pospravit... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 ku-ku Pikec ... še nekaj časa ne bo nič s torto ... kuharica do nadaljnega na bolniški ... bemo :xx!:A res? Ti se kr pocajti. Alef, prprav se, jutr bo darmar tuki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Pridem navijat.Se ve za koga Itak, da zame. K za druzga ne upaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/u070.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a045.gif Hehe... OK, bomo vidli jutri... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Grem kr spat, da moči za jutrišnji fajt naberem. Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 No, evo, zdaj pa ne morem spat. Da me direkt ima, da bi šla Piki kaj zapet , mi je ekstra dolgčas Po TV itak da nič pametnega. Fajn je bilo včeraj Danes pa bo bolj švoh, se bo v bistvu treba najprej zacelit. Goddamit. Nimamo sreče Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 A spet al kaj? Norca prtisnena...ti kr poj, draga, mam tuki radio in bom do fula dala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 Ja zraven prejšnje na novo (ampak v manjši meri) odprte poškodbe imam tokrat še desno koleno fentano. Boli me kot satan. Lačna sem. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.