Skoči na vsebino

DvojČek

SMIKI

Recommended Posts

Ma kako pikapolonico. Jež je. xrolleyesx :o|o:

Sem ekstremno slabe volje. http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e025.gif

Stvarno si moram nekaj drugega najt.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 11,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Čveke... x:Xx xsrcx http://www.cosgan.de/images/more/flowers/003.GIF

Za tiste ki ste sitne pa slabe volje... xwizardx :flower: xflowx

Za forum pa... http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s025.gif

Danes mi šteka pa vleče se kot... :wOOt: :wOOt: :devil:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Vse izumrlo tuki not. x:Ix

Ne čist vse... x:Dx

http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/n020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a020.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Dežurni tukaj... x^x

Ko ste vsi dvojčki nekam mrknili... xrolleyesx

Ja, je pa res prava đekica tale moja pikapoka...vsi jo občudujejo.

Če ti pravim, da je jež. Da si nič ne daš rečt. Baba blesava.

Jaz imam pa enega Kanadčana na obisku, ki malo lepše zgleda kot na slikah, sem bila prav prijetno presenečena. :vio:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Mislm, ne morm verjet...ne bi rekla, da bi zamujala s plačilom al pa karkol, NIČ....vse sm nardila tko, kot je blo treba in pol tole....mislm, razočarana sm na celi črti. Da se tko norca delajo in da mam zarad njihove nesposobnosti jst dodatno delo! :xx!:

Na konc še te bo kap zarad ene kur.eve birokratske zmote, ne bo to mal žalostn? :inocent: x;)x x:o)x

Jst pa dns spet čokolado žrem, na tone. :sori:

Dobra, ne x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mickeni, se mi zdi mal bl žalostn to, da se lahko za isto stvar 2x zmotjo, pa da policija in sodstvo nista usklajena. Bog ve, kaj vse se še dogaja, pa smo tih. xrolleyesx Šušteršič bo pa mimgrede pobasal pol milijona v žep, nikome ništa, k je nategvov državo, men pa grozijo z zaporom, za neki, kar sem plačala. Jaka pravica. :xx!:

Pa zdej sm res ok....spisano je. Nben mi ne bo plačal za to, pa za stroške pošiljanja SPET, jebi ga. Sej, študenti smo baje polni keša, ne? :vragec:

jaoo piki... pizdarija xrolleyesx

ma sej je u bistvu use ulajfu tko. prideš do tega, da čim več gobc držat pa use skup bl na izi, pa magar 10 na uro bl počas.pa če prot vetru ščiješ, da si poscan.

misti, micki :2src:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

eh, janko moj dragi, sej vem, da sm pač takrat zabluzila, preveč po gasu stopila, k se mi je mudil k takratnemu pobču, pa je bil takoj rezultat tuki. Smešn pa je, da poznam tolk ldi, k grejo ne 10, ampak 50 ali celo 100 več, pa ni nič...večina teh pozna policaje in jim to vedno oprostijo, ker samo pokličejo malo naokoli...brez zajebancije. mam kolega, k me najmanj 1x na teden pokliče in reče...na radar so me dobil, pelu 150, pr omejitvi 50, nč ni blo, sm jih poznal... xrolleyesx

Da ne govorimo o ta pravih zločincih, k si lohk marsikej prvoščjo, pa okol frej, ko ptičke hodjo....ta malga človeka je najlažji udart in si ne mazat rok z unimi, k res pizdarije počnejo. To me razpizdi, pa razžalosti hkrat.

Ampak dost o tem, k itak nima smilsla, pa nikamor ne bomo pršli... x;)x

Ne vem, če je to kaj zlo posebnga. Med milijoni zadevami se tud kaj tazga zgodi, maš pač nesrečo, da se je ravno tebi. Pa gre za napako administracije najverjetneje. x;)x Ah, ne pretiravaj. Ti se že pri priimku zmotš, Šuštar, pa se tolk strašn zgroziš nad napako drugih...... x;)x Pa bo? No, počakva, da vidva, ne vem točn za kaj gre s temi 1/2 mio evrov..........

Boga :C: 10 min dela pa pol evra.......pa to je za žile rezat. x:o)x

K. Čapek

klinca palca pol evra....prilog majo notr 5 listov, da jim bo končno jasn, pa zravn bom še policiji v vednost poslala, ker so pol spet oni na vrsti, da se zmotjo, pa še priporočeno s povratnico...jebi ga, vseen bi rajš teh 5 evrov zapila al pa dala klošarju, jebemo. NJIHOVA NAPAKA JE! :vragec: Bemu!

mam kolega, k me najmanj 1x na teden pokliče in reče...na radar so me dobil, pelu 150, pr omejitvi 50, nč ni blo, sm jih poznal... xrolleyesx

ccccc x:o)x

Jaz mu slepo verjamem. x^x xcivx

K. Čapek

klinca palca pol evra....prilog majo notr 5 listov, da jim bo končno jasn, pa zravn bom še policiji v vednost poslala, ker so pol spet oni na vrsti, da se zmotjo, pa še priporočeno s povratnico...jebi ga, vseen bi rajš teh 5 evrov zapila al pa dala klošarju, jebemo. NJIHOVA NAPAKA JE! :vragec: Bemu!

Pr vas fotokopirnica pa pošta ful dražja k pr nas? Se prav tak.... :vragec: x:Dx

Ti ne delaš napak? :inocent:

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...