girly 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 Ma kako pikapolonico. Jež je. Sem ekstremno slabe volje. http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e025.gif Stvarno si moram nekaj drugega najt. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 Ti si en jež. Kaj je spet d----- naredu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 Veš kje so mel, v stari Ljubljani, v uni štacuni zravn bara/gostilne Romeo...Ne vem, če ti to kej pomaga? Ja, je pa res prava đekica tale moja pikapoka...vsi jo občudujejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 Čveke... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/003.GIF Za tiste ki ste sitne pa slabe volje... Za forum pa... http://www.cosgan.de/images/midi/boese/s025.gif Danes mi šteka pa vleče se kot... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Vse izumrlo tuki not. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Vse izumrlo tuki not. Ne čist vse... http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/n020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 O, lej ga, vodnarčka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Dežurni tukaj... Ko ste vsi dvojčki nekam mrknili... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Pika Pikica tebe pa sami frajerji obletavajo.A si jedla med za zajtrk? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Hehe, nč še nism jedla, Audi...kak od teh obletavalcev bi mi lohk kej prnesu, a ne? No, kok je prec luštn, k je mal bl živahno tuki. Merlin, spet kake asociacije dons? Al je še prezgodi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Jamr, jamr. Ti vsaj ne boš šla v zapor, Mysti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Ja, je pa res prava đekica tale moja pikapoka...vsi jo občudujejo. Če ti pravim, da je jež. Da si nič ne daš rečt. Baba blesava. Jaz imam pa enega Kanadčana na obisku, ki malo lepše zgleda kot na slikah, sem bila prav prijetno presenečena. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 A sam presenečena? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Kdo pa bo šel? Zgleda, da jst, k mamo u pizdi sodni sistem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Mislm, ne morm verjet...ne bi rekla, da bi zamujala s plačilom al pa karkol, NIČ....vse sm nardila tko, kot je blo treba in pol tole....mislm, razočarana sm na celi črti. Da se tko norca delajo in da mam zarad njihove nesposobnosti jst dodatno delo! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Jst tud kr....sm en besn ugovor sestavla, pa je mal bolš. Pa vmes sm en sednvič s poli maznla, da me zdej al tišči ''pr src'', pa sm sploh fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Na konc še te bo kap zarad ene kur.eve birokratske zmote, ne bo to mal žalostn? Jst pa dns spet čokolado žrem, na tone. Dobra, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Mickeni, se mi zdi mal bl žalostn to, da se lahko za isto stvar 2x zmotjo, pa da policija in sodstvo nista usklajena. Bog ve, kaj vse se še dogaja, pa smo tih. Šušteršič bo pa mimgrede pobasal pol milijona v žep, nikome ništa, k je nategvov državo, men pa grozijo z zaporom, za neki, kar sem plačala. Jaka pravica. :xx!: Pa zdej sm res ok....spisano je. Nben mi ne bo plačal za to, pa za stroške pošiljanja SPET, jebi ga. Sej, študenti smo baje polni keša, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 jaoo piki... pizdarija ma sej je u bistvu use ulajfu tko. prideš do tega, da čim več gobc držat pa use skup bl na izi, pa magar 10 na uro bl počas.pa če prot vetru ščiješ, da si poscan. misti, micki Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 eh, janko moj dragi, sej vem, da sm pač takrat zabluzila, preveč po gasu stopila, k se mi je mudil k takratnemu pobču, pa je bil takoj rezultat tuki. Smešn pa je, da poznam tolk ldi, k grejo ne 10, ampak 50 ali celo 100 več, pa ni nič...večina teh pozna policaje in jim to vedno oprostijo, ker samo pokličejo malo naokoli...brez zajebancije. mam kolega, k me najmanj 1x na teden pokliče in reče...na radar so me dobil, pelu 150, pr omejitvi 50, nč ni blo, sm jih poznal... Da ne govorimo o ta pravih zločincih, k si lohk marsikej prvoščjo, pa okol frej, ko ptičke hodjo....ta malga človeka je najlažji udart in si ne mazat rok z unimi, k res pizdarije počnejo. To me razpizdi, pa razžalosti hkrat. Ampak dost o tem, k itak nima smilsla, pa nikamor ne bomo pršli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Ne vem, če je to kaj zlo posebnga. Med milijoni zadevami se tud kaj tazga zgodi, maš pač nesrečo, da se je ravno tebi. Pa gre za napako administracije najverjetneje. Ah, ne pretiravaj. Ti se že pri priimku zmotš, Šuštar, pa se tolk strašn zgroziš nad napako drugih...... Pa bo? No, počakva, da vidva, ne vem točn za kaj gre s temi 1/2 mio evrov.......... Boga 10 min dela pa pol evra.......pa to je za žile rezat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 klinca palca pol evra....prilog majo notr 5 listov, da jim bo končno jasn, pa zravn bom še policiji v vednost poslala, ker so pol spet oni na vrsti, da se zmotjo, pa še priporočeno s povratnico...jebi ga, vseen bi rajš teh 5 evrov zapila al pa dala klošarju, jebemo. NJIHOVA NAPAKA JE! Bemu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 mam kolega, k me najmanj 1x na teden pokliče in reče...na radar so me dobil, pelu 150, pr omejitvi 50, nč ni blo, sm jih poznal... ccccc Jaz mu slepo verjamem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 brez skrbi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 klinca palca pol evra....prilog majo notr 5 listov, da jim bo končno jasn, pa zravn bom še policiji v vednost poslala, ker so pol spet oni na vrsti, da se zmotjo, pa še priporočeno s povratnico...jebi ga, vseen bi rajš teh 5 evrov zapila al pa dala klošarju, jebemo. NJIHOVA NAPAKA JE! Bemu!Pr vas fotokopirnica pa pošta ful dražja k pr nas? Se prav tak.... Ti ne delaš napak? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.