untitled 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 ni cajta zdaj poker time Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Kdo je zvojček?mislim zakaj tak zgrožen smajli zasučeš un gumbek na miški navzor ko pa ne gre več ga počasi sučeš navzdol in bereš kar ti piše na monitorju Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Ja sej sem, pa ne štekam kdo te je tako šikiru x!x ps: hvala za unole v dnevniku Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 eh sej .........kaj je s sealom narobe......dvojček je..........no to pa se je men smešn to zdel zato sm še pa unga smajlija zravn prpopala, k se mi dopade eh to sm pa dej res tk strokovno razložla da še men ni več jasn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 A je mrbit kdo kej čez dvojčke reku?!? a si ti tut dvojček? no dvojčica? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 sej sm js tud Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 waaaa, a smo sami cajri kle gor Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 a si ti tut dvojček? no dvojčica? Tut, ja Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 itak.taglavne face jao da ns škorpje ne čujejo.........bojo spet z mitraljezi pršibale :OO!: Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 jaja, znajo norci sam na grdo, mi smo pa res zakon... nikol neveš kero faco maš gor Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 itak.taglavne face jao da ns škorpje ne čujejo.........bojo spet z mitraljezi pršibale :OO!: Mah škorpje... Morš bit pol tko kot jest: sicer dvojček, v ascendentu pa škorpijon - jeb..a kombinacija - včas bi kr samo sebe ustrella Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 he he...jst pa dvojček-tehtnica........tud kr fajn kombinacija Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 he he...jst pa dvojček-tehtnica........tud kr fajn kombinacija Najbolša - povsod sam zrak - te noben ne more ujet Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 razn če se pustim Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 razn če se pustimNo, to se razume samo po sebi... Todika, jest te pozdravljam zdejle, morm jt mojo bejbiko skopat... Lep večer še naprej Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 imejta se Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 hmmmm kaj pa je narobe z mano? js sm sam povedal oz. predlagal z mojo moškostjo?? vse kul, vse štima! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Kva dogajaaaaaaaaaaaaaaa??? A smo dvojčki al nismo? Neki me trga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 sam prišoooo eeee, šta ima? smo smo pikica naliiii, danas sam pare digo, da svira cigo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Če si ti pare digo, pol je prva runda tvoja. Pa podebljaj muziku! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 hmmmm kaj pa je narobe z mano? js sm sam povedal oz. predlagal z mojo moškostjo?? vse kul, vse štima! no sam da Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Ja seal kaj nej ti recem, najlepsa ti hvala za predloge Sem mislna drugac ze sama nekej v tem stilu. Tnx Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Kva dogajaaaaaaaaaaaaaaa??? A smo dvojčki al nismo? Neki me trga. SMO! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 ZNAČILNE LASNOTI DVOJČKOV: prilagodljivi in mnogostranski kimunikativni in duhoviti razmišlajoči in zgovorni mladostni in živahni (včas skor mal preveč ) pa še... razdražlivi in napeti površni in raztreseni zviti in preveč radovoedni (čist drži ) KLJUČNE BESEDE: komunikativno, prilagodljivo mnogostranstveno, nemirno MINERALI DVOJČKOV: DRAGI KAMEN - ahat BARVA - večina barv, najbolj pa rumena KOVINA - živo srebro NARAVNE SOLI - kalijev klorid, kremen No da povem nejhujšo napapako Dvojčkov: Najhujša napaka Dvojčkov je površnost in treba jo je nadzorovati - ti ljudje hočejo vedeti o vsaki stvari nekaj, zato jim včasih ne uspe pridobiti res širokega znanja o rečeh, ki jih res zanimajo.... Če koga kaj zanima lahko vpraša pa poiščem! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 ... zelo inteligentni, vcasih celo genialni (Marsine besede.... ji pa zamerim besedno zvezo "vcasih celo"... se mi zdi, da je cist nepotrebna ) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.