girly 25. julij 2007 Prijavi Deli 25. julij 2007 Ja, porkaduš, no. Tale baba od girly...človk jo hoče na palačinke pelat, ona se pa ... Čez pol ure si bom špagete skuhala in pol me NE zanima, kaj bi kdo! Se opravičujem, sem povsem preslišala telefon, pa ne zato, ker bi se ... , ampak zato, ker sem Drugače pa bog požegnaj tvoje besede, namreč nič kaj dobro ne kaže v tisti smeri. Ker se enim očitno zdi povsem nepotrebno, da se oglasijo. Kljub temu, da jih potem dva f... tedna ne bo. :!!: http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e025.gif Sem se odločila, da se mulim. http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/d030.gif Bo očitno spet treba stare, preverjene mehanizme zagnat. Tisti so vsaj služili svojemu namenu. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Amm, a česm dvojček v asc a pol tut lah mal tuky smetim Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Jaz pa ne vem kje mam Ascendent, ker ura rojstva ni navedena v roj. listu in pa tistih, k bi lahko povedali ni več tu . Tak da se nekako tud smatram za Dvojčka. Kaj pa čem? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Amm, a česm dvojček v asc a pol tut lah mal tuky smetim Menda ja... Saj še meni dovolijo pa sem samo oženjen z dvojčico... Ali pa je to samo zato ker se jim smilim... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a010.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Vejšde lohk, Cookie. Joj, pe dons delam do 21h, pol pa frej do nedele. V nedelo pa spet delam. No, ja, je že za neki dobr. Se bom probala vmes učit. Vsi živi in zdravi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Vejšde lohk, Cookie. Joj, pe dons delam do 21h, pol pa frej do nedele. V nedelo pa spet delam. No, ja, je že za neki dobr. Se bom probala vmes učit. Vsi živi in zdravi? če lih prašaš... gobec zdrou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 A sam gobec? Joj, joj, še 5 ur. Uf. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Poln k... imam tipov. Hočem seksat in kaj dobim? Jebeni ringlšpil. http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a035.gif Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 A te ni naskoču? Dej mi ti tel., pa da mu povem svoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Saj ti pravim, da sem dobila ringlšpil. Rdeč, s konjčki, ki špila. In nič drugega. Telefonski pa imam dve na razpolago, če si v elementu za dretje ... Pa nič se ne šparat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Bolje išta, nego ništa. Sej bi te jst pršla popedenat, pa delam pozno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Uh, si ti en prijazen človek. A ledvico bi mi tudi dala? Joj, joj, prav razkurjena sem. http://www.cosgan.de/images/midi/boese/k015.gif Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Ne, ledvice pa ne. Uf, še pol ure... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Ne bi mi dala ledvice???? O, hudobija. Ama nič se mi ne da. Kuhinja še je pa zdaj rastur. Čakam, da še kakšen hrošček pade. :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Da bi folk vidu, kaj si včer delala. Pa skor sm si ramo izpahnla, k sm vrečo nesla. V prihodnje tega ne delaj, ko sem poleg. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Če je bila žival!!!! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Aja, da še pojasnim glede ledvice...ne bi ti je dala zato, ker bi reva v tvojem vegetarijanskem telesu prec poginla, od same žalosti. Pol je pa itak brez veze. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Eh, si anti. Prav lušno bi ji bilo. Saj same dobre stvari jem. To še celo ti veš. Se kar naprej nekaj pritožuješ ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 To nisem rekla, da niso dobre, ampak nič mesa? Moje ledvice ne morjo samo od lizanja dotičnega živet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Ooooo fak. Ta pa je huda. A še ne misliš pokat domov počasi? Po moje te že imajo polni kufer tam. Razen sodelavca, ki si neizmerno želi mojo cifro in se še menda zdaj okoli tebe slini (drugače bi on že tudi šel). Oh, kako sem jaz fajn. Glih razmišljam, če čem kaj jest ali ne. Lačna nisem, pa pajsat se mi tudi nič ne da, pa še kakšno živalico lahko srečam ... Menda ne bo noč iz mojega predpolnočnega prehranjevanja. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Ne, še zmer sm tuki. Sodelavs se je že itak pred 8 pobral, ker je bil fertik, sam še jst kle strašim in čakam, da zaključmo. Jebi ga... A zdej bi pa jedla, a? Mrha...jst bi pomfri, pa solato, direkt iz ta fensi restavracije, ki sliši na ime McDonalds. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Ma če bi kaki dobri tipi stregli, bi še me mogoče celo prepričala ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 Zatrdno sem prepričana, da so sami bajski tm... Zdej grem pa damu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Morgen čveke... http://www.cosgan.de/images/more/flowers/001.gif http://www.cosgan.de/images/more/schilder/158.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Sem zadnjič s pomočjo Pike kupila eno ... neko stvar za telo namazat. V bistvu nek puter za telo. V kocki (malo lepše oblikovani), ki se blazno hitro topi ob stiku s toploto (kožo). Seveda se v trgovini miljavžnt enih vonjev meša in itak nič ne vohaš, pa sem si namazala na roko, pa med tem, ko sva palačinke mlatili (potamanili ) še malo vohala, pa niti ni bilo tako švoh. Si kupim, pustim par dni pri miru, ravno prej namažem ... :xx!: :xx!: :xx!: Blazoten občutek mastnosti (se kar satan noče vpit v kožo) in smrdi kot kuga. Kot da bi pri eni zeliščarki v nek zvarek padla. Pa že Piko je zadnjič ta ista trgovka nas... z neko mažo za trdo kožo na nogicah. Kože ji seveda ni zmehčalo, samo en sumljivi ostenek oranžne je dobila. Ma tu mač. Aja. Pa še eno masko za faco sem kupla. Borovničevo. Koža nič kaj spremenjena, ne gre pa satana za živega boga dol umit. Direkt krampat si moraš tisto sranje dol, pa drgnit z brisačo. Se odpovedujem Lushu. For good. Seronje (kot bi Pika rekla). pa tako lepo sem prej po seksu dišala. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.