Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Kok s ti prtegnena, girly. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Sem zadnjič s pomočjo Pike kupila eno ... neko stvar za telo namazat. V bistvu nek puter za telo. V kocki (malo lepše oblikovani), ki se blazno hitro topi ob stiku s toploto (kožo). Seveda se v trgovini miljavžnt enih vonjev meša in itak nič ne vohaš, pa sem si namazala na roko, pa med tem, ko sva palačinke mlatili (potamanili ) še malo vohala, pa niti ni bilo tako švoh. Si kupim, pustim par dni pri miru, ravno prej namažem ... :xx!: :xx!: :xx!: Blazoten občutek mastnosti (se kar satan noče vpit v kožo) in smrdi kot kuga. Kot da bi pri eni zeliščarki v nek zvarek padla. Pa že Piko je zadnjič ta ista trgovka nas... z neko mažo za trdo kožo na nogicah. Kože ji seveda ni zmehčalo, samo en sumljivi ostenek oranžne je dobila. Ma tu mač. Aja. Pa še eno masko za faco sem kupla. Borovničevo. Koža nič kaj spremenjena, ne gre pa satana za živega boga dol umit. Direkt krampat si moraš tisto sranje dol, pa drgnit z brisačo. Se odpovedujem Lushu. For good. Seronje (kot bi Pika rekla). pa tako lepo sem prej po seksu dišala. upam,da saj plava nisi po maski! oz, po obrazu zarad maske Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Pika, hvala da s me prrpavla, da sm hlače kupla. Sm jih še enkrat pomerila in so suuuuper. Bom zažigala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Jst tud ful vesela...mogoče bo pa kak padu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 kaj mogoče, ziher bopika,boš šla še z mano kake hlače al pa kej kupt? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Brez problema, ti sam sm prid. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Vsaj en po ta malem. Pa da ne bo debelinko (ne maram, da mi folk v zelje hodi)! Sem se šla stuširat, pa še kar smrdim po oni coprniji. Svašta. Toplo priporočam vsem ženskam, ki jim doma ni za seksat. Odličen nadomestek za "glavobol". Kontracepcijsko sredstvo number 1. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Pa kje si ti, seronja ... mislm ... sm bla glihkar na tvojem profilu in sm te, hudiča, priklicala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 upam,da saj plava nisi po maski! oz, po obrazu zarad maske Ja malo sem še bila drugi dan, pa ne zato, ker4 bi se barva vžrla v kožo, ampak ker tistega sranja ni bilo mogoče dol dobit. Kot da bi se z glino namazal. Satan. Saj ti lahko pošljem, komot. Da še 2nd opinion dobimo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 girly, kaj je s tisto masko? a si plava po lic al ne? x:)x Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Pa kje si ti, seronja ... mislm ... sm bla glihkar na tvojem profilu in sm te, hudiča, priklicala. Kje sem? Doma smrdim. A se nič ne voha do črnuške gmajne? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Ja malo sem še bila drugi dan, pa ne zato, ker4 bi se barva vžrla v kožo, ampak ker tistega sranja ni bilo mogoče dol dobit. Kot da bi se z glino namazal. Satan. Saj ti lahko pošljem, komot. Da še 2nd opinion dobimo. Pošlji, da vidmo. girly, kaj je s tisto masko? a si plava po lic al ne? x:)xPlava bo, če jo bom jst nabila. Kje sem? Doma smrdim. A se nič ne voha do črnuške gmajne? Ja, neki voham, sam, po mojem sm kr jst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 a vidiš, kako sem nestrpna! sori. nč ne rabm maske, sem že dost vlka po narav Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 girly, kaj je s tisto masko? a si plava po lic al ne? x:)x Ja zdaj več ne, ko sem si pol kože dol s ksihta ogulila. Nekako nimamo v službenem dresscodu dovoljeno z vijolično faco okoli hodit, pa sem se morala potrudit. Drugače bi še menda bila. a vidiš, kako sem nestrpna! sori. nč ne rabm maske, sem že dost vlka po narav Pa jaz ti jo vseeno pošljem, da mi ne bo gužve v hladilniku delala. Jaz tebi masko, ti pa meni enega fajnega tipa. Deal? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 danes bi pršla, pa bi si ga lahko sama zbrala. so se kar valili sami ta pravi mimo nas (poudarek je na mimo ) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Uh, če bi ti videla enega zadnjič, ki sem si ga na morju nagledala. Pravi biser, ti rečem. Visok, lepo grajen, družinski človek, skrbi za svojo kožo (na vsakem koraku pazi, da ga ne dobi sonce), ravno prav star ... So se mi kar sline cedile. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 in kam sem jst gledala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Uh, če bi ti videla enega zadnjič, ki sem si ga na morju nagledala. Pravi biser, ti rečem. Visok, lepo grajen, družinski človek, skrbi za svojo kožo (na vsakem koraku pazi, da ga ne dobi sonce), ravno prav star ... So se mi kar sline cedile. Posabla si marelo oment. Ksenia, jst vem, kam si gledala...neki blond, smejočga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 na šiht si že šla , sori Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Saj sem rekla, da skrbi za svojo kožo. Na vsakem koraku. Vedno in povsod v senci. Pa še modi sledi oz. je celo malo pred njo. Pika mi je sicer že kar takoj enega drugega nagledala, ampak sem vztrajala pri svojem ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Posabla si marelo oment. Ksenia, jst vem, kam si gledala...neki blond, smejočga. s jo mela skoz na oku, kaj Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Oko sokolovo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 sej vse najboljše zamudim... sam da ni bil črn punto... Pikica, ja nasmeh je pa pravi, pa pogled tud... tazadnje pa videla nis... ok, bejba, spat pejt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 Čist zadost sm vidla, da vem, da je za ponucat...ti pa sama spat....fej te bod! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 27. julij 2007 Prijavi Deli 27. julij 2007 A mene pa kar izpustite!?!?!? Banda hudičeva!!! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.