Pika Pikica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Ja, zihr. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa. Še kr nč bolš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Sploh ne vem, zakaj vuliš. Se mi ne da vseh tem prečekirat, da bi videla, kdo te je spet razkuril. Jst grem lahko direkt že zdej. Ker vem da ga ne bo. :xx!: It's a deal. Jaz bom schwarzwaldsko. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Kdo me pa sploh lahko? Eh. A veš kaj zdej jem?A veš, k sva ble v Stari Lj in sm nabavla zalogo čokolade, predvsem marcipanove? No, zdej sm najdla še zaprto vrečko unih bombonov, k sm po enga jemala. Psiho. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Aja onih blekastih. :xx!: Ti nisem glih fauš. Jaz sem pa prej Pimse, sem ti kot vedno velikodušno prišparala pomarančne "vsadke". Samo nimam moke, pa ne bom mogla palačink spečt in ti jih notri nadevat. Še malo čakam z nabavo, če se slučajno od kje kakšna žival še spomni prikazat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Joj, če se ti jutri ne oglasim za redno sestankovanje, me je pobralo, ker so že strupene ratale. Pomarančno zadevo zame? You shouldn't have. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Če pa vem, kako so ti všeč, pa se pač odrečem ta boljšemu delu keksa, ker sem tako velikodušen človek ... Še 6 minut. Počasi se lahko začneš oblačit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Sm glihkar vse bombone potamanila in mi gre na kozl. Lahk greva pa spet na solato pa pomfri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 V tem dežju jaz ne grem nikamor!!! Sprejemam samo home delivery ponudbe. In če smo že pri tem - kam je pa Mysti naenkrat poniknila (ki se je ravno prej ponujala, da gre po palačinke)? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Ja da sta direkt obe za sfockat. Kako naj jaz pridem do palačink, če nobena ne dvigne riti??? Da vaju je sam gobec. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 :xx!: Bedno mi je po teh čokoladah. Ni mi slabo, samo, glupo mi je. Upizdumaterpapolnalunaobčutjivosttardečainignoriranje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Men pa ne bi blo take panike it, k mam rada dež, pa mir. Sam, lena sm....evo, pesem na to temo. Krava Manici očita,dasam žre innične déla.Sejezga nila kravja ritaInmanco popr déla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Za ta anoreksične: Kravji bedri semsi spéku,dabi sena jédu,enza žgalseje, midrug utéku,ni kolse nebóm zrédu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Girly, ne premaknem svoje debele riti na ta mraz ma niti za kilo marcipana. :xx!: :xx!: Prekleta burja. :xx!: ja, isto ... No, to te pa povsem razumem. Za kilo marcipana tudi jaz ne bi ama nič naredila. Še najmanj pa po dežju ali mrazu. Nič, bom očitno na Pikljo morala čakat ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Sm že misnla, da maš klic, k te sumljivo dolgo ni blo. Sej bo itak poklicu. Nimaš ti leva, tko da.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Jst mam cajt, itak šele ob 12h jutr delam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Nič ne bo poklicU, če bi mislU, bi do zdaj že. En blesav "se je nekaj zavleklo" SMS bom spet ob pol enih zjutraj dobila, že vidim. Jebela cesta. Ma se mu bo že še maščevalo, sploh ne ve ... hehehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Jst mam cajt, itak šele ob 12h jutr delam. Jaz pa ga bom očitno tudi imela ... Sej bi rekla, da so ognjena znamenja za en klinc, sam pol bom zgledala nekako takole: :blackeye: (na obe) Na eno od mene, pa eno od Pike. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Posvečeno girly: ZA KOL kase dereš kravaamuči tepre bavasagréš hmalpod nošisto tutvój móš Ta je pa za Mysti: ŽLICA v riti imam žlico.znjóbi jédel pico,aje preglo boko…po sód, pri jatelj rokoinmi joi zdri!12in…3! zdajskupaj bóva pico,stósre brno žlico. Krepam od smeha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Se mi zdi, da se samo tebi da to brat. Meni je ta "poezija" približno isto zanimiva kot nebuloze od Mantis. Predvsem se nekvaliteta skriva pod neberljivostjo. Če že hočeš mnenje slovenista. Joj, joj, fashion show zamujam na TV 3. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 lih uletu... pike vrjetn ni... a bova kej ircala al bova kr hočva? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Jst bi raj kr hočem, Janko. Sam, ti novš za to. Pol pa raj irciva. Girly, prov bedna si. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Samo odkrita. Grem zdaj show gledat, vaju z Jankotom pustim pri miru. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Mah, če s vsaj pol taka, kt jst, ti jutr ne bo več brezveze. Kar je še BL brezveze. If you know what I mean. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Mah, če s vsaj pol taka, kt jst, ti jutr ne bo več brezveze. Kar je še BL brezveze. If you know what I mean. aj dont wont tu nou enithing. aj olredi nou mač tu mač tu enđuj dis simpl fakin lajf... pika... sejf mi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Eh, ti nočš bit sejfd. Men se pa ne da skoz dedov rešvat.Kaj pa, če bi za spremembo ti mene rešu? Mysti, važn, da mamo čokolado. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.